Photowall

Photowall

4.3 reviewscore • 4 reviews
H

Behang aanbrengen was een fluitje van een cent

Ik ben super enthousiast over dit behang! Het ophangen was echt kinderspel dankzij de duidelijke instructies, voorgesneden lijnen en genummerde banen. Het eindresultaat is fantastisch en maakt de hele kamer af. Echt een verbetering. Als je op zoek bent naar een simpele manier om je kamer een nieuwe look te geven, dan raad ik dit behang zeker aan.

Handy Hans 2 mrt 2024
Reageer
K

Super blij, maar een tip voor de behangpoeder

Het behang is snel geleverd en de kwaliteit van de print is geweldig. Het aanbrengen ging zonder problemen en het ziet er fantastisch uit. Een kleine suggestie: het zou fijn zijn als de hoeveelheid behangpoeder beter afgestemd wordt op de grootte van de bestelling. Voor de rest ben ik helemaal tevreden met hoe het allemaal gelopen is.

KarelK 29 feb 2024
Reageer
R

Even een hobbeltje met bezorgen, maar prima behang

Dus, over het behang zelf heb ik alleen maar lof; de kwaliteit is echt topnotch. Waar het een beetje misliep, was bij de bezorging. Ik had zelf het voortouw moeten nemen om alles op rolletjes te laten lopen, ondanks dat ik extra had betaald voor een snelle levering. Uiteindelijk moest ik meer dan een week wachten.

RobbieBee 13 feb 2024
Reageer
M

Kamertransformatie met waanzinnig behang

Ik ben compleet verbluft door hoe gaaf dit behang is! Het heeft de kamer van mijn zoon getransformeerd en zorgt voor een echt 'wauw'-effect. Het is super praktisch dat je precies kunt kiezen welk deel van het ontwerp je wilt gebruiken. Ik kan dit behang aan iedereen aanbevelen die zijn ruimte gemakkelijk een upgrade wil geven.

MyrnaH 12 feb 2024
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Photowall

Photowall.nl biedt klanten de mogelijkheid om hun interieur te verfraaien met behang en canvas die perfect passen bij hun persoonlijke smaak en voorkeuren. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar samenwerkingen met nieuwe ontwerpers, bekende merken en innovatieve illustratoren om het assortiment zo inspirerend mogelijk te maken. Bij Photowall.nl draait het om het uitdrukken van creativiteit op de muur, met 100% unieke motieven en patronen. Klanten kunnen hun interieur transformeren en een persoonlijke touch toevoegen met de prachtige prints die beschikbaar zijn. Of het nu gaat om een statement behang in de woonkamer of een kunstzinnige canvas in de slaapkamer, Photowall.nl biedt een ruime keuze en stimuleert klanten om hun eigen stijl tot leven te brengen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.photowall.nl
  • service@photowall.nl