Pearle

Pearle

4.0 reviewscore • 1 review
L

Pearle opticiens goede ervaring

Al sinds mijn ouders me naar Pearle brachten, kom ik hier eens per x aantal jaar om een oogmeting te doen en een nieuwe bril uit te kiezen. Ik voel me altijd welkom en de drempel is laag om er binnen te stappen. Qua prijs heb ik geen vergelijk omdat ik mijn hele leven al naar Pearle opticiens ga, denk echter niet dat het veel van elkaar zal afwijken. Wil toch graag iedereen meedelen dat het een hele fijne opticien is.

Lisanne Voortsema 5 mei 2021
Reageer
E

Wij zijn een tijdje terug overstapt naar Pearle omdat we juist heel slecht zijn geholpen bij een andere opticien. Ik zal uit respect de naam niet noemen maar ik ben wel degelijk erg boos. Bleek dus dat ze een verkeerde oogmeting hadden gedaan, waardoor mijn moeder iedere avond hoofdpijn kreeg.

Gelukkig kwam ze hier vrij snel achter en zijn we dus overgestapt naar een andere opticien. Afspraak gemaakt bij de Pearle omdat die een vestiging in onze stad hebben. Nu is alles! Eind goed al goed.

Emily 6 mei 2021
Beste verzorging en beautywinkels

Dit zijn de beste verzorging en beautywinkels van februari 2023.

Over Pearle

Pearle opticiens is opgericht in 1959 en heeft dus al de nodige ervaring op het gebied van oogmetingen en alles wat hier verder bij komt kijken. Ze beschikken inmiddels over meer dan 340 winkels in Nederland en hebben tevens een drukbezochte webshop waar je gewone brillen, lenzen en zonnebrillen kunt vinden die voor iedereen betaalbaar zijn. Bij Pearle heb je al een bril vanaf €30,-