Pearle

Pearle

4.0 reviewscore • 1 review
L

Pearle opticiens goede ervaring

Al sinds mijn ouders me naar Pearle brachten, kom ik hier eens per x aantal jaar om een oogmeting te doen en een nieuwe bril uit te kiezen. Ik voel me altijd welkom en de drempel is laag om er binnen te stappen. Qua prijs heb ik geen vergelijk omdat ik mijn hele leven al naar Pearle opticiens ga, denk echter niet dat het veel van elkaar zal afwijken. Wil toch graag iedereen meedelen dat het een hele fijne opticien is.

Lisanne Voortsema 5 mei 2021
E

Wij zijn een tijdje terug overstapt naar Pearle omdat we juist heel slecht zijn geholpen bij een andere opticien. Ik zal uit respect de naam niet noemen maar ik ben wel degelijk erg boos. Bleek dus dat ze een verkeerde oogmeting hadden gedaan, waardoor mijn moeder iedere avond hoofdpijn kreeg.

Gelukkig kwam ze hier vrij snel achter en zijn we dus overgestapt naar een andere opticien. Afspraak gemaakt bij de Pearle omdat die een vestiging in onze stad hebben. Nu is alles! Eind goed al goed.

Emily 6 mei 2021
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Pearle

Al meer dan 60 jaar is Pearle Opticiens de expert op het gebied van ogen. Sinds 1959 vertrouwen mensen de zorg voor hun ogen aan hen toe. Of het nu gaat om een trendy kinderbril, innovatieve contactlenzen, modieuze brillen of de nieuwste zonnebrillencollecties, Pearle Opticiens heeft het allemaal. Hun expertise is gebaseerd op een brede interesse in zorg, ogen en de ontwikkelingen in de optiekwereld. Bij Pearle Opticiens vind je een uitgebreid assortiment brillen en zonnebrillen van de mooiste merken, evenals contactlenzen van de hoogste kwaliteit. Met hun jarenlange ervaring en passie voor oogzorg staan ze altijd klaar om de beste oplossingen en advies te bieden voor jouw ogen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.pearle.nl
  • service@pearle.nl