Pathe Thuis

Pathe Thuis

2.1 reviewscore • 8 reviews
E

Onbegrijpelijk

Wat ik niet begrijp bij Pathe

Waarom een zelf scan kassa en vervolgens iedereen controleren ?
Je wilt pinnen krijg je op beeldscherm Wacht op medewerker
Staat er een medewerker al klaar met een chip om iedere klant daar toch te laten pinnen.. Echt zwaar IRRITANT
Gebruik dan gewoon een kassa .

Geen Pathe voor mij meer.

Erika 18 feb 2024
Reageer
L

misleiding Pathe Popcorn gratis

In de persoonlijke app stonden 2 vouchers voor gratis popcorn (verkoopprijs ca 10,00) Bij inleveren werd de code gezien als "al een keer gebruikt" er bleek een storing te zijn geweest een jaar geleden waardoor de vouchers voor gratis popcorn nog in de app stonden als actief. We hebben aangegeven dat dit misleiding is en als er een storing was geweest dan kun je pushbericht in de app zetten. Heel teleurstellend. We hadden nooit popcorn voor dat bedrag uiteraard gekocht. Pathe weer 10,00 rijker door misleiding

Lies 9 aug 2023
Reageer
P

Behoorlijk misleidend

In december kocht ik twee Pathé Thuis cadeaukaarten ter waarde van €11,99 elk als cadeau voor mijn man. De kaarten hadden een geldigheidsduur van een jaar en ik bewaarde zorgvuldig de bonnetjes als bewijs van aankoop.

In september wilden we gebruik maken van de kaarten om een film te kijken, maar tot onze frustratie werden de kaarten niet herkend toen we ze wilden verzilveren. Na verschillende pogingen besloot mijn man contact op te nemen met de helpdesk van Pathé Thuis, waar hem werd verteld dat de kaarten niet eens bekend waren in hun systeem.

Na lang praten en het overleggen van bewijs van aankoop, werden we uiteindelijk aangeboden om twee vouchers ter waarde van €5,99 terug te krijgen. Hoewel dit minder was dan wat we oorspronkelijk hadden betaald, besloten we het aanbod te accepteren om verdere gedoe te voorkomen.

Toen we uiteindelijk een film wilden kijken, was het onduidelijk of we de film huurden of kochten, maar we gebruikten wel een van de vouchers voor €3,99. De rest van het geld leek verdwenen te zijn.

Ik voel me bedrogen en misleid door deze hele situatie en ben teleurgesteld dat we niet het volledige bedrag van de cadeaukaarten hebben kunnen gebruiken.

Petra & Jan 17 mrt 2023
Reageer
J

Erg goede klantenservice

Op een dag ontdekten mijn partner en ik dat onze 17-jarige zoon zonder onze toestemming een abonnement had afgesloten bij Pathé. Dit baarde ons zorgen, aangezien we geen idee hadden hoe lang het abonnement al liep of welke financiële gevolgen het met zich mee zou kunnen brengen. We besloten daarom om direct contact op te nemen met Pathé om het abonnement te laten stopzetten en te zien of er iets gedaan kon worden aan de eventuele financiële schade die al was opgelopen.

We stuurden een e-mail naar Pathé waarin we uitlegden wat er was gebeurd en verzochten om het abonnement van onze zoon direct te stoppen. Tot onze opluchting reageerde Pathé zeer snel en zette het abonnement onmiddellijk stop. Bovendien besloot Pathé om de aanmaning die we hadden ontvangen te crediteren, waardoor we geen onverwachte kosten zouden hebben als gevolg van het abonnement. We waren hier zeer tevreden over en blij dat het probleem zo snel en adequaat was opgelost.

Jonkers 24 jan 2023
Reageer
M

Extra kosten om niks

Ik heb al eerder gebruik gemaakt van Pathé Thuis om films te huren tegen betaling. Afgelopen februari huurde ik ook een film voor €5,99, maar zonder enige verklaring werd dit bedrag drie dagen later terugbetaald. Gisteren wilde ik weer een film huren, maar er bleek nog een openstaand bedrag van €5,99 te zijn. Ik was bereid om dit te betalen, omdat ik het bedrag eerder terug had gekregen, maar toen ik de betalingsgegevens bekeek, zag ik dat er nog eens €5,99 aan administratiekosten in rekening was gebracht. Ik nam contact op omdat ik deze extra kosten onterecht vond en niet wilde betalen. Helaas werd mij verteld dat het niet kon worden achterhaald waarom het geld eerder was teruggestort en dat de administratiekosten niet kwijtgescholden konden worden. Ik vind dit belachelijk!

Madelief 30 dec 2022
Reageer
R

Gaat wel erg stroef

Ik heb geprobeerd een Pathé Thuis cadeaukaart te gebruiken, maar het was al verlopen. Ik vermoed dat het al meer dan een jaar oud was. Om het te verzilveren moest ik eerst een account aanmaken, maar zelfs dat was een probleem op mijn smart TV. De Pathé Thuis app gaf aan dat deze tijdelijk buiten gebruik was, dus we konden sowieso geen film bekijken via de smart TV. Het is jammer dat alles zo moeizaam verloopt.

Rosanne Markelo 19 okt 2022
Reageer
R

Werkt zeer slecht

Als je films probeert te streamen via een data verbinding, dan zijn zowel de app als de browser van deze dienst absoluut onbruikbaar. Het beeld blijft elke 20 seconden bufferen, wat het kijkplezier compleet bederft. Daarnaast kun je de film niet downloaden om er zeker van te zijn dat je ongestoord kunt kijken en na slechts 48 uur verlies je zowel je geld als de film. Dit maakt deze streamingdienst de meest kostbare en nutteloze dienst aller tijden. Het is dan ook zeer sterk afgeraden om deze dienst te gebruiken.

Romana Lieder 28 sep 2022
Reageer
D

Code werkt niet

Ik heb onlangs een cadeaukaart van Pathé ontvangen, maar toen ik probeerde deze te gebruiken, bleek de code niet te werken. Ik heb contact opgenomen met Pathé om dit probleem op te lossen, maar hun reactie was dat de kaart al was gebruikt. Ik weet echter zeker dat dit niet het geval is en heb dit aan Pathé laten weten. Ik vind het zeer teleurstellend dat Pathé niet bereid lijkt te zijn om een oplossing te bieden, ondanks het feit dat het duidelijk is dat ik de kaart niet heb gebruikt. Dit gebrek aan klantvriendelijkheid is voor mij onbegrijpelijk en ik ben hier dan ook zeer teleurgesteld over.

Dirk K 17 aug 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van maart 2024.

Over Pathe Thuis

Van de bioscoop naar de beelbuis thuis, dat is de reden dat Pathé Thuis is opgericht. Het is een Nederlandse video-on-demand dienst voor films en tv-series. Pathé Thuis biedt haar klanten de mogelijkheid om online films en series te huren en te kopen die kort na de bioscooprelease beschikbaar zijn. Het aanbod van Pathé Thuis omvat zowel recente als klassieke films en tv-series uit verschillende genres, waaronder actie, komedie, drama, romantiek en documentaires. Pathé Thuis is beschikbaar op verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets, smart-tv's, gameconsoles en laptops. Het is ontworpen als alternatief voor het bezoek aan de bioscoop, na teruglopende cijfers de realiteit werden. Ondertussen is het een waardig platform, waar Pathé veel aandacht aan besteed en investeert in hun aanbod.