Park Zeedijk

Park Zeedijk

4.7 reviewscore • 3 reviews
M

Echt relaxed

Op Park Grevelingemeer is het heerlijk rustig, met een prachtige locatie aan het meer en uitgestrekte velden. De omgeving biedt leuke dorpen en is dichtbij Haringvliet en het water. Ook de zee is slechts 20 minuten rijden verwijderd in Ouddorp. De huizen op het park zijn netjes en luxueus met veel privacy. Ideaal voor fietsers, zeker een plek om nog eens terug te komen.

Miranda en Noah 4 jul 2022
Reageer
L

Was echt heerlijk!

Het park biedt een heerlijke rust en het huisje was prachtig ingericht met veel sfeer, vooral de open haard maakte indruk en is de reden waarom we terug zullen komen. Het kleinschalige park is erg prettig en de bedden en keuken zijn van alle gemakken voorzien. We realiseren ons dat deze indruk ook voortkomt uit het feit dat alles nog nieuw is, we hopen dat het park zich zo zal blijven onderhouden door alle gasten. We zullen zeker terugkomen, we zijn heerlijk tot rust gekomen.

Lara 28 jan 2022
Reageer
J

GEWELDIG!

Een geweldige ervaring! Dankzij het vriendelijke en behulpzame team van Park Zeedijk hebben wij een onvergetelijke vakantie gehad. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen en kregen we veel nuttige informatie en leuke tips. Het park was netjes en goed onderhouden, met veel groen. De huisjes waren schoon en van alle gemakken voorzien, waaronder airconditioning, open haard, een groot en comfortabel tuinset, mooie meubels, goede bedden, wasmachine en zelfs beddengoed. Op de laatste dag deden we de Landrover Experience van DUS Events, op aanraden van het park. We verkenden de prachtige Flakkee en waren verrast door hoe mooi het daar was. Dankjewel Team Zeedijk voor deze geweldige week. Wij geven jullie een score van 12/10 en raden dit park aan iedereen aan.

J M P M R 16 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Herkingen.

Over Park Zeedijk
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Herkingen, Zuid-Holland
  • https://www.parkzeedijk.com
  • x