Park Parelstrand

Park Parelstrand

3.7 reviewscore • 3 reviews
J

Park werkt aan zijn verbeterpunten

We verbleven in een caravan voor vier personen met ons kindje. Het interieur van de caravan was een beetje ouderwets, maar volledig gerenoveerd met een nieuwe badkamer, keukenapparatuur, servies en matrassen. Het is wel aan te raden om je eigen lakens mee te nemen, omdat de geleverde lakens gewassen waren maar nog oude vlekken vertoonden. Na 23 uur was er alleen nog wat gebabbel te horen op de camping en van middernacht tot ruim 8 uur was het volledig stil. De animatie was fantastisch! Van knutselen tot de minidisco. Helaas is onze dochter nog te jong voor de meeste spelletjes. Leuk dat het inbegrepen is! De speeltoestellen waren ook duidelijk nieuw. Het strand had wel een goede schoonmaakbeurt kunnen gebruiken, net als sommige delen van het park waar sigarettenpeuken en glas lagen. Lunaland naast het park was ook geweldig bij slecht weer. Je kunt merken dat het park zijn reputatie wil verbeteren en ze zijn zeker op de goede weg! We zullen hier zeker nog eens terugkomen.

Jurre 18 sep 2022
Reageer
M

Afgeleefde caravans, maar prima park

Dit gezellige vakantiepark/camping is gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving met een mooi strand. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Helaas was onze stacaravan erg oud en tochtig, en rook het er muf. Hoewel de matrassen nieuw waren, waren ze keihard en het beddengoed dat we kregen bij de receptie was niet schoon en rook ook muf. De stacaravan was niet echt schoon, vooral de vloeren leken al jaren niet gedweild te zijn. Het toilet en de douche waren wel schoon. De elektrische ontstekingen van het gasfornuis en de kachel werkten niet, dus moesten we lucifers gebruiken, wat niet erg veilig is. De koelkast functioneerde wel, maar was enorm roestig. Helaas werkte de tv niet in het hele park vanwege een faillissement van de leverancier, aldus de receptie. Er is wel wifi beschikbaar, maar alleen in de horeca, niet in de huisjes, wat een gemis is. Hoewel er wordt geschreven dat parkeren bij de accommodatie mogelijk is, zijn er alleen parkeerplaatsen in de buurt.

Mw Koster 7 sep 2022
Reageer
Z

Gezellig park

Dit is een gezellige en kleine familiecamping met animatie verzorgd door Cosmo entertainment tijdens de vakantie. Er is geen zwembad, maar wel een mooi strandje met speeltuin en ploetervijver, evenals een mooie visvijver met verschillende soorten vis. De nabije omgeving heeft enkele prachtige bossen met tal van wandelingen en MTB-parcours. Je kunt gemakkelijk aansluiten op het fietsroutenetwerk, waardoor je heel Bosland kunt ontdekken. Vanaf het park kun je gratis gaan zwemmen op camping Blauwe Meer. Center Parcs De Vossemeren ligt ook dichtbij voor een subtropische duik. De horeca is wat kleiner, maar het personeel is vriendelijk en het eten is lekker. De kampeergronden zijn ruim genoeg en het sanitair is goed verzorgd, op voorwaarde dat bezoekers het ook schoon houden. Het winkeltje is klein en niet goed voorzien, maar er zijn verschillende winkels in Lommel die gemakkelijk bereikbaar zijn. Al met al verdient het personeel een dikke pluim, het is een mooi park.

Zuidmans 12 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Belgie.

Over Park Parelstrand

Park Parelstrand, gelegen aan Luikersteenweg 313 te Lommel, is een Oostappen vakantiepark waar je het Belgische Limburg kan ontdekken. Huisdieren zijn welkom. Bezoekers hebben gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs van Park Hengelhoef, er is een strandbad aanwezig, visvijver, horecagelegenheden voor een lekker hapje en drankje, campingwinkel voor je dagelijkse boodschappen met ovenverse broodjes, verschillende buitenactiviteiten en je kan heerlijk wandelen en fietsen in een schitterend landschap waar genoeg moois te ontdekken valt.