Park Berkenrhode

Park Berkenrhode

3.6 reviewscore • 11 reviews
T

Natuurlijk geluk en comfort

Ons verblijf in huisje nummer 20 op Berkenrhode Park was een aangename verrassing. De uitstekende voorzieningen, waaronder een sauna en hottub, zorgden voor comfort en ontspanning. Het vriendelijke personeel, de nabijheid van het bos en de beschikbaarheid van fietsroutes droegen bij aan een plezierige vakantie-ervaring. De hygiëne van het huisje en de smaakvolle inrichting maakten ons verblijf nog aangenamer.

Thomas 5 jul 2023
Reageer
H

Prijs kwaliteit verhouding slecht.

Geen luxe. Ik had meer verwacht. Voor ons de eerste keer. Me verheugd op klasse voor deze prijs door sites met mooie foto's. Geen standaard baddoeken, theedoeken, bedden ook niet standaard opgemaakt. Hadden we wel kunnen bijboeken/bijbetalen. Nespresso apparaat aanwezig maar geen cupjes. Deuren en ramen gaan moeizaam open. Door receptie wel direct iemand gestuurd die je komt helpen. Handiger openen en sluiten van je deur wordt het niet. Dan badkamer, douchewand breekt balkje boven af bij geringe aanraking. Bij vertrek lees ik nu ook dat we bedden moeten afhalen en vuilnis bij receptie in container moeten achterlaten. Anders wordt het in rekening gebracht. Kortom voor ons de laatste keer hier.

Henk de Haas 31 dec 2023
Reageer
L

Onvervulde verwachtingen

Het park en de huisjes leken een belofte van rust en comfort te bieden, maar helaas werden mijn verwachtingen niet waargemaakt. Ik boekte een mindervalide huisje, maar de aangepaste voorzieningen waren minimaal. Alleen brede deuren werden beschouwd als "geschikt". Deze misleidende praktijk voelde als pure geldklopperij. Mijn klachten werden afgewimpeld en beloftes bleven onvervuld, wat een zure nasmaak achterliet. Een potentieel mooie ervaring werd overschaduwd door teleurstelling en ontevredenheid.

Lisa 21 jul 2023
Reageer
M

Gemiste kans

We verbleven in huisje B7 met gemengde gevoelens. De locatie was rustig en privé, maar het gebrek aan opbergruimte in de keuken en de moeilijk te openen ramen en deuren waren onaangenaam verrassend. Matrassen varieerden van subliem tot ondraaglijk, wat zorgde voor een onevenwichtige slaapervaring. Het personeel leek weinig initiatief te tonen bij problemen en de communicatie liet te wensen over. Gebreken in faciliteiten werden niet adequaat aangepakt, waardoor we ons afvroegen waar de beloofde luxe bleef. Een potentieel aangenaam verblijf werd overschaduwd door ongemakken en teleurstelling.

Michel 16 jul 2023
Reageer
L

Eco-genot

Ons verblijf in Eco Heide Lodge huisje HL20 bood een verkwikkende ontsnapping in de natuur. De rustige ligging en ruimte van het huisje werden sterk gewaardeerd. Het parkpersoneel begroette ons vriendelijk en onze verwachtingen werden vervuld met de sauna en de hottub. Het genot van de faciliteiten en de omringende schoonheid maakten het tot een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Laura 8 jul 2023
Reageer
S

Rustiek pareltje

Ons chalet bood een idyllische omgeving en een verwarmd zwembad, maar ook enkele tegenvallers. Onderhoudsproblemen zoals een defecte airco en communicatieproblemen bij wegwerkzaamheden lieten ons met gemengde gevoelens achter. De privacy in de tuin werd op prijs gesteld, maar hondvriendelijke wandelroutes ontbraken. Het gesloten karakter van de snackbar bij slecht weer was een gemiste kans op het parkplezier.

Sanne 23 jun 2023
Reageer
L

Pracht in B121

We werden verrast door de pracht van huisje B121, omringd door natuur. De aanwezigheid van een sauna en hottub bood de ultieme ontspanning. Het warme welkom van het personeel, het verwarmde zwembad en de schone faciliteiten maakten ons verblijf geweldig. Onze ervaring was zonder twijfel uitzonderlijk en we kijken ernaar uit om terug te keren.

Lars 5 jun 2023
Reageer
A

Heerlijk vakantieverblijf

Het huisje nummer 138 bracht een gevoel van betovering met zich mee. Een omheinde tuin voor onze honden, vriendelijke ontvangst en uitstekende keuken maakten ons verblijf onvergetelijk. De schone voorzieningen en de nabijheid van de natuur zorgden voor een perfecte vakantie-ervaring. We kijken nu al uit naar ons volgende bezoek op dit prachtige park.

Anne 4 jun 2023
Reageer
R

Tegenvallend en geen luxe

Ons verblijf in wellness huisje 192 bleek een teleurstelling. Ondanks de hoge prijs ontbrak het aan beloofde luxe. Defecte faciliteiten, beperkt warm water en een ontoereikende jacuzzi-ervaring lieten een bittere nasmaak achter. De ervaring kwam niet overeen met de verwachtingen en de prijs-kwaliteitverhouding was ver te zoeken. Hadden we dit geweten waren we nooit gekomen.

Robert 22 mei 2023
Reageer
E

Duurzaamheid met gebreken

Het park bood een prachtige omgeving, maar de verduurzaming beïnvloedde soms het beloofde comfort. Het gebrek aan warm water en beperkte jacuzzi-tijden waren teleurstellend. Ondanks deze tekortkomingen, was de omgeving mooi en bood het park veel potentie voor een betere ervaring in de toekomst. Wij hopen dus op wat verbeteringen en dan komen wij nog eens op bezoek.

Eline 5 mei 2023
Reageer
B

Magisch verblijf in de natuur

Ons weekend in de bos lodge nummer 138 was betoverend. De omringende natuur, een omheinde tuin voor onze honden en uitstekende service lieten ons genieten van een onvergetelijke tijd. Het park was schoon en goed onderhouden, en de faciliteiten waren uitstekend. We kijken uit naar een volgend bezoek en raden deze plek ten zeerste aan voor een magische vakantie-ervaring.

Bram 14 mrt 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Wekerom.

Over Park Berkenrhode

Park Berkenrhode is gelegen te Roekelseweg 44-48 in Wekerom. Op Park Berkenrhode vind je een diverse selectie aan vakantiehuizen en lodges, geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. De accommodaties zijn stijlvol ingericht en voorzien van moderne voorzieningen. Daarnaast beschikt het park over uitgebreide faciliteiten, waaronder een verwarmd buitenzwembad, speeltuinen, fietsverhuur en een restaurant. Het park ligt te midden van prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden en sfeervolle dorpen. Dit maakt het een ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten in de natuur. Bovendien zijn er in de omgeving diverse bezienswaardigheden en attracties te ontdekken, zoals Nationaal Park De Hoge Veluwe, Burgers' Zoo en het Kröller-Müller Museum.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Vakantieparken
  • Wekerom, Gelderland
  • https://www.berkenrhode.nl
  • info@berkenrhode.nl