Parc Koudenburg

Parc Koudenburg

4.6 reviewscore • 9 reviews
D

Een week vol vermaak in het Goudvink huis

Onlangs verbleef ik een week in het Goudvink huis op het park, een ruime woning bedoeld voor zes personen. Het huis beschikte over drie terrassen, waardoor we altijd wel een fijn plekje buiten konden vinden. Binnen was er geen gebrek aan vermaak met verschillende spellen, boeken en puzzels. Ik was ook erg te spreken over de nieuwe keuken die van alle gemakken was voorzien, inclusief een vaatwasser, combimagnetron, wasmachine en droger. Er waren wel een paar kleine onderhoudspuntjes zoals piepende deuren, het afstellen van keukenkastjes, een slaapkamerraam en de handgreep van de schuifdeuren die aandacht behoefden. Het was jammer dat we bij aankomst een vuilniszak vol met afval aantroffen in de buurt van de vaatwasser, iets wat de schoonmakers niet over het hoofd hadden mogen zien. Ook de spinnenwebben achter en onder de bedden zouden beter bijgehouden moeten worden. Ondanks deze kleine ongemakken was het uitzicht over de golfbaan prachtig en het was altijd gezellig met regelmatig bezoek van dieren op het gazon.

Daan 11 jul 2023
Reageer
S

Geweldige tijd op Ameland

Mijn verblijf op Ameland midden september was fantastisch. Vanaf de hartelijke ontvangst, een biertje drinken in de pub 's avonds, tot aan de speeltuin voor de kinderen en de algehele sfeer van het gebied; alles was simpelweg uitstekend. Ik kijk er nu al naar uit om volgend jaar terug te keren voor nog een geweldige tijd met mooie herinneringen.

SophieW 11 apr 2023
Reageer
J

Terug naar ons favoriete eiland

Tijdens Pasen keerden we terug naar ons favoriete eiland in Nederland en verbleven op Koudenburg. Voor ons een eerste keer hier maar op Ameland is het altijd genieten. Dus ook nu zoals altijd was het een heerlijke ervaring. De vriendelijkheid en de sfeer op de plek waren weer top en we hebben er een prachtig park bij! Tot snel weer!

Jasper098 18 mrt 2023
Reageer
E

Parc Koudenburg: een prachtplek

Parc Koudenburg is echt een geweldige plek om te zijn. De staanplaatsen zijn mooi; de locatie, faciliteiten, pub, restaurant, snackbar, alles is er gewoon goed. Voor kinderen is er een speeltuin met een springkussen en in het hoogseizoen is er een recreatieteam. Kortom, het is er fantastisch en het is een aanrader voor alle gezinnen.

Emma L 12 jan 2023
Reageer
V

Wel geschikt voor kleine kinderen

We waren hier met een caravan, maar het lijkt erop dat deze camping niet echt meer geschikt is voor dat doeleinde. De kampeerplek voelde als kamperen in een drukke woonwijk, wat de ervaring niet ten goede kwam. Desondanks is het een prima plek voor gezinnen met kinderen tot ongeveer twaalf jaar. Het heeft een gezellige bar en een goede snackbar.

VanB 8 nov 2022
Reageer
N

Ruime kampeerplekken

De kampeerplekken hier zijn heerlijk ruim, al zijn er helaas niet zoveel meer over. Ik vraag me af of we over een paar jaar nog ergens op Ameland kunnen kamperen. Het enige minpunt is dat je moet betalen voor een minimale douche in een onverwarmd gebouw waar het licht na 3 minuten uitgaat.. Kun je elke keer weer uitstappen om die sensor af te laten gaan, wat echt ongemakkelijk is.

NoortjeVDB 19 okt 2022
Reageer
L

Schoon en netjes

We bezoeken dit park regelmatig voor vakanties of lange weekenden en huren altijd een caravan van een particulier, die altijd schoon en netjes is. Het park zelf is ook schoon. Wij genieten hier elke keer dat we langskomen en hebben geen vergelijkbare camping gevonden! Ik hoop dat dit park nog lang in deze vorm blijft bestaan en niet ten prooi valt aan geldwolven die alles uitbuiten.

Lucas 22 jul 2022
Reageer
N

Generaties lang genieten

Onze familie komt al vijf generaties lang op Ameland. Na het sluiten van de vorige camping, heeft de familie Barf ons warm onthaald en ons een prachtige plek op dit vrolijke park gegeven. Dit betekent dat onze kinderen en kleinkinderen nog jarenlang van dit prachtige eiland kunnen genieten. Het park wordt gerund door de hele familie Barf en dat merk je aan alles, wat erg prettig is voor ons als gasten. Een echte aanrader!

NLeilanders 5 sep 2021
Reageer
M

Uitstekende locatie en service

De locatie dicht bij het strand en direct naast de golfbaan is fantastisch. De service is zeer uitgebreid en klantvriendelijk. Het park heeft goede faciliteiten, prachtige luxe huizen en een zeer gezellige pub. Dat veel mensen hier elk jaar terugkeren, zegt genoeg! Ook ik raad het graag aan, vergeet geen praatje met mekaar te maken, we bijten niet!

Milan 3 mrt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Ameland.

Over Parc Koudenburg

Parc Koudenburg, gelegen te Oosterhiemweg 42 in Hollum op het prachtige Waddeneiland Ameland, is een kleinschalig en gezellig vakantiepark. Het park is ideaal gelegen aan de golfbaan en in de natuur, vlakbij het strand, de duinen, de vuurtoren en het dorpje Hollum. Het biedt verschillende accommodaties zoals luxe golfvilla's, moderne Duinchalets, comfortabele Safaritenten met luxe douche, eenvoudige Comforttenten, kampeermogelijkheden en een groepsaccommodatie. Het park is uitstekend geschikt voor gezinnen, natuurliefhebbers en golfers. De vakantiehuizen en chalets staan op ruime privékavels met terrassen en veel groen, waardoor gasten kunnen genieten van privacy en natuur.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ameland, Waddeneilanden
  • https://www.koudenburg.nl
  • info@koudenburg.nl