Boerderij Ameland

Boerderij Ameland

4.6 reviewscore • 10 reviews
A

Ameland was prachtig

Op een prachtige locatie op Ameland hebben we heerlijke dagen gehad. De boerderij was ruim en gezellig, met schapen, paarden en lieve honden rondom. De boer en boerin waren zeer ontspannen en gastvrij. De tent waar we verbleven was geweldig, met een bedstee voor de kinderen en een tweepersoonsbed voor ons. 's Avonds en 's ochtends genoten we van de houtkachel om warm te blijven. Koken ging goed met de houtkachel, maar we hadden ook een klein campinggaz kookstelletje meegenomen voor gemakkelijke bereidingen. Het was een geweldige ervaring voor het hele gezin!

Ankie G B 1 mei 2023
Reageer
H

Geweldige buitendouche

Wat een geweldige rust en ruimte op de boerderij. Onze accommodatie was echt ruim opgezet en vrijstaand. We konden immens genieten van de natuur in onze eigen privé ruimte, hoewel het met de buren ook gewoon gezellig babbelen was. Naast ons was een buitendouche, die was echt super goed opgezet, warm water en lekker afkoelen in de buitenlucht. Het was bij ons prachtig weer, dus dat hielp deze sterren ook te geven!

Hannie Vd Lent 9 jun 2023
Reageer
B

Immense gastvrijheid

Met een paar vriendinnen ben ik er op uitgetrokken naar Ameland naar de boerderij. Wat een genot. Het was een super knusse setting met veel natuurlijk licht en kaarsen en en open haard met hout. De gastvrijheid was immens en we hebben echt genoten van het buitenleven. Dit is een absolute aanrader.

B Sjoerts 9 jun 2023
Reageer
T

Roompot brengt rust

We hebben een prettig verblijf gehad in de comfortabele huisjes van het rustige park. De huisjes zijn dichtbij het strand en bieden diverse wandelmogelijkheden in de directe omgeving. De huisjes beschikken over veel glas, dus let op of je een huisje wilt met ramen naar het zuiden of juist niet (voor een beschut terras bij een zuidwestelijke wind).

Tutti 24 nov 2022
Reageer
S

Top verblijf

We hebben een geweldig verblijf gehad in Landgoed Bergvliet. Het personeel was vriendelijk en de accommodatie was comfortabel. Ons huisje, Oerd nr. 61, was schoon en had een fijne bank. Hoewel we genoten van de nabijheid van het bos en het strand, vonden we dat sommige huisjes wel heel dicht bij elkaar stonden en dat er weinig begroeiing was. Het huisje kon wel warm worden als het weer heet was, maar 's avonds konden we alles open zetten en de hitte verdween snel. Er was ook een leuke speeltuin bij het park en een bos met kindvriendelijke speeltuinen in de buurt. We zouden zeker nog eens terugkomen.

S 13 sep 2022
Reageer
D

Voor herhaling vatbaar

De tweede keer dat wij hier een tent hebben geboekt. De kids vonden het de eerste keer zo leuk dat we hebben besloten om nog een keer te komen. Wederom een succes te noemen!! De kids mochten de pasgeboren lammetjes de fles geven. Dit maakte erg indruk!! Echt even back to basic, zonder mobiele telefoons, maar lekker van de natuur genieten. We hadden wederom een mooie en ruimte tent. Het was een hele leuke ervaring voor de kids.

Dirk 30 aug 2022
Reageer
T

Lentegevoel

Tijdens ons verblijf eind april kregen we echt het lentegevoel. Wakker worden met het geluid van grutto's was bijzonder. We genoten van de schattige lammetjes in de stal en de overvloed aan weidevogels in de omgeving. Het was de leukste vakantie in eigen land die we in jaren hebben gehad. En als kers op de taart werden we getrakteerd op een prachtige sterrenhemel. De combinatie van een boerderij en een eiland maakte het helemaal perfect. We komen zeker terug!

T. Archie 22 aug 2022
Reageer
R

Olielampjes en kaarsen

In een prachtige en rustige omgeving keerden we terug naar de basis. Geen elektrische apparaten, maar licht van olielampjes en kaarsen. Buiten koken op een kachel maakte het helemaal compleet. Het voelde heerlijk om de rust en sereniteit van de natuur te ervaren. 's Avonds genoten we van het schitterende licht van de vuurtoren. De tent bood een beetje luxe met een douche en eenvoudig keukentje. We werden vriendelijk ontvangen en kregen uitleg. De kinderen vonden het geweldig om de kippen en eenden te voeren. Het was een bijzondere en onvergetelijke ervaring.

R. Ookhout 19 aug 2022
Reageer
M

Even wennen, maar perfect

We hadden een zeer positieve ervaring tijdens ons verblijf. Hoewel we wisten dat er geen WiFi en elektriciteit zou zijn, moesten we toch even wennen aan het ontbreken van deze moderne gemakken. Maar al snel merkten we dat het juist een rustgevende sfeer met zich meebracht. De omgeving was prachtig en we hebben genoten van de accommodaties. Het contact met de boer was ook erg prettig. Bovendien was het erg leuk dat we ter plaatse eieren konden zoeken voor ons ontbijt en dat we de paarden mochten verzorgen, terwijl de koeien vredig graasden. Het was een geweldige ervaring!

Mirjam Brandter 15 aug 2022
Reageer
D

Rustige boerderijsfeer

We hebben genoten van de rustige boerderijsfeer. De kinderen vermaakten zich met trampoline, skelters en ponyrijden. Het koken op houtgestookte kookeenheden gaf een bijzondere ervaring. Binnen enkele minuten fietsen waren we in Hollum of op het strand. Perfect om tot rust te komen en te genieten van het prachtige landschap.

De Kort 1 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van september 2023 in de omgeving van Ameland.

Over Boerderij Ameland

BoerenBed Boerderij Ameland is gelegen te Camminghastraat 22 in Ballum op het gelijknamige, prachtige eiland Ameland. Deze boerderij biedt gezellige accommodaties in een landelijke omgeving. Gasten kunnen genieten van de rust en ruimte van het platteland, terwijl ze toch dicht bij de mooie stranden en duinen van Ameland zijn. De accommodaties op Boerderij Ameland zijn comfortabel ingericht en bieden alle nodige voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Gasten kunnen genieten van wandelingen en fietstochten door de natuur, een bezoek brengen aan de gezellige dorpjes op het eiland, en genieten van de lokale gerechten en producten. Boerderij Ameland biedt een authentieke eilandervaring en de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van het prachtige landschap.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ameland, Waddeneilanden
  • https://www.eetcafedeboerderij.nl
  • info@eetcafedeboerderij.nl