Boerderij Ameland

Boerderij Ameland

4.7 reviewscore • 4 reviews
H

Geweldige buitendouche

Wat een geweldige rust en ruimte op de boerderij. Onze accommodatie was echt ruim opgezet en vrijstaand. We konden immens genieten van de natuur in onze eigen privé ruimte, hoewel het met de buren ook gewoon gezellig babbelen was. Naast ons was een buitendouche, die was echt super goed opgezet, warm water en lekker afkoelen in de buitenlucht. Het was bij ons prachtig weer, dus dat hielp deze sterren ook te geven!

Hannie Vd Lent 9 jun 2023
Reageer
B

Immense gastvrijheid

Met een paar vriendinnen ben ik er op uitgetrokken naar Ameland naar de boerderij. Wat een genot. Het was een super knusse setting met veel natuurlijk licht en kaarsen en en open haard met hout. De gastvrijheid was immens en we hebben echt genoten van het buitenleven. Dit is een absolute aanrader.

B Sjoerts 9 jun 2023
Reageer
A

Ameland was prachtig

Op een prachtige locatie op Ameland hebben we heerlijke dagen gehad. De boerderij was ruim en gezellig, met schapen, paarden en lieve honden rondom. De boer en boerin waren zeer ontspannen en gastvrij. De tent waar we verbleven was geweldig, met een bedstee voor de kinderen en een tweepersoonsbed voor ons. 's Avonds en 's ochtends genoten we van de houtkachel om warm te blijven. Koken ging goed met de houtkachel, maar we hadden ook een klein campinggaz kookstelletje meegenomen voor gemakkelijke bereidingen.

Ankie G B 1 mei 2023
Reageer
D

Voor herhaling vatbaar

De tweede keer dat wij hier een tent hebben geboekt. De kids vonden het de eerste keer zo leuk dat we hebben besloten om nog een keer te komen. Wederom een succes te noemen!! De kids mochten de pasgeboren lammetjes de fles geven. Dit maakte erg indruk!! Echt even back to basic, zonder mobiele telefoons, maar lekker van de natuur genieten. We hadden wederom een mooie en ruimte tent. Het was een hele leuke ervaring voor de kids.

Dirk 30 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Ameland.

Over Boerderij Ameland

BoerenBed Boerderij Ameland is gelegen te Camminghastraat 22 in Ballum op het gelijknamige, prachtige eiland Ameland. Deze boerderij biedt gezellige accommodaties in een landelijke omgeving. Gasten kunnen genieten van de rust en ruimte van het platteland, terwijl ze toch dicht bij de mooie stranden en duinen van Ameland zijn. De accommodaties op Boerderij Ameland zijn comfortabel ingericht en bieden alle nodige voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Gasten kunnen genieten van wandelingen en fietstochten door de natuur, een bezoek brengen aan de gezellige dorpjes op het eiland, en genieten van de lokale gerechten en producten. Boerderij Ameland biedt een authentieke eilandervaring en de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van het prachtige landschap.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ameland, Waddeneilanden
  • https://www.eetcafedeboerderij.nl
  • info@eetcafedeboerderij.nl