Landal Schuttersbos

Landal Schuttersbos

3.3 reviewscore • 2 reviews
M

Prijs en kwaliteit niet in verhouding!

Op de website wordt een prachtig huisje weergegeven. Dit had ik ook verwacht, gezien de prijs. De realiteit is een grote stacaravan. Ik had eerder goede ervaringen met Landal-huisjes en niet verwacht een muf en vochtig huisje aan te treffen. Klam beddengoed, vochtige (schimmel) plekken in de badkamer. In de badkamer vieze kitranden, de vloer niet fris. Zo'n geheel kunststof huisje is denk ik te goed geïsoleerd, waardoor er te weinig frisse lucht is en er condens/schimmelvorming ontstaat. De prijs en kwaliteit is niet in verhouding. Desondanks hebben we een heel mooie tijd gehad op het prachtige eiland Terschelling. We hadden namelijk geluk met het mooie weer, dus we hebben het huisje feitelijk alleen gebruikt om te overnachten.
Wel jammer deze ervaring, want ik zou Schuttersbos hierdoor niet weer boeken.

Mienke 28 aug 2023
Reageer
S

Fantastisch verblijf

We hebben een fantastische tijd gehad op het park! De voorzieningen waren perfect voor ons. In de winter genieten we altijd van strandzeilen, en na een dag vol avontuur konden we heerlijk opwarmen. De huisjes zijn onlangs allemaal gerenoveerd en hebben leuke verbeteringen gekregen. Ga zo door! We kijken er nu al naar uit om weer bij jullie te verblijven!

Sebastiaan 26 feb 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Terschelling.

Over Landal Schuttersbos

Er zijn 2 reviews geschreven over Landal Schuttersbos op Reviews.nl. Met een 3.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Terschelling, Waddeneilanden
  • https://www.landal.nl/parken/schuttersbos
  • schuttersbos2@landal.nl