Landal Schuttersbos

Landal Schuttersbos

3.5 reviewscore • 11 reviews
M

Prijs en kwaliteit niet in verhouding!

Op de website wordt een prachtig huisje weergegeven. Dit had ik ook verwacht, gezien de prijs. De realiteit is een grote stacaravan. Ik had eerder goede ervaringen met Landal-huisjes en niet verwacht een muf en vochtig huisje aan te treffen. Klam beddengoed, vochtige (schimmel) plekken in de badkamer. In de badkamer vieze kitranden, de vloer niet fris. Zo'n geheel kunststof huisje is denk ik te goed geïsoleerd, waardoor er te weinig frisse lucht is en er condens/schimmelvorming ontstaat. De prijs en kwaliteit is niet in verhouding. Desondanks hebben we een heel mooie tijd gehad op het prachtige eiland Terschelling. We hadden namelijk geluk met het mooie weer, dus we hebben het huisje feitelijk alleen gebruikt om te overnachten.
Wel jammer deze ervaring, want ik zou Schuttersbos hierdoor niet weer boeken.

Mienke 28 aug 2023
Reageer
S

Fantastisch verblijf

We hebben een fantastische tijd gehad op het park! De voorzieningen waren perfect voor ons. In de winter genieten we altijd van strandzeilen, en na een dag vol avontuur konden we heerlijk opwarmen. De huisjes zijn onlangs allemaal gerenoveerd en hebben leuke verbeteringen gekregen. Ga zo door! We kijken er nu al naar uit om weer bij jullie te verblijven!

Sebastiaan 26 feb 2023
Reageer
A

Goede week gehad!

We hebben genoten van een aangename week op het park. Er was weinig te doen, maar dat vonden wij juist geweldig! Het huisje was prima in orde, schoon en fris. Alleen de badkamer had wat aandacht nodig. De kitranden waren vies en toe aan vervanging. Dit lijkt te wijten aan de slechte ventilatie in de badkamer.

In de keuken hadden we goede apparatuur van bekende merken, niet van die goedkope prullen die je vaak in vakantiehuisjes aantreft. De bank en stoelen waren comfortabel. We hebben een heerlijke tijd gehad!

Aatje 18 sep 2022
Reageer
D

Geweldige plek om terug te keren!

We hebben een heerlijke vakantie gehad met onze twee kinderen. Het is waar dat de prijs aan de hoge kant is, maar we hebben een geweldige week gehad. Voor onze oudste was er niet veel te doen op het park, maar dat wisten we van tevoren. We kozen bewust voor een kleinschalig park zonder faciliteiten. De groene omgeving was prachtig, hoewel smaken verschillen. We merkten op dat de huisjes recentelijk volledig zijn vernieuwd met een frisse en moderne inrichting. De receptie was beperkt geopend, maar we hadden ze eigenlijk niet nodig. Slechts één keer hebben we contact opgenomen voor een klein probleem dat snel werd opgelost. Als onze oudste het wil, komen we zeker nog een keer terug. En samen gaan we sowieso terug. We hebben zelfs al een boeking gemaakt voor december!

Daan vd Bergh 11 sep 2022
Reageer
O

Prijs-kwaliteitverhouding teleurstellend

Het huisje op zich was leuk, maar er waren enkele teleurstellende aspecten. De badkamer was verouderd en slecht schoongemaakt. Het tuinmeubilair was oud en vies. Alleen het tweepersoonsbed had comfortabele matrassen, terwijl de bedden in de kinderkamer en bedstee dunne en oncomfortabele matrassen hadden. Er was weinig kastruimte en het groen rondom het huisje was verwaarloosd, waardoor er geen zonlicht bij het huisje kwam. Op slechts 5 meter afstand begon de luidruchtige camping van de buren. De parkeerplaats bij het huisje was krap en de paden op het park waren smal. De prijs stond in geen verhouding tot de geboden kwaliteit. Jammer genoeg zullen we de volgende keer iets anders boeken.

Oria 9 sep 2022
Reageer
J

Teleurstellend onderhoud en hoge prijs

De locatie van het park was prachtig en het huisje was voldoende. Helaas waren er geen activiteiten en werd het park als "saai" bestempeld. Ondanks het betalen van een toeslag voor een huisje bij de speeltuin, bleek de speeltuin niet veel voor te stellen. Het groenonderhoud op het park was zwaar verwaarloosd, met heggen die tot een meter waren uitgegroeid. Dit is onacceptabel gezien de hoge prijs die we betaalden in het hoogseizoen. De privacy in de huisjes was minimaal. In de toekomst zullen we niet snel meer voor Landal kiezen.

Joris 4 aug 2022
Reageer
J

Geweldig lang weekend beleefd!

We hebben een prachtig lang weekend gehad op dit charmante park. De huisjes waren keurig schoon. We verbleven met een vriendengroep van 7 volwassenen in 2 chalets van het type 4-6 personen. Eén van ons was eerder geweest en herkende het interieur niet meer. Blijkbaar hebben de huisjes recentelijk een restyling ondergaan. We hebben heerlijk geslapen, want de bedden waren comfortabel. Als fanatieke mountainbikers konden we na onze fietstochten lekker uitrusten. Bij de receptie konden we een tuinslang lenen om onze spullen af te spoelen. Auto's met fietsendragers konden we gemakkelijk bij de accommodatie parkeren. Alles was schoon, fris en de service was vriendelijk. Het was top! We hebben ons volgende verblijf in de herfst al geboekt. Dan blijft de auto in Harlingen en nemen we onze mountainbikes weer mee.

Jasper 21 mei 2022
Reageer
V

Nooit meer terug

Het leek op een prachtig park, maar de realiteit was anders. Er was weinig tot geen privacy bij de woningen, de wegen waren smal en de parkeerplaatsen bij de chalets waren klein. De chalets waren te klein en voldeden niet aan de moderne eisen. We hadden een chalet voor 4-6 personen, maar zelfs met twee personen was er al weinig ruimte. Het huisje was slecht schoongemaakt en had een muffe geur, waarschijnlijk door vocht- en schimmelproblemen. De badkamer en het toilet deelden een kleine ruimte, waardoor het vocht niet goed kon worden afgevoerd. De vloer in het chalet was hobbelig. Gelukkig waren we er alleen om te slapen, want het comfort zochten we buiten het park. Het is schandalig dat Landal hoge prijzen vraagt voor zo'n kwaliteit. Voor dat geld is er veel beters te huur op Terschelling.

Vos 10 mei 2022
Reageer
F

Heerlijk

Geweldige locatie midden op het eiland! De chalets hebben recentelijk een mooie update gekregen. Ik heb de beoordelingen gelezen en de website bekeken voordat ik met 8 volwassenen in 2 huisjes verbleef. Alles op de website kwam overeen met de werkelijkheid. Het voldeed perfect aan onze behoeften, maar dat kwam ook doordat we ons goed hadden voorbereid en wisten wat we konden verwachten. Ik heb gelezen dat sommige mensen klaagden over de bedden, maar ik ben groot en zwaar en heb prima geslapen. Bij navraag bleek dat de bedden afgelopen winter zijn vernieuwd. We overwegen om deze zomer nog eens terug te komen met onze 2 kinderen van 8 en 10, omdat het park en de locatie daar perfect geschikt voor lijken. Een tip: maak gebruik van de parkeerservice in Harlingen en reserveer fietsen via Landal of het park. Het vervoer van bagage vanaf West Terschelling naar het park en vice versa wordt eenvoudig geregeld door het park. Tot ziens!

Femke 29 apr 2022
Reageer
S

Prima eenvoudige accommodatie

We verbleven met vrienden en hadden een basisaccommodatie die redelijk schoon was. Het grootste nadeel waren de bedden. Het waren verenmatrassen met een dunne afdeklaag, waardoor we over het algemeen niet goed hebben geslapen, vooral voor mensen met klachten. Het huisje was vochtig en daardoor ook schimmelig. De badkamer was verouderd en vertoonde schimmelplekken en een verroeste radiator. In de kinderkamer ontbrak een veiligheidsstopcontact, terwijl het stopcontact zich bevond bij het onderste bed. We hebben er zelf een in geplaatst om veiligheidsredenen. Het toilet bevond zich in de badkamer, dus niet apart. Dit was een uitdaging voor ons. Ook misten we stopcontacten naast het bed in de ouderslaapkamer. Bij het uitchecken werd er niet naar onze ervaring gevraagd. Jammer genoeg was dat niet positief.

Sofie 24 okt 2021
Reageer
L

Geweldige ervaring, komen volgend jaar terug!

We hebben in augustus 2021 een geweldige tijd gehad. Het chalet was perfect geschikt voor ons gezin. Als je met 4 of meer volwassenen bent, moet je wel goed naar de indeling kijken op de website van het park voordat je besluit. De inrichting was uitstekend, de schoonmaak kon iets beter, maar het onderhoud was geweldig. De matrassen vonden we iets minder. Ja, de prijs was hoog, maar dat is begrijpelijk in deze vreemde tijd. We hadden ook thuis kunnen blijven. Volgend jaar komen we graag terug en hopen we dat de prijzen weer wat redelijker zijn. Het park was prima, de receptie was goed bereikbaar en elke ochtend aanwezig. We hebben het noodnummer niet hoeven te gebruiken. Een tip: huur een fiets en laat de auto in Harlingen, dan hoef je minder mee te nemen en past alles beter in de accommodatie. We hebben 2 weken met 2 jonge kinderen wisselend weer gehad en hebben een geweldig verblijf gehad in en rondom de accommodatie. De service was top!

Luuk 6 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Terschelling.

Over Landal Schuttersbos

Vakantiepark Landal Schuttersbos is gelegen te Duinweg Midsland 93 in Midsland op Terschelling. Op het vakantiepark vind je comfortabele en goed uitgeruste bungalows, geschikt voor zowel kleine gezelschappen als grotere families. De bungalows zijn van alle gemakken voorzien en bieden een gezellige plek om te ontspannen na een dag vol activiteiten. Terschelling staat bekend om zijn prachtige natuur en uitgestrekte stranden. Vanaf Landal Schuttersbos ben je dan ook zo bij het strand, waar je kunt genieten van lange wandelingen, zonnebaden en verschillende watersportactiviteiten. Ook de bossen en duinen van het eiland nodigen uit tot het maken van mooie fiets- en wandeltochten. Op het park zelf zijn er ook diverse faciliteiten aanwezig. Zo is er een speeltuin voor de kinderen, een fietsverhuur om het eiland te verkennen en een restaurant waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Terschelling, Waddeneilanden
  • https://www.landal.nl/parken/schuttersbos
  • schuttersbos2@landal.nl