Landal Ameland State

Landal Ameland State

4.4 reviewscore • 14 reviews
F

Superplek!

Geweldig ruim en netjes flatgebouw. We roken iets vies in de lucht, maar nadat we de wastafels en zo hadden doorgespoeld, was het verdwenen. Een superplek! De zee en het bos zijn heel dichtbij. We konden onze fietsen gemakkelijk in de stalling zetten, wat echt handig was. Het personeel was ook geweldig. Ik vond het fijn dat er een eigen Wi-Fi was. Ik raad het zeker aan! Het is een plek met veel appartementen en genoeg ruimte. Er zijn veel boeken, spelletjes en zelfs een hoek om te spelen.

Fenna 25 aug 2023
Reageer
D

mix van hoogtes en laagtes, maar toch leuk

Een tegenstrijdige ervaring. Het appartement was prachtig, maar helaas geteisterd door een onaangename geur in de wc/douche. Gelukkig bracht de Bravo snackbar om de hoek smakelijke verlichting, een echte aanrader voor een smakelijk tussendoortje. De teleurstelling sloeg toe tijdens de Robbentocht met de M.S. Ameland; het voelde als geldverspilling zonder de beloofde magie van zeebewoners. Een mix van hoogtes en laagtes, maar toch met enkele sprankelende momenten.

Donny 6 jun 2022
Reageer
E

Plek echt gaaf!

We vonden de plek echt gaaf! Vanuit het bovenste appartement hadden we uitzicht op de zee, en er waren zelfs 2 balkons. Dat was wel een verrassing! Door dat vervelende Corona-gedoe was er niemand daar. Geen broodjesservice en alles zat potdicht. Echt balen. We waren op de hoogte van één ding, maar wat we niet wisten, was hoe het appartement erbij stond.

Elin 4 nov 2021
Reageer
M

Leuke ervaring!

Een leuke ervaring! De appartementen waren niet alleen prachtig, maar ook doordrenkt van een onbeschrijfelijke charme. Het personeel was als een gids dat elke wens vóór kon raden. De locatie, een ware trippel A, bracht ons in het hart van de actie zonder enige moeite. Een verblijf hier voelde als een reis naar een sprookjesland, waar comfort, schoonheid en gastvrijheid samensmolten tot een onvergetelijke herinnering. Een absoluut geweldige ervaring die we koesteren!

Mees 21 mrt 2021
Reageer
J

Straalt moderniteit en netheid uit

Het appartement straalt moderniteit en netheid uit, een waar toevluchtsoord. De beheerders bieden een service die boven verwachting is, altijd met een glimlach. De locatie bij de zee voegt een vleugje betovering toe aan het verblijf, terwijl de broodjesservice en take-away de kers op de taart zijn. Mijn tijd hier was werkelijk super; een perfect samenspel van comfort, gastvrijheid en de natuurlijke pracht van de zee.

Jasmijn 26 feb 2021
Reageer
L

Jarenlang is dit onze geliefde toevluchtsoord!

Al jarenlang is dit onze geliefde toevluchtsoord! De appartementen, strategisch gelegen tegenover een weelderig bos en een uitgestrekt strand, zijn onze thuis weg van huis. Het eiland zelf onthult een paradijs voor wandelaars, fietsers, en viervoetige vrienden, met overal de hartelijke glimlach van het personeel. Elk bezoek brengt een nieuw hoofdstuk in ons avontuur, waar het woord "geweldig" slechts een bescheiden schets is van de buitengewone ervaring die we hier telkens opnieuw beleven.

Lars 16 sep 2020
Reageer
P

Geweldige plek.

Als je besluit hier te verblijven, kun je zonder zorgen naar het eiland gaan. Dit huisje ziet er echt heel mooi uit en heeft een geweldige plek. Je kunt de zee zien. Als je een fiets huurt, ben je snel in het dorp. Op een korte wandelafstand zijn er drie plekken waar je lekker kunt eten en drinken. Oh, en vergeet de broodjesservice niet!

Puck 26 jul 2019
Reageer
S

Gezellig genesteld bij de zee

Een waar paradijs voor gezinnen en harige vrienden! Dit vakantiepark, gezellig genesteld bij de zee, is een droom die uitkomt voor zowel kinderen als huisdieren. De kindvriendelijke sfeer straalt warmte uit, met talloze activiteiten die lachende gezichten garanderen. De huisdiervriendelijkheid voegt een extra dimensie toe aan de vakantiepret, waar onze harige metgezellen net zo welkom zijn als wij. Kortom, een geweldig vakantiepark dat herinneringen creëert waar het hele gezin van kan genieten!

Sven 23 jul 2019
Reageer
N

Echt anders dan de andere Landal parken

Flats met uitzicht op de zee, liggen mooi tussen de zandheuvels met een leuk bos om te wandelen aan de overkant. Het ziet eruit als een plek voor oudere mensen, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het huisje zelf is heel goed opgeruimd, schoon en handig ingericht. Daar zijn we echt blij mee. De bedden waren al opgemaakt toen we aankwamen, super! Het hoort bij Landal, maar het is echt anders dan de andere Landal parken.

Noor 22 jul 2019
Reageer
J

Geweldig deel van Landal

Ameland State is echt een geweldig deel van Landal GreenParks. Het zijn gewoon huizen, maar het personeel is echt aardig en je bent zo bij het strand, echt maar vijf minuutjes lopen. En over Ameland zelf gesproken, dat eiland is echt super! De leuke dingen om te zien zijn toch wel de boottocht naar het eiland met de zeehonden, naar de vuurtoren kijken en vergeet zeker het mooie natuurgebied niet, echt een prachtig plekje natuur.

Jelle 24 apr 2019
Reageer
I

De plek is goed

Tijdens deze maand met veel kunst was het fijn op het eiland. Het huisje lijkt een beetje ouderwets, misschien zou een andere wel leuk zijn. De tweede slaapkamer hebben we niet gebruikt, dus hebben we gewoon het gordijn dichtgedaan. De plek is goed, je bent binnen twee minuten op het strand. 's Avonds ruik je in het gebouw het eten van het restaurant.

Isa 25 nov 2018
Reageer
T

Verbazingwekkend juweeltje van comfort

Aanvankelijk doet het gebouw aan de buitenkant denken aan een plek voor ouderen, wat helemaal niet negatief bedoeld is. Echter, zodra je binnen stapt, onthult het een verbazingwekkend juweeltje van comfort en stijl. Speciaal ontworpen voor de wat oudere gasten, biedt het een oase van rust die de ziel omarmt. Het huisje zelf was bij aankomst tiptop in orde, alle lof voor de toegewijde schoonmakers die ons verwelkomden met een vlekkeloos verblijf. Een unieke plek waar de eerste indrukken verrassend misleidend zijn!

Teun 26 sep 2018
Reageer
L

Een parel aan de kust!

Een parel aan de kust! Landal Ameland State, een oase van schoonheid en sereniteit, ligt pal bij het betoverende strand en het gezellige dorp Nes. Het gebouw ademt rust, met zijn charmante architectuur die perfect samensmelt met de natuurlijke omgeving. Een verblijf hier is als een zachte bries van ontspanning, waar het geluid van de golven en de sfeer van het dorp een harmonieus duet vormen. Een waar genot voor de ziel, in dit prachtige stukje paradijs.

Lotte 15 sep 2018
Reageer
B

Fijne plek waar je lekker kunt ontspannen

Een fijne plek waar je lekker kunt ontspannen. De appartementen zijn keurig en hebben alles wat je nodig hebt. Het gebouw is lekker dichtbij het pad naar het strand, dus je bent binnen 5 minuten op het zand. Bij Ameland State is nu een leuk café. Het broodgedeelte verdient meer bezoekers, zoals ook gebeurde bij paal 13 via de Landal-website. Fijn fietsenhok met een dak waar je meestal je fiets gemakkelijk kunt neerzetten.

Bram 11 aug 2018
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Ameland.

Over Landal Ameland State

Landal Ameland State is gelegen te Strandweg 51 in Nes. Het ligt in het hart van de prachtige natuurlijke omgeving van Ameland en biedt een unieke vakantie-ervaring. Het complex bestaat uit 85 ruime appartementen, omgeven door bossen, duinen, stranden en zoutmoerassen. De nabijheid van de natuurlijke schoonheid van Ameland maakt het park ideaal voor natuurliefhebbers. Het strand ligt slechts op 100 meter afstand en het schilderachtige dorpje Nes bevindt zich op een afstand van 1.500 meter. Ameland biedt naast indrukwekkende landschappen ook interessante musea en andere bezienswaardigheden en activiteiten, allemaal binnen een straal van twaalf kilometer van Nes. Gasten kunnen met wat geluk een kolonie zeehonden tegenkomen, aangezien deze vaak in de Waddenzee zwemmen. Bezoekers kunnen ook de Ameland vuurtoren uit 1880 verkennen en meer te weten komen over de geschiedenis in het Sorgdrager cultureel-historisch museum in Hollum. Voor de actievelingen biedt Ameland tal van activiteiten, zoals paardrijden, golfen en surfen. Landal Ameland State biedt vijf verschillende soorten accommodaties in hun strandappartementen, elk ontworpen om gasten een comfortabel en plezierig verblijf te bieden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ameland, Waddeneilanden
  • https://www.landal.nl/parken/ameland-state
  • ameland@landal.com