OPEN32

OPEN32

3.3 reviewscore • 11 reviews
T

Oplossing gericht

Er ging iets mis met mijn bestelling, maar mijn vorige beoordeling was meer uit frustratie geschreven. Het was niet netjes, en ik bied mijn excuses aan aan Open32. Ik moet zeggen dat ik uitstekend geholpen ben door de klantenservice. Ze hebben alles in het werk gesteld om het probleem op te lossen, en dat waardeer ik enorm. Ga zo door!

Thomas 7 mrt 2023
Reageer
M

Geen vriendelijke medewerkers

Mijn recente ervaring in deze winkel was allesbehalve prettig. Ik nam mijn 6-jarige zoon mee om te winkelen, maar we werden geconfronteerd met onvriendelijke medewerkers. Twee oudere dames, die er werkten, hadden alleen maar kritiek op mijn kind. Ze hielden hem tegen om te rennen en om in de kleedkamer te spelen. Het winkelen werd al snel een onplezierige ervaring door hun negatieve houding. Ik heb meteen besloten om de winkel te verlaten en zal er nooit meer terugkeren. De klantvriendelijkheid in deze winkel verdient absoluut geen lof.

Martijn 31 mei 2023
Reageer
E

Complimenten voor filiaalhouder

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de filiaalhouder en het personeel van de vestiging in Zoetermeer. Ondanks het feit dat deze winkel binnenkort gaat sluiten, tonen ze nog steeds veel zorg en aandacht voor hun klanten. Dit verdient absoluut complimenten en een heel positieve review! Ik ben echt blij dat het zo in de wereld nog kan!

Emma 29 mrt 2023
Reageer
J

Teleurstellende ervaring met online aankoop

Mijn recente ervaring met Open32 was uitermate teleurstellend. Ik had online een jas gekocht, maar slechts twee dagen later was er een extra korting van 20%. Na meerdere e-mails met de klantenservice waarin ik mijn situatie uitlegde, werd mij verteld dat ik de jas niet hoefde te retourneren en het prijsverschil in de winkel kon verrekenen. Echter, toen ik naar de winkel ging en mijn bevestigingsmail liet zien, negeerde het personeel mijn verzoek volledig. Ze pasten geen korting toe, wat resulteerde in een zeer teleurstellende ervaring. Voor mij is dit de laatste keer dat ik bij Open32 winkel, omdat andere winkels begrijpen dat goede klantenservice cruciaal is om klanten te behouden.

Jasmijn 21 jan 2023
Reageer
M

Onbehoorlijke behandeling bij Open32 filiaal Oss

Mijn ervaring met het Open32 filiaal in Oss was ronduit onaangenaam. Een onbehoorlijke verkoper behandelde me slecht nadat ik een T-shirt had gekocht. Toen ik het T-shirt voor het eerst droeg, ontdekte mijn vrouw een verkleuring over het hele shirt, zelfs voordat het was gewassen. Toen ik terugging naar de winkel, weigerde de verkoper op een uiterst onbeleefde manier verantwoordelijkheid te nemen. Hij beschuldigde me van liegen en ontkende elke verantwoordelijkheid. Hoewel ik niet had verwacht een nieuw T-shirt te krijgen, had ik ook niet verwacht dat ik zo onbehoorlijk behandeld zou worden. Gelukkig heeft de leverancier van het merk mijn probleem wel adequaat opgelost en heb ik een voucher ontvangen ter waarde van mijn aankoopbedrag. Dit is wat ik echte klantenservice noem. We zullen nooit meer bij Open32 winkelen.

Max 25 sep 2022
Reageer
M

Verkeerde aankoop makkelijk om te ruilen!

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende klantenservice die ik heb ervaren bij Open32. Ik kocht een broek van hun eigen merk, maar deze bleek na het dragen te groot te zijn en uit te rekken. Na contact te hebben opgenomen, kreeg ik zonder gedoe een maat kleiner. Dit is pas echte klantenservice waar ik blij van word.

Michelle 21 sep 2022
Reageer
S

Klantenservice adequaat, maar website mag beter

Na telefonisch contact met de klantenservice, adequaat opgepakt en opgelost. De website kan echter worden verbeterd om klanten te helpen bij het traceren van hun pakket. Ondanks dat was de klantenservice vriendelijk en bereid om te helpen. Daarom ben ik nog wel met een positief gevoel weggegaan maar kan ik net geen 10 geven!

Sander 13 apr 2022
Reageer
M

Dure verzending en retour

De levertijd was lang en de kosten voor retourneren zijn hoog bij Open32. Je betaalt €3,95 voor verzending en €7,25 voor retourkosten, wat neerkomt op €11,20. Dit maakt online winkelen bij Open32 kostbaar, terwijl andere winkels veel redelijkere tarieven hanteren. Dit vind ik echt niet kunnen en zou mijns inziens aangepast moeten worden.

Milan 10 feb 2022
Reageer
L

Positieve ervaring na lezen van recensies

Ondanks mijn zorgen na het lezen van eerdere recensies, had ik een positieve ervaring met mijn bestelling bij Open32. Ik bestelde een broek en een riem, en deze werden binnen één dag verzonden en binnen twee dagen geleverd. Alle bestelde producten waren aanwezig. Dit was een positieve ervaring en ik zal met vertrouwen in de toekomst weer bij Open32 bestellen.

Lucas 2 dec 2021
Reageer
L

Droevig dat het zo slecht is met de webshop

Mijn ervaring met de webshop was verschrikkelijk. Ik plaatste een grote bestelling op 18 februari en had dringend twee kledingstukken nodig op 2 maart. Het is nu 12 maart, en mijn bestelling is er nog steeds niet. Er werd me verteld dat het was verzonden, maar ik kreeg geen trackingnummer. De klantenservice was vriendelijk maar ineffectief. Ik hoop dat ik mijn kleding nog krijg, anders vraag ik me af wanneer ik mijn geld terugkrijg. Deze ervaring was hopeloos en teleurstellend.

Laura 12 mrt 2021
Reageer
A

Bestelling geplaatst maar alles was op

Ik plaatste een bestelling waarvan alle items op voorraad waren, maar pas na 1,5 week ontving ik mijn pakket en ontbraken er twee van de vier producten. Ook waren de verzendkosten hoog en moest ik betalen voor retourneren. Mijn e-mails werden genegeerd. Deze webshop heeft de zaken niet op orde en ik zal hier niet meer bestellen.

Anna 19 feb 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over OPEN32

OPEN32 is een fashion- en jeanswinkel voor zowel mannen als vrouwen, waar service centraal staat. In de winkel vind je een uitgebreide collectie van de beste merken, waaronder Silvercreek, PME Legend, G-Star RAW, Tommy Jeans, Levi's en Madness. Met maar liefst 70 winkels verspreid over Nederland en België, is OPEN32 goed bereikbaar. Bovendien zijn alle collecties van deze merken ook verkrijgbaar op de website open32.nl. Of je nu op zoek bent naar stijlvolle kleding of trendy jeans, bij OPEN32 vind je het allemaal. De winkel biedt een geweldige selectie van hoogwaardige merken en zorgt ervoor dat je altijd modieus gekleed kunt gaan.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.open32.nl
  • klantenservice@open32.nl