ONVZ

ONVZ

3.0 reviewscore • 2 reviews
S

Niet transparant

Al twee jaar bij onvz verzekerd. Dit jaar een dure verzekering afgesloten omdat we wisten dat er een operatie zat aan te komen. Maar omdat het ziekenhuis in oktober vorig jaar heeft gebeld om een afspraak te maken, vergoeden ze niks. Want dan valt het onder de verzekering van vorig jaar.... Terwijl de operatie dit jaar is. Deze kleine lettertjes staan niet in het overzicht met vergoedingen op hun site. Niet transparant dus en zeer slechte service.

Sher 17 mrt 2023
Reageer
R

ONVZ zorgverzekeraar

ONVZ is een wat minder bekende zorgverzekeraar, maar desondanks geen minder goede.
Ons hele gezin is hier verzekerd en dat allemaal voor een schijntje van de prijs die je bij veel andere zorgverzekeraars moet betalen.

Natuurlijk kun je er zelf altijd voor kiezen of je aanvullend verzekerd wil zijn of niet en heb je er zelf zo ook wel inspraak in hoeveel het uiteindelijk gaat kosten.
Maar wanneer je naar het beginplaatje kijkt, dan is dit een hele goede optie voor denk ik iedereen. Wij zijn er heel erg blij mee in elk geval.

Rudy 4 aug 2020
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van april 2024.

Over ONVZ

Zorgverzekeringen van ONVZ bieden je de beste dekking voor jouw gezondheid. Of je nu op zoek bent naar een basisverzekering of een aanvullende verzekering, bij hun vind je altijd een verzekering die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Ze staan bekend om haar ruime dekkingen en lage premies. Zo bieden zij bijvoorbeeld volledige vergoeding van fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en bril- en lenzenvergoeding. Bovendien kun je bij ONVZ terecht voor een persoonlijk advies en heb je de mogelijkheid om je verzekering aan te passen aan jouw veranderende behoeften. ONVZ heeft ook aandacht voor preventie en bevordert daarom het gebruik van sporten en gezonde voeding. Zo kun je profiteren van kortingen op sportabonnementen en voedingssupplementen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Verzekeringen
  • https://www.onvz.nl
  • service@onvz.nl