Onlinekabelshop.nl

Onlinekabelshop.nl

5.0 reviewscore • 2 reviews
S

My Wall videowand muurbeugel gekocht

Laat ik voorop stellen dat ik geen held in huis ben als het goed om boren, schroeven, enz. De klus: onze Samsung televisie aan de muur monteren. Veel websites bekeken en vaak was het niet duidelijk hoe groot en zwaar je televisie mag zijn voor de beugel. Toen kwam ik op de website onlinekabelshop.nl, daar kon je gelijk links aanvinken welke grootte je tv is (55 inch dus). Daarop geklikt, had ik nog een 50 tal opties over.. Leek ons wel prettig om de tv niet te kunnen kantelen, gewoon goed vast aan de muur leek ons het beste.. Ook omdat we jonge kinderen hebben. Toen was er nog 1 optie over: My Wall videowand muurbeugel. Deze gekocht voor 80 euro, de volgende dag was hij in huis. Er zat gelukkig een goede handleiding bij hoe ik het moest monteren op de muur. Uiteindelijk een kleine 2 uur bezig geweest en nu hangt onze smart tv aan de muur, zo waar nog helemaal waterpas ook. Zo zie je maar, een overzichtelijke webshop kan je ook sales opleveren want ik zat eerst op enkele andere websites waar ik niet uit kwam.

Sander 31 dec 2022
Reageer
W

Veel opties voor stroomkabels

Ideale webshop voor alles wat je nodig hebt qua kleine dingetjes, kabels, etc. We hadden een fairybell geïnstalleerd in de tuin maar kwamen erachter dat de stroomkabel er naar toe niet lang genoeg was. Heb een kabel van 25 meter gekocht bij Onlinekabelshop.nl, zo zit ik niet weer met dit gedoe. 30 euro kwijt dus dat valt wel mee, je krijgt ook korting als je meerdere producten zou kopen. Het feit dat ze bij een stroomkabel al zoveel verschillende opties hebben en kabellengtes, is dit wel top. Wilde dus deze webshop graag in het zonnetje zetten met een goede review!!!

Wim 10 dec 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van september 2023.

Over Onlinekabelshop.nl

Onlinekabelshop.nl is een webwinkel met een passie voor audio, video, computers en hun accessoires. Door hun jarenlange kennis en ervaring onderscheiden ze zich van andere kabelwinkels. Het assortiment is aangepast om niet alleen de veelgebruikte kabels aan te bieden, maar ook de zeldzamere of oudere kabels. Mocht een bepaalde kabel niet beschikbaar zijn, dan bieden ze graag alternatieven aan. Naast een brede basiskennis zijn de medewerkers gespecialiseerd in audio, video, netwerkinstallaties en coax-installaties, waardoor ze u uitstekend kunnen adviseren over de benodigde producten. Als de producten toch niet de juiste oplossing blijken te zijn, kunnen deze uiteraard worden geretourneerd, zowel online als in de winkel. Bij Onlinekabelshop.nl staat service en advies hoog in het vaandel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.onlinekabelshop.nl
  • info@onlinekabelshop.nl