Onlinekabelshop.nl

Onlinekabelshop.nl

5.0 reviewscore • 2 reviews
S

My Wall videowand muurbeugel gekocht

Laat ik voorop stellen dat ik geen held in huis ben als het goed om boren, schroeven, enz. De klus: onze Samsung televisie aan de muur monteren. Veel websites bekeken en vaak was het niet duidelijk hoe groot en zwaar je televisie mag zijn voor de beugel. Toen kwam ik op de website onlinekabelshop.nl, daar kon je gelijk links aanvinken welke grootte je tv is (55 inch dus). Daarop geklikt, had ik nog een 50 tal opties over.. Leek ons wel prettig om de tv niet te kunnen kantelen, gewoon goed vast aan de muur leek ons het beste.. Ook omdat we jonge kinderen hebben. Toen was er nog 1 optie over: My Wall videowand muurbeugel. Deze gekocht voor 80 euro, de volgende dag was hij in huis. Er zat gelukkig een goede handleiding bij hoe ik het moest monteren op de muur. Uiteindelijk een kleine 2 uur bezig geweest en nu hangt onze smart tv aan de muur, zo waar nog helemaal waterpas ook. Zo zie je maar, een overzichtelijke webshop kan je ook sales opleveren want ik zat eerst op enkele andere websites waar ik niet uit kwam.

Sander 31 dec 2022
Reageer
W

Veel opties voor stroomkabels

Ideale webshop voor alles wat je nodig hebt qua kleine dingetjes, kabels, etc. We hadden een fairybell geïnstalleerd in de tuin maar kwamen erachter dat de stroomkabel er naar toe niet lang genoeg was. Heb een kabel van 25 meter gekocht bij Onlinekabelshop.nl, zo zit ik niet weer met dit gedoe. 30 euro kwijt dus dat valt wel mee, je krijgt ook korting als je meerdere producten zou kopen. Het feit dat ze bij een stroomkabel al zoveel verschillende opties hebben en kabellengtes, is dit wel top. Wilde dus deze webshop graag in het zonnetje zetten met een goede review!!!

Wim 10 dec 2022
Reageer
Beste elektronica en witgoedwinkels

Dit zijn de beste elektronica en witgoedwinkels van maart 2023.

Over Onlinekabelshop.nl

Onlinekabelshop.nl is ooit begonnen als kleine winkel voor kabels. Momenteel heeft het een mooie webshop met veel artikelen als kabels, adapters en media-accessoires. Ze hebben ook een fysieke winkel in leiden en een magazijn in Leiderdorp waar een grote voorraad opgeslagen kan worden, zodat levering van de producten snel zal verlopen en de klant het aangekochte product snel in huis heeft Onlinekabelshop.nl staat voor kwaliteit, ze vinden het belangrijk dat klanten de juiste kabels koopt zodat alle media apparaten zo goed mogelijk werken. Ook voor advies zijn consumenten welkom op de website en winkel, waar professionals klaar staan om te helpen.