ON THAT ASS

ON THAT ASS

4.3 reviewscore • 3 reviews
R

Goede boxershorts voor lage prijs

Ik heb al 5 boxershorts van ON THAT ASS. Echt geweldige designs en erg leuk dat het altijd een verrassing is. Heel leuk bedacht! Ze zijn uniek maar toch lijken ze ook weer op elkaar, dus het is niet zo dat er ineens een hele lelijke tussen zit. Net een ander patroontje of net een ander kleurtje, maar wel erg leuk.

De pasvorm is ook goed. De prijs valt mij ook heel erg mee voor maar 11,99 per maand. Bij de HEMA ben je niet veel goedkoper uit. Hier krijg je wel veel betere kwaliteit voor terug en elke maand een nieuwe. De verzending zit al bij de prijs inbegrepen, dus daar betaal je niks extra's voor.

Remco 13 mei 2024
Reageer
R

Proefperiode

Mijn proefperiode is bijna afgelopen, maar ik ga wel klant worden. De kwaliteit voelt erg goed aan en de onderbroek zit erg fijn. Goede flexibiliteit van de stof ook. Met voetbal heb ik er ook helemaal geen last van en hopelijk blijven ze ook lang goed. Voor nu geef ik ze in ieder geval 5 sterren. Heel er blij mee.

Ron 2 mrt 2024
Reageer
M

Trouwe klant

Ik heb al boxershorts van veel verschillende merken gehad. Hier kwamen altijd gaatjes in. Bij onderbroeken van on that ass heb ik na een jaar nog steeds geen beschadigingen. Echt topkkwaliteit! Wat ik ook erg leuk vind is de vormgeving van de boxershorts. Ik ben een tevreden klant van on that ass. Denk niet dat ik ooit nog andere boxershorts wil.

Moos 20 jan 2024
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over ON THAT ASS

Op de website van On That Ass kan je onderbroeken kopen voor Men en Women. Het is ook mogelijk om als lid elke maand een unieke verrassingen in je brievenbus te ontvangen. Durf jij On That Ass te dragen?

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://onthatass.com
  • hello-nl@onthatass.com