Odiezon

Odiezon

4.1 reviewscore • 10 reviews
S

Topservice bij odiezon

Bij odiezon geniet ik altijd van uitmuntende service, inclusief vriendelijk personeel en een vlekkeloze levering via post.nl. de track and trace-functie is handig. het enige punt van zorg is dat een bankoverschrijving nodig is voordat de bestelling wordt verzonden, in tegenstelling tot wat ik ooit van een medewerker heb gehoord. dit leek wat tegenstrijdig, maar over het algemeen heb ik niets dan goede ervaringen met odiezon.

Sanne 2 sep 2023
Reageer
L

Modieuze hoed met verborgen kenmerken

Mijn onlangs bestelde tan-kleurige hoed heeft me aangenaam verrast. niet alleen heeft hij een modieuze uitstraling en is hij gemakkelijk mee te nemen, maar hij heeft ook een subtiele voering aan de binnenkant voor extra comfort. mijn enige kleine kritiek is dat er niet genoeg foto's op de website stonden om me te helpen bij mijn keuze.

Lars 27 aug 2023
Reageer
I

Gemengde gevoelens over de levering

Hoewel ik tevreden ben over de kwaliteit van mijn jurkje, was ik minder blij met de levertijd. ik ben gewend om mijn bestellingen snel te ontvangen, vaak al de volgende dag. in dit geval duurde het meer dan een week voordat mijn bestelling arriveerde. desondanks ben ik over het algemeen tevreden en zal ik in de toekomst weer bestellen.

Iris 25 aug 2023
Reageer
J

Teleurstellende leveringstijd

Ik had gehoopt mijn bestelling snel te ontvangen, maar helaas was dit niet het geval. ik plaatste de bestelling op zaterdagochtend in de verwachting dat ik de producten uiterlijk woensdag zou krijgen. helaas werd dit aanzienlijk vertraagd, en uiteindelijk werden de producten bij mijn buurvrouw afgeleverd. dit was teleurstellend omdat ik de producten niet op tijd had voor mijn geplande activiteiten.

Jeroen 21 aug 2023
Reageer
N

Kwaliteit en bezorggeduld

De bestelde producten waren van uitstekende kwaliteit, maar de bezorging naar België vergde enig geduld. pas na 2 werkdagen na mijn bestelling werden de producten verzonden, en vervolgens duurde het nog eens 6 werkdagen voordat ik ze in handen had. de communicatie gedurende het proces was echter bevredigend. ondanks de vertraagde bezorging ben ik tevreden met mijn aankoop.

Noah 12 aug 2023
Reageer
P

Odiezon biedt geweldige service

Odiezon is een geweldige online winkel met vriendelijk personeel en een vlotte levering via post.nl. het track and trace-systeem is handig. het enige punt van zorg is dat je eerst een bankoverschrijving moet doen voordat je bestelling wordt verzonden, hoewel een medewerker me vertelde dat dit alleen voor nieuwe klanten geldt. dit voelde een beetje vreemd, maar verder heb ik goede ervaringen met odiezon.

Pim 11 aug 2023
Reageer
N

Een verkoelende golfpartner

Ik was op zoek naar een verkoelend product om mijn golfspel te verbeteren op de heetste dagen van het jaar. op een stralende septemberdag, met temperaturen boven de 30 graden Celsius, heb ik dit product uitgeprobeerd. de verzending was snel, waardoor ik het meteen kon testen. de resultaten waren ronduit indrukwekkend! de sleeves zaten comfortabel en beschermden mijn huid tegen de felle zon. na een volledige ronde golf in de brandende hitte, had ik eindelijk geen last van een verbrande huid. ik ben extatisch over dit product en kan het iedereen aanraden. het is een onmisbaar en verkoelend hulpmiddel voor elke golfliefhebber!

Natasha 6 jul 2023
Reageer
F

Fantastische uv-mouwen

Ik was aangenaam verrast door de snelle levering van de uv-mouwen, en ze hebben mijn zomer echt veranderd. nu durf ik weer korte mouwen te dragen zonder me zorgen te maken over de zon, zelfs als ik in de auto zit. de uv-mouwen zien er ook nog eens geweldig uit en voelen comfortabel aan. dit product is fantastisch en ik raad het iedereen ten zeerste aan!

Fleur 5 jul 2023
Reageer
T

Onmisbare uv-kleding

Aangezien ik overdag veel buiten werk en gevoelig ben voor zonnebrandcrème, is uv-kleding voor mij een absolute noodzaak. ondanks mijn gevoelige huid heb ik geen last van eczeem met de producten van sunday afternoons. deze producten werden ook nog eens snel geleverd. zelfs mijn teamchef was onder de indruk van de stof en de slimme keuze om de huid te beschermen.

Tim 20 jun 2023
Reageer
N

Voordelige tilly hoed

Ik heb onlangs een tilly hoed-outback gekocht en was aangenaam verrast door de prijs, met meer dan 50% korting. de levering was buitengewoon snel, en ik ben er zeer tevreden mee. Het was een koopje, vooral gezien de vergelijkbare prijzen elders wereldwijd. Ik ben dus erg tevreden met de manier waarop ik dit soort spullen bij Odiezon kan kopen!

Nina 20 okt 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Odiezon

Odiezon is dé specialist op het gebied van UV-werende kleding en accessoires. Met meer dan 20 jaar ervaring biedt het merk hoogwaardige en gecertificeerde UV-bescherming tegen schadelijke zonnestralen. De collectie bestaat uit een ruim assortiment aan UV-werende kleding, zoals shirts, hoeden en petjes, die bescherming bieden tot SPF50+ en meer dan 98% van de UVA- en UVB-straling filteren. Of je nu op zoek bent naar een functioneel shirt voor een dagje strand of een trendy hoed voor een zonnige vakantie, bij Odiezon vind je de perfecte UV-werende kleding die bij jou past. Met de gemoedsrust dat je goed beschermd bent, geniet je zorgeloos van de zon.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://odiezon.nl
  • info@odiezon.nl