Nisbets

Nisbets

5.0 reviewscore • 2 reviews
L

Nisbets kokskleding

Bij ons bedrijf, waar ik kok ben, halen we alle kokskleding in ieder geval bij Nisbets. De kleding hiervan is van goede kwaliteit, het gaat altijd lang mee en kan gewoon heet gewassen worden. Met alle vlekken die er regelmatig in komen is dit wel nodig. Ook de schoenen met bescherming hiervan bevallen altijd erg goed. Goede schoenen is voor mij erg belangrijk, omdat je als kok met veel extreem hete dingen werkt, wat je niet op je voet wilt krijgen. Dat soort brandwonden daar zit niemand op te wachten.

Gezien de goede kwaliteit van deze artikelen hebben we laatst voor het eerst ook wat kookgerei bij Nisbets besteld en tot nu toe bevalt ons dat ook erg goed. Of dit op lange termijn ook nog steeds zo is, durf ik hiervan echter niet te zeggen omdat we het daar nog niet lang genoeg voor in gebruik hebben. Verwacht ik natuurlijk wel gewoon dat ook de kwaliteit van deze artikelen gewoon goed blijft bevallen. Zo niet, dan zal ik dit zeker vermelden.

Linda 1 nov 2020
Reageer
C

Goede service

Ze hebben veel keuze en een goede klantenservice.
Ik heb veel dingen gekocht voor mijn nieuwe café en de prijzen waren redelijk.

Christina 6 okt 2020
L

Klopt, dat vind ik dus ook. Ze hebben zowel voor mannen als vrouwen hier veel keuze (nu heb ik het even over de werkkleding/schoenen). Vaak zijn koksbuizen etc. of voor mannen of ze zijn uniseks, maar dat zit nergens naar. Zo ook de schoenen. Hier heb je voor alles en iedereen wat wils.

Ook de producten voor in de keuken en het glas en servieswerk is hier zeker niet slecht. Dus goed dat je hier wat hebt ingeslagen, ik denk dat je daar een goede keus mee hebt gemaakt.

Linda 1 nov 2020
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van september 2023.

Over Nisbets

Nisbets is al bijna 40 jaar dé leverancier voor de horeca. Het assortiment van hen is indrukwekkend, met meer dan 13.000 scherp geprijsde horecabenodigdheden en professioneel keukenapparatuur voor zowel professioneel- als thuisgebruik. Of je nu een professionele horecaondernemer bent of een hobbykok, je vindt alles wat je nodig hebt. Wat echt opvalt, is de snelle levering. Het merendeel van het assortiment is uit voorraad leverbaar en wordt de volgende werkdag al bij je afgeleverd. Daarnaast biedt Nisbets de laagste prijsgarantie, een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie en gratis retourneren. Met een ervaren en vriendelijk klantenserviceteam dat deskundig advies biedt, loop je bij Nisbets geen enkel risico.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • http://www.nisbets.nl
  • info@nisbets.nl