Natuurpark De Witte Bergen

Natuurpark De Witte Bergen

4.4 reviewscore • 10 reviews
M

Rustig vakantiepark

Qua luxe hadden we wel iets meer verwacht maar het is verder wel een mooi vakantiepark. Het is wel een rustig vakantiepark in een prachtige omgeving. Vanuit het vakantiepark loop je zo het bos in en dat is een groot pluspunt. Ook is er voldoende informatie aanwezig voor activiteiten in de omgeving. Op het vakantiepark is geen zwembad of restaurant aanwezig. Je komt hier echt voor de rust.

Miranda 27 sep 2022
Reageer
J

Mooi park!

Wij hebben genoten van ons verblijf op het prachtige park De Witte Bergen in IJhorst. We werden zeer vriendelijk ontvangen. Als er iets is, kun je altijd terecht bij de parkmanager. Ons huisje nummer 44 is vorig jaar gerenoveerd en is mooi groot, met een nieuwe badkamer, toilet en keuken. De huisjes liggen mooi tussen de bossen en vanuit het park kun je zo het naastgelegen bos in lopen. Onze hond vond dat ook fijn. We zullen zeker nog eens terugkomen! Hartelijke groeten, Jan en Joke.

Jan en Joke 27 aug 2022
Reageer
J

Geweldig gehad!!

Dit is een rustig en net park, vooral geschikt voor ouderen die willen wandelen of fietsen. Er zijn geen faciliteiten. De receptie is beperkt geopend, dagelijks slechts 1 1/2 uur. De groenvoorziening is in orde. Er is parkeergelegenheid bij de bungalows. Helaas was het weer niet in ons voordeel. Maar het is zeker wel aan te raden hier!

Jo-Janneke 17 mei 2022
Reageer
M

Betoverende vakantie-ervaring in het bos

Een vakantie die onze verwachtingen overtrof! Ons huisje, nummer 18, was een ware schat verscholen in het betoverende bos. Met adembenemende uitzichten was dit zonder twijfel een van de mooiste plekjes op het park. We genoten van pure rust zonder enige geluidsoverlast. De huiselijke inrichting was een warm welkom en gaf blijk van persoonlijke aandacht van de eigenaren. Alle benodigdheden waren ruimschoots aanwezig in de woning. De omgeving bood prachtige mogelijkheden voor avonturen in alle seizoenen, zowel voor jong als oud.

Maria 12 dec 2020
Reageer
C

Gemengde gevoelens over de rust

Een omgeving van ongekende schoonheid en huisjes die dit beeld versterken. Helaas werden we geconfronteerd met een onverwachte bron van geluidsoverlast: een nabijgelegen camping. Gedurende het weekend leek het alsof de kermis naast de deur was, met lawaai van 19:00 tot 24:00 uur. Een onaangename verrassing voor wie hoopte op pure stilte en rust.

Caroline 9 aug 2020
Reageer
P

Teleurstellend

Ons verblijf in huisje Koolmees nummer 14 was verre van bevredigend. Het huisje was doordrongen van spinrag, spinnen en stofnesten. De matrassen en bovenverdieping roken muf en de aanwezigheid van zwarte schimmel was onmiskenbaar. Het betalen van €70 schoonmaakkosten voelde als een bittere pil voor wat we aantroffen. Mijn advies: vermijd deze locatie.

Peter 24 jul 2020
Reageer
W

Betoverend

Een betoverend verblijf dat alle verwachtingen overtrof! Het park, gehuld in een sprookjesachtige omgeving, bood ons een onvergetelijke vakantie. Ons huisje, nummer 69, was een oase van comfort en gemak, met een prachtige inrichting. Zelfs het weer werkte mee, met temperaturen die soms tropische hoogten bereikten. Dit is zeker een ervaring om te herhalen!

Willem 1 jul 2019
Reageer
J

Rustgevend familieavontuur

Een familievakantie om nooit te vergeten! Ons huisje (Ooievaar 084) was een perfecte uitvalsbasis voor ons gezin met jonge kinderen. De omgeving bood de gewenste rust en het naastgelegen bos was een ideale speeltuin. Het vakantiepark was goed onderhouden en het personeel vriendelijk en behulpzaam. Onze keuze voor deze rustige plek was de juiste beslissing.

Joris 21 sep 2018
Reageer
G

Natuurlijke schoonheid en comfort

Een geweldige vakantieweek met natuurlijke pracht! Het park straalde sereniteit uit, met charmante bungalows voorzien van rieten daken die perfect pasten in de omgeving. De toevoeging van een extra toilet op de bovenverdieping was een handige touch. Hoewel niet iedereen zich aan de snelheidslimiet op het park hield, beïnvloedde dit onze algehele ervaring niet.

Ghislaine 13 sep 2018
Reageer
A

Genoten van de natuur

Een onvergetelijk verblijf op het prachtige De Witte Bergen park in IJhorst. Het warme welkom en de gerenoveerde accommodatie (huisje nr. 44) maakten onze vakantie bijzonder. De omgeving, omringd door bossen, bood rust en ruimte voor wandelingen. Onze viervoeter genoot ook van deze natuurlijke speeltuin. We kijken uit naar een volgend bezoek!

Anton 27 aug 2018
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van IJhorst.

Over Natuurpark De Witte Bergen

Natuurpark De Witte Bergen is een schitterend vakantiepark gelegen te De Witte Bergen 1 in IJhorst, in het groene landschap van Overijssel. Dit park biedt een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Gasten kunnen verblijven in verschillende comfortabele vakantiehuizen, omgeven door groene natuur en voorzien van alle gemakken. Het park beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder fietsverhuur, een speeltuin, tafeltennistafels, en een visvijver. Gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving door te wandelen of te fietsen in de omliggende bossen en heidevelden. In de nabije omgeving zijn er ook diverse bezienswaardigheden en activiteiten, zoals het historische stadje Meppel, het Nationaal Park Weerribben-Wieden en attractiepark Slagharen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • IJhorst, Overijssel
  • https://www.dewittebergen.nl
  • info@dewittebergen.nl