Natuurpark De Witte Bergen

Natuurpark De Witte Bergen

4.3 reviewscore • 3 reviews
J

Mooi park!

Wij hebben genoten van ons verblijf op het prachtige park De Witte Bergen in IJhorst. We werden zeer vriendelijk ontvangen. Als er iets is, kun je altijd terecht bij de parkmanager. Ons huisje nummer 44 is vorig jaar gerenoveerd en is mooi groot, met een nieuwe badkamer, toilet en keuken. De huisjes liggen mooi tussen de bossen en vanuit het park kun je zo het naastgelegen bos in lopen. Onze hond vond dat ook fijn. We zullen zeker nog eens terugkomen! Hartelijke groeten, Jan en Joke.

Jan en Joke 27 aug 2022
Reageer
M

Rustig vakantiepark

Qua luxe hadden we wel iets meer verwacht maar het is verder wel een mooi vakantiepark. Het is wel een rustig vakantiepark in een prachtige omgeving. Vanuit het vakantiepark loop je zo het bos in en dat is een groot pluspunt. Ook is er voldoende informatie aanwezig voor activiteiten in de omgeving. Op het vakantiepark is geen zwembad of restaurant aanwezig. Je komt hier echt voor de rust.

Miranda 27 sep 2022
Reageer
J

Geweldig gehad!!

Dit is een rustig en net park, vooral geschikt voor ouderen die willen wandelen of fietsen. Er zijn geen faciliteiten. De receptie is beperkt geopend, dagelijks slechts 1 1/2 uur. De groenvoorziening is in orde. Er is parkeergelegenheid bij de bungalows. Helaas was het weer niet in ons voordeel. Maar het is zeker wel aan te raden hier!

Jo-Janneke 17 mei 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van IJhorst.

Over Natuurpark De Witte Bergen