Natuurlijk Presteren

Natuurlijk Presteren

3.8 reviewscore • 10 reviews
C

Goed verpakt, maar verwarrende verzendinformatie

Mijn bestelling was goed verpakt en werd snel geleverd, wat ik waardeerde. Hoewel ik geen ervaring had met dit product, was de service uitstekend. Een punt van verbetering is dat de vermelding op de website over de betaling voor de optie 'brievenbuspakket' verwarrend was. Hierdoor koos ik deze optie niet, maar uiteindelijk werd mijn pakket wel efficiënt genoeg verpakt om door de brievenbus te passen. Dit leidde tot onnodig wachten op een pakketje dat zonder aan te bellen werd bezorgd. Duidelijkere informatie over verzending zou nuttig zijn.

Claudia 15 jul 2023
Reageer
J

Vitamine B complex

Bestelling wed vlot geleverd via Bol.com en netjes verpakt en bezorgd. Helaas ben ik flink ziek geworden van deze mix. Contact opgenomen met verkoper,waar ik een cadeaubon van gekregen heb voor een volgende bestelling. Toch wel aardig van de verkoper. Kennelijk zaten er ingrediënten in waar mijn lichaam niet tegen kon.

Judith Oosterlee 13 mrt 2024
Reageer
A

Alles verliep vlot

De levering van mijn bestelling verliep opmerkelijk snel. Ik plaatste mijn order op een zondag en tot mijn verbazing ontving ik deze al op maandagavond. Bovendien werd ik goed geïnformeerd over het juiste gebruik van de capsules via een servicemail. Tot nu toe ben ik tevreden over het bestelproces. Na een nacht gebruik van de capsules merkte ik dat ik sneller in slaap viel en iets langer kon doorslapen. Ik ben erg benieuwd naar verdere resultaten en blijf positief gestemd.

Anne 29 aug 2023
Reageer
T

Teleurstellend resultaat en Vitamine B6

Terwijl ik onder behandeling ben bij medische specialisten in het ziekenhuis, krijg ik vaak de vraag of ik vitamine B6 gebruik. Opvallend genoeg wordt het gebruik van vitamine B6 sterk afgeraden door hen. Het viel me op dat Serobooster, waarvan ik gebruikmaakte, vitamine B6 bevatte, wat me zorgen baarde. Tot op heden heb ik nog geen merkbare effecten van dit supplement gezien, en vanwege de toegevoegde B6 heb ik besloten ermee te stoppen.

Timo 22 aug 2023
Reageer
L

Positieve resultaten en toekomstige verwachtingen

Nadat ik mijn bestelling had ontvangen, begon ik de capsules al een paar dagen te gebruiken. Ik begin langzaam maar zeker de effecten te merken. Mijn kleding begint iets losser te zitten en ik voel me energieker. Ik ben van plan om door te gaan met het gebruik van de capsules en hoop dat ik over een maand wat gewicht verlies. Ik blijf positief gestemd en benieuwd naar wat de toekomst brengt.

Lisa 15 aug 2023
Reageer
S

Duidelijke productbeschrijving en goede service

De productinformatie op de website was helder en het bestelproces verliep vlot. De levering was snel en ik waardeerde de persoonlijke follow-up per e-mail nadat mijn bestelling was afgeleverd. Wat betreft het product kan ik na slechts één dag nog niet veel zeggen, maar ik kijk uit naar mogelijke resultaten.

Sophie 29 jul 2023
Reageer
J

Uitstekende ervaring met hoogwaardige supplementen

Ik kan enkel positieve feedback geven over dit bedrijf, daarom geef ik het een vijfsterrenbeoordeling. De supplementen zijn van hoge kwaliteit, de website is overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken, de levering is snel, en vragen worden altijd prompt beantwoord. Al met al een uitstekende ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Jasper 28 jul 2023
Reageer
S

Waardevolle ondersteuning voor gezondheid

Ik vond de informatie over de producten en hun toepassing erg interessant en nuttig. De service was goed en de levering snel, en de prijzen voor deze hoogwaardige supplementen waren redelijk. Deze supplementen dragen bij aan een betere gezondheid en welzijn, en ik waardeer hun waardevolle ondersteuning. Professioneel bedrijf in mijn ogen.

Suzanne 3 jul 2023
Reageer
M

Voorbarige beoordeling

De service was goed en de levering verliep snel. Het is eigenlijk beter om deze beoordeling na meerdere leveringen te sturen, zodat de dienst adequaat geëvalueerd kan worden. Voorlopig baseer ik mijn mening op mijn enige eerdere levering, maar het was niet optimaal. Het eten zelf was oke, maar niet geweldig. We hopen in de toekomst wat meer kwaliteit te krijgen.

Marco 3 jul 2023
Reageer
M

Snelle levering en compacte verpakking

De levering was snel en het product was goed verpakt in een compacte doos, wat handig was omdat de visoliecapsules niet in een flesje zaten. Op dit moment kan ik nog geen oordeel vellen over de werking van de visoliecapsules, maar de levering en verpakking waren naar tevredenheid. 4 sterren, maar ik verwacht dat dit nog wel 5 sterren worden.

Maarten 30 jun 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Natuurlijk Presteren

Er zijn 10 reviews geschreven over Natuurlijk Presteren op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://natuurlijkpresteren.nl
  • info@natuurlijkpresteren.nl