MoreThanHip

MoreThanHip

4.6 reviewscore • 10 reviews
S

Trendy producten met premium afwerking

De producten van MoreThanHip hebben indruk op me gemaakt met hun hedendaagse uitstraling en de snelle, zorgvuldige levering. Elk item dat ik ontving was gemaakt met oog voor detail en van hoge kwaliteit. Deze ervaring heeft bevestigd dat ik een juiste keuze heb gemaakt door bij hen te bestellen. Ik kan nu nog een lange tijd met mijn spullen door het leven gaan met een goed gevoel.

Sara 1 mei 2023
Reageer
E

Waardering voor eco-vriendelijke keuzes

De online etalage van MoreThanHip heeft me aangenaam verrast met zijn esthetische uitstraling en gebruiksvriendelijkheid. De reeks aan verantwoorde en aantrekkelijke artikelen draagt bij aan een positieve shoppingervaring. Het visuele materiaal op de site representeerde de producten eerlijk, en de aankoop verliep zonder complicaties. De bezorging was bovendien sneller dan verwacht, wat mij als klant zeer tevreden stelt.

Eva 1 nov 2023
Reageer
B

Perfecte begeleider voor elke dag

De rugtas die ik recent aanschafte is ideaal voor mijn dagelijkse activiteiten. Het duurzame materiaal waarmee de tas is vervaardigd, belooft langdurig gebruik en is tegen elke dagelijkse slijtage bestand. Collega's en vrienden hebben meerdere keren hun bewondering uitgesproken over de tas, wat de dag altijd een beetje mooier maakt. Echt fijn om meer dan hip te zijn.

Bbram 15 sep 2023
Reageer
M

Tevreden over uniek ontworpen schoudertas

De aankomst van mijn nieuwe schoudertas was prompt en het product voldeed aan alle verwachtingen. Ik had al een voorliefde voor mijn vorige tas met het markante tijgerembleem, en dit nieuwe exemplaar heeft dat gevoel alleen maar versterkt. De kwaliteit en de fijne afwerking van de tas maken het een waardevolle aanvulling op mijn collectie.

Mike 28 aug 2023
Reageer
H

Kleurnuance verschil, toch topkwaliteit

De tas die ik ontving had een binnenkant van zwart in plaats van de verwachte lichtere kleur. Dit maakt het vinden van spullen in slecht verlichte omgevingen wat lastiger. Desalniettemin, de kwaliteit van de tas is indrukwekkend, zeker gezien het feit dat het van gerecycled materiaal is gemaakt. Deze spullen kun je nergens anders vinden en dat maakt het zo mooi voor mij.

Heidi 23 aug 2023
Reageer
M

Eco-vriendelijke laptoptas scoort hoog

De aankoop van mijn nieuwe laptoptas heeft mij enorm blij gemaakt. Het item is niet alleen functioneel, maar draagt ook bij aan milieubescherming. Het is fantastisch om te weten dat mijn keuze voor deze tas een positieve impact heeft op het milieu en tegelijkertijd mijn persoonlijke stijl versterkt. Het scoort hoog op mijn lijstje van winkels waar ik mensen naartoe zou sturen.

Max 1 aug 2023
Reageer
L

Eco-verantwoordelijke verpakking

Mijn bestelling was verrassend snel bij mij, al de dag na de bestelling. De laptoptas was precies wat ik hoopte te vinden en de milieubewuste verpakking was een bemoedigende toevoeging. Deze positieve ervaring verzekert dat ik in de toekomst nog aankopen zal doen bij deze onderneming. More Than Hip mag er zijn en blijven, ondanks het feit dat het misschien wat duurdere spullen zijn.

Lisa 19 jul 2023
Reageer
T

Stijl ontmoet duurzaamheid

MoreThanHip leeft echt naar zijn naam door producten te leveren die niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Mijn nieuwe tas is een bron van vreugde en het aanbod op de site was helder en goed georganiseerd, wat bijdroeg aan een soepele aankoopervaring. 5 sterren en geen puntje minder voor de winkel!

Tim 21 feb 2023
Reageer
R

Oog voor detail in verpakking en levering

De zorg die MoreThanHip besteedt aan zijn bestellingen is merkbaar, met een levering die exact volgens schema plaatsvond. De inventieve verpakking was een leuke verrassing en de presentatie van de producten op de website was zowel nauwkeurig als visueel aantrekkelijk. Ik kreeg exact het product dat ik besteld had zoals het er online uit zag. Goed gedaan.

Rick 16 feb 2023
Reageer
A

Service maakt de feestdagen speciaal

Mijn ervaring met MoreThanHip is zeer positief, vooral door de uitstekende klantenservice. Toen ik een fout maakte met mijn adres, werd ik onmiddellijk gecontacteerd en via een bericht kon ik het snel corrigeren, waardoor mijn bestelling nog op dezelfde dag werd verzonden. Dit soort attentheid, vooral tijdens de drukke feestdagen, is werkelijk lovenswaardig. Bedankt voor de speciale behandeling.

Amber 24 dec 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over MoreThanHip

MoreThanHip is een online winkel die zich richt op duurzame en stijlvolle mode- en woonaccessoires. Hun collectie is op een duurzame manier geproduceerd met behulp van gerecyclede en natuurlijke materialen. De kwaliteit van de producten is hoog en er is veel aandacht besteed aan de afwerking. Naast het feit dat MoreThanHip zich inzet voor duurzaamheid, zijn de producten ook nog eens prachtig ontworpen en verkrijgbaar in verschillende stijlen, waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is. De klantenservice van MoreThanHip is uitstekend en ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en te helpen bij het vinden van het perfecte item. Al met al is MoreThanHip een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar duurzame en stijlvolle accessoires.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://www.morethanhip.nl
  • info@morethanhip.nl