Modetalente

Modetalente

3.3 reviewscore • 3 reviews
K

Tevreden maar terugsturen wat lastig

Mijn aankopen hier hebben me over het algemeen tevredengesteld. Ik ben goed bekend met mijn kledingmaat dankzij het handige maatsysteem van deze winkel. Echter, het terugsturen van kleding blijkt een uitdaging, wat me soms weerhoudt om te bestellen, maar dat is ook deels gemakzucht denk ik. Desondanks zijn er daarvoor wel betere alternatieven dus.

Kim 6 aug 2023
Reageer
F

vrij goede prijs kwaliteit maar geen return

Veel keuze en niet duur maar geen return mogelijk in praktijk. Er is zogezegd een return dienst maar in praktijk moet je het dan zogezegd terugsturen naar de USA wat te duur is voor hetgeen je er voor hebt betaald. Ze adviseren om het te houden en je krijgt zogezegd een peulschil terug. Kwaliteit ook zeer wisselend: soms zeer mooie dingen voor weinig geld en soms vrij waardeloze dingen.

Fazia Mana 19 aug 2023
Reageer
M

Niet zonder problemen

Mijn online bestelling verliep niet zonder problemen. Ik ontving geen formele bevestigingsmail en het contact met de online chat werkte niet. Tot op heden wacht ik nog steeds op een van mijn jurken, wat behoorlijk teleurstellend is. De klantenservice lijkt niet erg responsief te zijn. Over het algemeen niet een erg overtuigende ervaring.

Marloes 8 jun 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Modetalente

Er zijn 3 reviews geschreven over Modetalente op Reviews.nl. Met een 3.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://modetalente.com
  • service@modetalente.com