Modetalente

Modetalente

3.1 reviewscore • 9 reviews
K

Tevreden maar terugsturen wat lastig

Mijn aankopen hier hebben me over het algemeen tevredengesteld. Ik ben goed bekend met mijn kledingmaat dankzij het handige maatsysteem van deze winkel. Echter, het terugsturen van kleding blijkt een uitdaging, wat me soms weerhoudt om te bestellen, maar dat is ook deels gemakzucht denk ik. Desondanks zijn er daarvoor wel betere alternatieven dus.

Kim 6 aug 2023
Reageer
F

vrij goede prijs kwaliteit maar geen return

Veel keuze en niet duur maar geen return mogelijk in praktijk. Er is zogezegd een return dienst maar in praktijk moet je het dan zogezegd terugsturen naar de USA wat te duur is voor hetgeen je er voor hebt betaald. Ze adviseren om het te houden en je krijgt zogezegd een peulschil terug. Kwaliteit ook zeer wisselend: soms zeer mooie dingen voor weinig geld en soms vrij waardeloze dingen.

Fazia Mana 19 aug 2023
Reageer
M

Niet zonder problemen

Mijn online bestelling verliep niet zonder problemen. Ik ontving geen formele bevestigingsmail en het contact met de online chat werkte niet. Tot op heden wacht ik nog steeds op een van mijn jurken, wat behoorlijk teleurstellend is. De klantenservice lijkt niet erg responsief te zijn. Over het algemeen niet een erg overtuigende ervaring.

Marloes 8 jun 2023
Reageer
S

Geen juiste beschrijving, maar prima kwaliteeit op

De beschrijving van het materiaal van de shirts was onnauwkeurig. Polyacryl wordt in mijn optiek niet als een 'katoenmix' beschouwd. Gelukkig paste de maat goed en was de opdruk van goede kwaliteit. Het wordt wel aanbevolen om de shirts voor gebruik te wassen, want anders geven de kleuren soms af. Dat is gewoon een tip.

Saskia 15 feb 2022
Reageer
I

Vreemd materiaal, toch goede kwaliteit

Deze keer arriveerden al mijn jurken binnen anderhalve week, wat behoorlijk snel is. Hoewel ik houd van de patronen op de jurken, vind ik het materiaal een beetje vreemd. De snit van de bruidsjurk verschilde van de foto op de advertentie, maar over het algemeen ben ik redelijk tevreden. Ik zou hier wel nog eens bestellen.

Ingrid 29 jul 2021
Reageer
S

Niet alles leek zoals op de website

Het duurde een maand voordat mijn bestelling arriveerde en sommige kledingstukken leken helemaal niet op de afbeeldingen op de website. Toch ben ik over het algemeen tevreden met de kwaliteit van de meeste items, gezien de lage prijs. Het gebruik van niet-representatieve foto's op de website is echter een punt van zorg.

Sander 25 jun 2021
Reageer
L

Retourvoorwaarden goed lezen

Ik ben helaas teleurgesteld in alle items die ik heb ontvangen. De foto's op de website komen niet overeen met de werkelijke items. Op de site lijken de kledingstukken bedoeld te zijn voor jonge en trendy mensen, maar in werkelijkheid zijn ze meer geschikt voor oudere personen. Ik betreur het dat ik de retourvoorwaarden niet goed heb gelezen. Nu kan ik slechts 15% van het totaalbedrag terugkrijgen voor items die ik echt niet mooi vind. Dit voelt als een teleurstelling.

Laura 22 jun 2021
Reageer
D

Sommige items passen niet

Ik ben blij met mijn nieuwe kleding, maar sommige items passen niet goed en ik weet niet hoe ik ze kan retourneren. Helaas heb ik mijn beloofde cadeautje niet ontvangen bij bestellingen boven de €109, wat jammer is. Ik heb nu een nieuwe bestelling geplaatst en hoop dat het cadeau wordt meegeleverd.

Debbie 18 jun 2021
Reageer
P

Slechte service na klacht

Na het indienen van een klacht ondervond ik slechte service. Slechts een deel van mijn bestelling werd verzonden en het resterende deel zat al bijna een maand vast bij de douane in Luxemburg. Het lijkt erop dat het bedrijf geen restitutiebeleid hanteert, zelfs niet voor de goederen die ze niet hebben geleverd. Dit is erg teleurstellend.

Pieter 29 mei 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Modetalente

Modetalente biedt fast fashion van designer boutique kwaliteit. Hun professionele team van inkopers is voortdurend op zoek naar de nieuwste modetrends en controleert elk detail van de productkwaliteit. Ze werken nauw samen met opkomende ontwerpers en merken van over de hele wereld om collecties te presenteren die creatief, trendy en van hoogwaardige mode zijn op modetalente.com. Met hun brede selectie aan kledingstukken en accessoires zorgen ze ervoor dat klanten altijd iets vinden wat bij hun stijl past. Of je nu op zoek bent naar een statement piece of een tijdloze klassieker, Modetalente biedt een verscheidenheid aan opties voor elke gelegenheid. Met hun focus op kwaliteit en het volgen van de nieuwste trends, is Modetalente een go-to bestemming voor fashion-forward shoppers.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://modetalente.com
  • service@modetalente.com