Mexx

Mexx

3.7 reviewscore • 10 reviews
T

Teleurstellende schoenkwaliteit

Ik kocht Mexx sneakers met hoge verwachtingen, maar helaas werden die niet waargemaakt. Bij het eerste gebruik viel mij al op dat de stof bij de teen niet naar behoren gestikt was. Desondanks dacht ik dat het niet meteen tot problemen zou leiden. Echter, na slechts 8 maanden kwam mijn vrees uit: de stof liet los. Het ergste deel was dat de schoenen verder nog in uitstekende staat waren. Ik besloot ze te laten repareren, maar Mexx vergoedde deze kosten niet. Na de reparatie zaten de schoenen niet meer comfortabel en drukten op mijn grote teen, wat leidde tot ongemak en teleurstelling. Het maakt me terughoudend om in de toekomst weer Mexx schoenen te kopen, gezien deze ervaring met hun kwaliteit en duurzaamheid. Het is jammer, want qua ontwerp waren ze aantrekkelijk, maar dat compenseert niet voor de gebrekkige kwaliteit.

Thijs 18 okt 2023
Reageer
J

Positieve ervaring met lyoness en mexx

Ik maak al geruime tijd gebruik van het Lyoness inkoopcollectief voor mijn aankopen, en ik ben enthousiast dat Mexx ook deel uitmaakt van dit netwerk. Het biedt niet alleen cashback op aankopen, maar ook de mogelijkheid om te sparen via units, wat extra financieel voordeel oplevert. Dit is bijzonder gunstig voor ondernemers zoals ik, die constant op zoek zijn naar efficiënte manieren om te besparen zonder in te boeten op kwaliteit. De combinatie van Mexx's modieuze assortiment en de voordelen van Lyoness maakt het winkelen zowel aantrekkelijk als lonend. Ik waardeer deze mogelijkheid zeer en ben van plan om mijn aankopen via dit platform voort te zetten.

Jasper 2 apr 2023
Reageer
E

Misleidende maatinformatie

Onlangs heb ik loafers gekocht via de webshop van Mexx, aangetrokken door de belofte dat ze 'normaal vallen'. In al mijn schoenen heb ik maat 39, dus bestelde ik met vertrouwen dezelfde maat. Tot mijn teleurstelling waren de schoenen te krap en te klein. Het retourneren kostte mij €4.95, een onvoorziene uitgave. Dit incident was frustrerend, vooral omdat de maatvoering op hun website misleidend bleek. Toen ik mijn ontevredenheid uitte, kreeg ik een onpersoonlijke en teleurstellende reactie. Deze ervaring heeft een negatieve indruk achtergelaten en ontmoedigt mij om in de toekomst opnieuw bij deze webshop te bestellen.

Eline 31 mei 2022
Reageer
J

Teleurstellende webshopervaring

Mijn ervaring met de Mexx webshop was zeer teleurstellend. De website zelf was niet gebruiksvriendelijk en functioneerde ondermaats. Bovendien was de kwaliteit van de stoffen duidelijk minder dan wat ik van Mexx gewend was voor hun faillissement. De kleding die ik ontving, had een minderwaardige snit en viel in het algemeen tegen qua kwaliteit. Het was vergelijkbaar met wat ik voor een veel lagere prijs bij budgetwinkels zoals Primark zou kunnen vinden.

Julia 18 mei 2022
Reageer
P

Ontevreden over trainingsbroek

Ik kocht een trainingsbroek van Mexx met de verwachting dat deze van hogere kwaliteit zou zijn dan een budgetmerk. Na slechts twee keer wassen was ik diep teleurgesteld toen de broek begon te pluizen, net zoals een goedkope broek van Zeeman. Van een merk als Mexx had ik veel meer verwacht qua duurzaamheid en kwaliteit. Toen ik overwoog een klacht in te dienen, bleek het proces omslachtig: Mexx verlangde foto's en aankoopbewijs. Ik besloot dat het de moeite niet waard was en heb besloten in de toekomst geen Mexx meer te kopen.

Peter 4 feb 2022
Reageer
S

Tevreden met snelle levering en service

Mijn recente ervaring met Mexx was zeer positief. Alle door mij bestelde artikelen werden snel en in één keer geleverd binnen de beloofde termijn van 2-4 dagen. Wat ik ook waardeerde was het gemak van het retourproces. De service en kwaliteit van de producten waren uitstekend en droegen bij aan een aangename winkelervaring. Deze efficiëntie en betrouwbaarheid maken dat ik Mexx als een goede keuze voor online winkelen beschouw.

Sophie 31 jul 2021
Reageer
E

Tevredenheid over online service

Ik ben over het algemeen tevreden met de online service van Mexx. Ze maken geen fouten in de bestellingen, wat voor mij een belangrijk aspect is. Hoewel ik merk dat het assortiment per seizoen varieert en soms minder aantrekkelijke items bevat, blijft de algemene kwaliteit van de service goed. Dit consistentieniveau in de service maakt dat ik vertrouwen heb in het online winkelen bij Mexx.

Erica 12 nov 2020
Reageer
M

Betrouwbaar en efficient online winkelen

Mijn ervaring met Mexx was zeer positief. De bestelling werd netjes en efficiënt afgehandeld en geleverd. Ook het retourneren van producten ging zonder problemen. Deze betrouwbaarheid en efficiëntie maken Mexx een aanbevolen keuze voor online winkelen. Ik waardeer het gemak en de betrouwbaarheid die Mexx biedt en zal in de toekomst zeker weer bij hen bestellen.

Mark 3 jun 2020
Reageer
L

Afwijkende productfoto's

Ik bestelde een artikel bij Mexx, maar de kleur en structuur kwamen totaal niet overeen met de foto's op de website. Dit was een teleurstelling, omdat ik iets heel anders had verwacht op basis van wat ik online had gezien. Het is jammer dat er een dergelijk verschil was tussen de verwachting en de realiteit, wat leidt tot twijfels over toekomstige aankopen bij Mexx.

Laura 30 mei 2020
Reageer
R

Uitstekende kwaliteit schoenen

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de schoenen die ik bij Mexx heb gekocht. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en ik wil Mexx hiervoor bedanken. Deze positieve ervaring heeft mij overtuigd om in de toekomst weer bij hen te kopen. Het is bemoedigend om te zien dat er nog steeds merken zijn die kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

Raoul 12 mrt 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Mexx

Mexx streeft ernaar een casual, moderne levensstijl te creëren waarbij plezier hebben op een vrijgevochten, optimistische, ruimdenkende en inspirerende manier centraal staat. Het merk richt zich op mensen die, net als Mexx zelf, het maximale uit het leven halen en liever echt zijn dan perfect. Ze bieden een diverse collectie die past bij deze levensstijl, met kledingstukken die zowel comfortabel als stijlvol zijn. Of je nu op zoek bent naar een relaxte outfit voor een dagje uit of een trendy look voor een avondje uit, Mexx heeft voor ieder wat wils. Met hun eigentijdse ontwerpen en aandacht voor kwaliteit zorgt Mexx ervoor dat je er altijd goed uitziet terwijl je geniet van het leven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.mexx.com
  • customersupport@mexx.com