MeubelOnderhoud.nl

MeubelOnderhoud.nl

4.8 reviewscore • 5 reviews
N

Goed telefonisch contact

Een product bestellen is hier zo gebeurd. Maar ik had toch nog wat vragen voordat ik een bestelling wilde doen. Ik heb daarom telefonisch contact opgenomen en die vragen werden ook heel snel beantwoord over de meubels die ik op het oog had. De medewerkers van de klantenservice zijn erg vriendelijk en zoeken het graag voor je uit. Ik vind het fijn dat ik zo goed ben geholpen en geniet nu van mooie meubels. Ze staan mooi en de kwaliteit is goed, ik ben dan ook tevreden dat ik hier zo goed ben geholpen.

N. 10 jan 2024
Reageer
J

Goede uitleg

Ik heb al een tijdje last van kringen in mijn matras en dat ziet er niet mooi uit. Ik had een flauw idee hoe dat ik het eruit kon krijgen en besloot daarom contact op te nemen. Ik heb toen een middel gekregen en ik ga het proberen. Er is mij goed uitgelegd hoe ik het moet gebruiken en daar hebben ze ook echt de tijd voorgenomen. Ze vroegen ook of dat ik nog vragen had en als ik nog wat nodig had wezen ze me erop dat ik altijd even mocht bellen en contact kon zoeken

Janneke S 9 jan 2024
Reageer
L

Snelle verzending

Online shoppen is natuurlijk leuk en helemaal als ze hun beloften ook waarmaken. Bij Meubelonderhoud.nl heb ik daar niet over getwijfeld het zag er allemaal goed uit. Ik heb een bestelling geplaatst en was ook netjes op tijd geleverd zoals is aangegeven. Ze komen dan afspraken ook na en ik raad anderen ook zeker aan om hier wat te bestellen. Zinvol en een aanrader mooi aanbod.

Liesje 8 jan 2024
Reageer
M

Goed geholpen

Ik had wat vragen over een product en ik heb contact opgenomen met de klantenservice. Ze hebben snel opgenomen en hebben ook ruim de tijd genomen om mij advies te geven over het product. Ik heb het in de praktijk ook getest en ben tevreden met de service. In het verleden ook al contact gehad en ook toen was het een prima service. Ze hebben een ruim assortiment en helpen je netjes, kortom niks op aan te merken.

M 7 jan 2024
Reageer
R

Goede kwaliteit producten

Ik heb een tijdje geleden gekozen om hier het meubelonderhoudspakket te bestellen op aanraden van een vriendin. Zij was erg tevreden en daarom durfde ik het ook wel aan om hier wat te bestellen.

De producten zijn snel geleverd van het pakket. Ze zijn van goede kwaliteit en zorgen voor een mooie bescherming van de eetkamerstoelen. Ik ben dan ook meer dan tevreden over de service, de prijzen en de snelheid. Alles is duidelijk uitgelegd en beschreven hoe het werkt. Ik zou hier gerust vaker online durven bestellen omdat ze de afspraken ook netjes nakomen.

Rag 29 dec 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over MeubelOnderhoud.nl

MeubelOnderhoud.nl is al sinds 2010 actief en heeft al meer dan 35.000 tevreden klanten voorzien van advies en onderhoudsmiddelen. Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9.2 zijn ze trots op hun uitstekende service. Bij MeubelOnderhoud.nl vind je de beste merken op het gebied van meubelonderhoud. Ze werken onder andere samen met Royal Furniture Care van Oranje BV, een gerenommeerde Nederlandse leverancier van onderhoudsmiddelen voor meubels. Daarnaast bieden ze ook de merken Keralux en Puratex van LCK aan, een toonaangevende Duitse leverancier op het gebied van onderhoud, vooral bekend om hun expertise in leeronderhoud. Of je nu meubels van leer of textiel hebt, bij MeubelOnderhoud.nl vind je de juiste producten om je meubels in topconditie te houden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.meubelonderhoud.nl
  • info@meubelonderhoud.nl