Maxima Kitchen Equipment

Maxima Kitchen Equipment

3.8 reviewscore • 4 reviews
V

gebaksvitrine vlaaikoeling niet schoon te krijgen

gebaksvitrinetoren met 4 roostertjes (Koelvitrine - 98 L - 43 cm) is niet schoon te krijgen. De ventilator zit beneden en blaast door de roostertjes links en rechts naar boven. Maar daar vallen ook alle kruimels in. Je moet de hele glazen constructie eraf schroeven om erbij te komen. En dan met een rietje op een stofzuiger en een kwast (?!) En dan nog krijg je het niet meer schoon, omdat je er niet bij komt. Ik wou dat ik de foto's kon toevoegen. Het is het eerste jaar een fijne koeling, maar wegens de geur kunnen we hem niet meer gebruiken en gaat ie het stort op. Zo is goedkoop toch duurkoop.

Vos 6 feb 2024
Reageer
P

Uitstekende kwaliteit keukenmachine

Deze keukenmachine is werkelijk van uitstekende bouwkwaliteit. Hij is zwaar en stabiel, waardoor bij het gebruik van de deeghaak het deeg niet rondgeslingerd wordt. Het apparaat is verrassend stil, zelfs op de hoogste snelheid, wat erg prettig is tijdens het kneden van deeg. Ik heb dit product al aan iemand aanbevolen, die het vervolgens ook heeft aangeschaft. Het moeilijkste was echter het kiezen van de kleur; een kleine maar leuke uitdaging.

Pieter Jansen 8 nov 2023
Reageer
M

Aanbevelign voor de amateurkok

Als een niet-professionele gebruiker ben ik erg onder de indruk van het aanbod aan professionele producten tegen zeer redelijke prijzen voor thuisgebruik. De COMPACTE PIZZAOVEN en WORSTVULLER/CHURROS MAKER sprongen er voor mij uit en kan ik van harte aanbevelen!

Maarten 23 okt 2023
Reageer
P

Zeer professioneel en goed bereikbaar

Het was goed om te zien dat Maxima Kitchen Equipment goed te bereiken is via telefoon, je krijgt daarnaast ook snel reactie op e-mail. Prima bedrijf waar wij al veel keuken apparatuur hebben gekocht voor een prima prijs. Zeker een aanrader om met dit bedrijf zaken te doen, ze hebben een heel groot aanbod van eigenlijk alles wat in een keuken past. We hebben er al meerdere kookapparatuur besteld, zelfs onze frituurpan komt er vandaan. We hebben ook een grote koelvitrine in onze keuken laten zetten, lijkt erg mooi en alles is van top kwaliteit! Mijn man wil nog een espressomachine kopen met veel opties, deze zijn nog iets te duur maar genoeg keuze is er wel! Zag ook automatische sinaasappelpersen die je tegenwoordig ook wel in supermarkten ziet staan, super leuk voor kookliefhebbers om te hebben.

PJ 5 aug 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Maxima Kitchen Equipment

Maxima Kitchen Equipment is een betrouwbare leverancier die begrijpt dat een goed georganiseerde keuken begint met eerlijk en deskundig advies. Hun toegewijde adviseurs staan klaar om te helpen, of het nu via telefoon of e-mail is. Ze hechten veel waarde aan communicatie met hun klanten. Wat Maxima Kitchen Equipment onderscheidt, is hun inzet om zelfs na aankoop beschikbaar te zijn. Met een eigen technische dienst en klantenservice zorgen ze ervoor dat klanten altijd antwoord en oplossingen krijgen. Hierdoor kunnen ondernemers zich richten op hun klanten, terwijl Maxima Kitchen Equipment zorgt voor veilige en goed functionerende apparatuur. Samen streven ze ernaar om het maximale uit elke onderneming te halen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://maxima.com
  • info@maxima.com