Maxima Kitchen Equipment

Maxima Kitchen Equipment

3.8 reviewscore • 4 reviews
V

gebaksvitrine vlaaikoeling niet schoon te krijgen

gebaksvitrinetoren met 4 roostertjes (Koelvitrine - 98 L - 43 cm) is niet schoon te krijgen. De ventilator zit beneden en blaast door de roostertjes links en rechts naar boven. Maar daar vallen ook alle kruimels in. Je moet de hele glazen constructie eraf schroeven om erbij te komen. En dan met een rietje op een stofzuiger en een kwast (?!) En dan nog krijg je het niet meer schoon, omdat je er niet bij komt. Ik wou dat ik de foto's kon toevoegen. Het is het eerste jaar een fijne koeling, maar wegens de geur kunnen we hem niet meer gebruiken en gaat ie het stort op. Zo is goedkoop toch duurkoop.

Vos 6 feb 2024
Reageer
P

Uitstekende kwaliteit keukenmachine

Deze keukenmachine is werkelijk van uitstekende bouwkwaliteit. Hij is zwaar en stabiel, waardoor bij het gebruik van de deeghaak het deeg niet rondgeslingerd wordt. Het apparaat is verrassend stil. Ik heb dit product al aan iemand aanbevolen die het vervolgens ook heeft aangeschaft. Zij is er ook blij mee.

Pieter Jansen 8 nov 2023
Reageer
M

Aanbevelign voor de amateurkok

Als een niet-professionele gebruiker ben ik erg onder de indruk van het aanbod aan professionele producten tegen zeer redelijke prijzen voor thuisgebruik. De COMPACTE PIZZAOVEN en WORSTVULLER/CHURROS MAKER zijn voor mij leuke apparatuur waar ik toch wel eens als gezelligheid gebruik van maken met de familie!

Maarten 23 okt 2023
Reageer
P

Zeer professioneel en goed bereikbaar

Het was goed om te zien dat Maxima Kitchen Equipment goed te bereiken is via telefoon, je krijgt daarnaast ook snel reactie op e-mail. Prima bedrijf waar wij al veel keuken apparatuur hebben gekocht voor een prima prijs. Zeker een aanrader om met dit bedrijf zaken te doen, ze hebben een heel groot aanbod van eigenlijk alles wat in een keuken past. We hebben er al meerdere kookapparatuur besteld, zelfs onze frituurpan komt er vandaan. We hebben ook een grote koelvitrine in onze keuken laten zetten, lijkt erg mooi en alles is van top kwaliteit! Mijn man wil nog een espressomachine kopen met veel opties, deze zijn nog iets te duur maar genoeg keuze is er wel! Zag ook automatische sinaasappelpersen die je tegenwoordig ook wel in supermarkten ziet staan, super leuk voor kookliefhebbers om te hebben.

PJ 5 aug 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Maxima Kitchen Equipment

Er zijn 4 reviews geschreven over Maxima Kitchen Equipment op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://maxima.com
  • info@maxima.com