Match4me

Match4me

2.8 reviewscore • 8 reviews
E

Niet de moeite waard!

Ik heb gebruikgemaakt van een promotie waarbij ik voor 1 maand betaalde en er 2 zou krijgen. Zodra mijn betaling was verwerkt, begon ik de website te verkennen. Binnen 5 minuten had ik alle profielen binnen mijn leeftijdscategorie (25 - 33) al gezien. Er waren geen nieuwe aanmeldingen sinds mijn registratie, en pas 3 maanden later merkte ik dat er plotseling weer 30 euro van mijn rekening was afgeschreven, wat me herinnerde aan de website. Mijn advies is om er ver van weg te blijven, het is de moeite niet waard. Geloof me!

Erwin 29 apr 2023
Reageer
N

Dubieuze praktijken

Ik denk dat ik zojuist een bedrieger ben tegengekomen. Vijf dagen geleden schreef ik me in en op de vierde dag ontving ik een bericht van een dame die contact met me wilde. Dat wilde ik wel, maar ik kon niet reageren omdat ik geen betalend lid was. Dus besloot ik een lidmaatschap van 1 maand te nemen. Na wat heen en weer gemaild te hebben, is ze nu opeens verdwenen. Geen spoor meer van haar, alsof ze nooit heeft bestaan. Ik heb geen bewijs, maar als dit de manier is om een lidmaatschap op te dringen, dan vind ik dat zeer dubieus en laag.

Niels 14 aug 2020
Reageer
R

Royaal betalen zonder uitkomst

Ik heb herhaaldelijk geprobeerd om me op deze website aan te melden, zelfs met een betaald lidmaatschap, maar mijn ervaring is teleurstellend geweest. Ondanks mijn financiële investering heb ik geen succes gehad. Het platform lijkt te lijden onder een overvloed aan inactieve, verouderde profielen en zelfs nepaccounts. Deze situatie heeft me gefrustreerd en ik heb besloten dat het beter is om de echte wereld in te gaan om mensen persoonlijk te ontmoeten, in plaats van mijn tijd en geld te verspillen aan een ineffectieve online ervaring.

Richard 28 sep 2019
Reageer
N

Leden na klagen niet gewijgerd

Ondanks mijn melding van agressieve, vernederende, intimiderende en bedreigende berichten van een lid, heeft de beheerder dit lid niet verwijderd. De website biedt wel leuke extra functies, zoals blogs en mededelingen. Maar ondanks mijn smeekbedes doet de beheerder niets. Er zijn meer slachtoffers gevallen hierdoor en ik hoop dat er in de toekomst wat aan gedaan wordt.

Niels 3 apr 2019
Reageer
A

Kort lidmaatschap volstaat voor de ervaring

Ik ben slechts 1 maand lid geweest van Match4me. Dat was voldoende om rond te kijken en een aantal mannen een bericht te sturen. Mijn profiel is in die maand meer dan 140 keer bekeken, maar geen enkele man stuurde een bericht. Naar schatting is ongeveer 50% van de mannen gratis lid, dus die kunnen me niet benaderen. Ik heb zelf ongeveer 10 mannen benaderd, maar kreeg slechts van 1 man een geïnteresseerde reactie. De date leidde niet tot verdere contacten. Sommige mannen reageerden helemaal niet, en de meesten stuurden een afwijzingsbericht. Na enkele weken besefte ik dat de 'vijver' leeg was, zelfs met een betaald lidmaatschap.

Annelies 18 mrt 2019
Reageer
A

Misleidende reclame en teleurstellend

Ik had ergens gezien dat Match4me gratis was, zelfs toen ik me uitschreef stond er 'wist je dat gratis leden berichten kunnen sturen...' NIET WAAR! De site is gewoon niet de moeite waard om over te praten, een vervelende ervaring. Geldklopperij met constante pop-ups om te betalen. Je kunt echt niets doen zonder te betalen. Ze passen zelfs je profiel aan zonder toestemming. De site moet van internet worden verwijderd.

Arthur 2 mrt 2018
Reageer
M

Misleiding en weigering van herroepingsrecht

Match4me adverteert valselijk als een site voor hoger opgeleiden. Al bij het eerste bezoek blijkt dat dit niet het geval is: het niveau van de meeste leden is erg laag. Omdat Match4me oneerlijk is over dit feit, kan dit juridisch gezien als misleiding worden beschouwd. Verder weigert Match4me klanten gebruik te laten maken van het herroepingsrecht, wat in strijd is met de wet. De site heeft geen enkel positief aspect.

Mark 15 jul 2017
Reageer
H

Kleine vijver van mensen

Omdat ik een hoogopgeleide man ben, schreef ik me in bij Match4Me. Ik maakte snel een profiel aan om te kijken of het iets was. Als ik zoek naar vrouwen (HBO en WO) van 32 tot 42 jaar in de regio Utrecht, levert dat slechts 26 profielen op. Beperk ik mezelf tot vrouwen van 35 tot 40 jaar met een WO-opleiding, dan blijven er slechts 7 profielen over. Het valt ook op dat sommige profielen ook op andere datingsites staan. Pas als je een betaald abonnement neemt, kun je zien wie gratis lid is en wie betaald. Ook kun je dan zien wie je profiel heeft bekeken. Kortom, na betaling besef je dat het aanbod nog kleiner is dan je dacht. Je betaalt voor een vrijwel lege vijver. Dit is niet de moeite waard.

Hugo 12 jul 2017
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van december 2023.

Over Match4me

Match4Me richt zich op hoger opgeleide singles. Deze groep is vaak erg terughoudend als het gaat om online daten. Hoe vind je een gelijkgestemde? Op standaard datingsites lukt dat vaak niet goed. Maar bij dit datingplatform gaat dat zeker lukken. De gecontroleerde profielen zijn allemaal van mensen met minimaal Hbo niveau. Na je inschrijving kun je meteen op zoek naar een leuk contact bij jou in de buurt. Je kunt veilig berichten versturen via de site. Pas als je elkaar gaat ontmoeten wissel je privé gegevens uit. De meeste leden hebben als doel het vinden van een serieuze relatie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.match4me.nl
  • redactie@match4me.nl