Marveld Recreatie

Marveld Recreatie

2.9 reviewscore • 11 reviews
L

Geweldige kampeerervaring

Onze kampeerervaring op deze locatie was ronduit fantastisch. Samen met mijn man en zoon hebben we een week lang genoten van de buitenlucht en alles wat het park te bieden had. Hoewel sommige velden door de regen behoorlijk nat waren, zagen we het personeel hard werken om de situatie aan te pakken. Voordat we onze plek konden innemen, waren medewerkers bezig met het aanleggen van drainagegaten en het egaliseren van de grond. We begrijpen dat het moeilijk is om te concurreren met Moeder Natuur, en we waardeerden de inspanningen die werden geleverd om de omstandigheden te verbeteren. Het sanitair was schoon en goed onderhouden, en het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Er was elke dag wel iets te doen en te beleven op de camping, waardoor het een waar genoegen was om hier te verblijven. We zijn van plan om terug te komen voor nog meer geweldige kampeeravonturen.

Laura 13 aug 2023
Reageer
K

Allemaal net niet

Het is het allemaal net niet.
Mensen van de receptie luisteren niet echt goed.
Huisje was niet heel schoon vieze haren in het doucheputje.
Vreemde lucht in de badkamer waar de ketel hangt, gemeld 4 mensen voor gekomen.
Uiteindelijk moest ik maar buiten blijven maar toen ik drinken ging halen binnen zag ik ze iets vervangen maar ze zeggen dat dat niet zo is en we overal de ramen maar open moesten laten staan voor ventilatie.
Bowlingbaan 4 gaf de ballen niet tot nauwelijks terug en de kegels bleven ook geregeld hangen.
Meerdere keren gemeld ze wisten van het probleem maar konden er niks aan doen baan 4 is gewoon een probleem baan.
En daar moesten we het maar mee doen.
Kinderen van 17 en 15 kunnen gewoon bier en shotjes bestellen zoveel ze maar willen als ze maar afrekenen.
Het zwemwater was erg schommelend kwa tempratuur.
Verder was het zwembad op sommige plekken net zo vies of viezer dan vorig jaar.

Eten is overigens wel goed.

Kuijpers 25 aug 2023
Reageer
K

Overweldigend druk en ondermaats onderhoud

Bij aankomst op de locatie werden we begroet door een overweldigende drukte die ons meteen een ongemakkelijk gevoel gaf. Ons huisje was verre van schoon en leek al geruime tijd niet te zijn onderhouden, met spinnenwebben die overal te vinden waren. Het park leek vooral gericht te zijn op het aantrekken van grote aantallen bezoekers, wat helaas resulteerde in een lawaaierige en hectische sfeer. Het trok een specifiek soort publiek aan dat schijnbaar van deze chaos hield. We hebben gemerkt dat veel gezinnen jaar na jaar op dezelfde plek terugkeren, waardoor het park zijn eigen 'vaste klanten' lijkt te hebben. Het leek ook alsof overal harde muziek werd afgespeeld en er leek een constante geur van sigarettenrook te hangen. Het was niet de ervaring waar we op hadden gehoopt en we zullen zeker niet terugkeren. Het park was simpelweg te massaal en druk voor onze smaak.

Kevin 16 aug 2023
Reageer
M

Gemengde gevoelens over sanitair en sfeer

Onze ervaring op dit park was een beetje dubbel. Hoewel onze kinderen zichtbaar genoten en zich vermaakten, waren er enkele teleurstellende aspecten. Het sanitair liet veel te wensen over en voldeed zeker niet aan de verwachtingen die horen bij een vijfsterrenbeoordeling. Vorig jaar hadden we al problemen ondervonden met de schoonmaak van het sanitair, en het lijkt erop dat er dit jaar weinig verbetering was. Er waren ook te weinig faciliteiten, vooral gezien de omvang van de camping. Een hoog aantal jongeren leidde soms tot ongewenste situaties, met lawaai, harde muziek en enige mate van agressie. De aanwezigheid van beveiliging 's nachts was duidelijk ontoereikend voor het aantal kampeerders. Ook na middernacht werden we nog gestoord door luidruchtige gasten en muziek. De sfeer op de camping leek soms wat gespannen en het leek erop dat respect voor medekampeerders soms ver te zoeken was. Het afwateringssysteem van de kampeervelden was duidelijk niet voldoende, en sommige gebieden vertoonden zelfs overstromingen na regenval. Het animatieprogramma was vrijwel identiek aan dat van vorig jaar, wat voor terugkerende gasten teleurstellend kan zijn. Gelukkig was het zwembad wel een hoogtepunt voor de kinderen. Kortom, hoewel er positieve elementen waren, waren er ook enkele belangrijke tekortkomingen die onze algehele ervaring beïnvloedden.

Martijn 11 aug 2023
Reageer
D

Verbluffend mooi vakantiepark

Onze vakantie op dit park was ronduit verbluffend. Als gezin waren we aangenaam verrast door de uitstekende kwaliteit van de voorzieningen en de overvloed aan activiteiten. Zelfs tijdens het drukke hoogseizoen was het park goed georganiseerd en goed onderhouden. Het was een genot om over de nette wandelpaden te wandelen en te genieten van het vriendelijke personeel dat altijd bereid was om te helpen. De schoonmaak van de faciliteiten was opmerkelijk en droeg bij aan onze positieve ervaring. Er was nooit een saai moment dankzij het gevarieerde aanbod aan activiteiten. Of het nu gaat om ontspannen bij het zwembad of deelnemen aan de geplande evenementen, elke dag was een nieuw avontuur. Dit vakantiepark heeft ons aangemoedigd om ons vakantiegevoel in eigen land te omarmen en heeft onze verwachtingen overtroffen. Als deze ervaring een maatstaf is, kunnen we ons geen betere vakantie voorstellen!

Dave 9 aug 2023
Reageer
S

Onderhoudsproblemen

Hoewel we eerder positieve ervaringen hadden op deze camping, werden we dit keer geconfronteerd met enkele onderhoudsproblemen die onze vakantie minder aangenaam maakten. De kampeervelden waren duidelijk verwaarloosd, met problemen zoals slechte afwatering en beperkte ruimte door bijzettenten en auto's. Het gebrek aan adequaat toezicht door beveiliging zorgde soms voor onrust en verstoring van onze nachtrust. De camping zelf leek zijn oude glorie te verliezen en sommige kampeerplekken waren duidelijk te klein om comfortabel te zijn. We hebben verschillende bungalows bezocht die wel voldoende waren, en het zwembad bood gelukkig een welkome afleiding. Het zou fijn zijn als het management meer aandacht zou besteden aan het onderhoud van de camping en de kampeerervaring zou verbeteren.

Sanne 7 aug 2023
Reageer
P

Ondoordachte service en ongemakkelijke ervaring

Onze keuze voor deze camping was teleurstellend en leverde een ongemakkelijke ervaring op. Bij aankomst werden we geconfronteerd met gebrekkige service en een gebrek aan zorg voor de faciliteiten. De campingplaatsen waren duidelijk verwaarloosd en het regenwater verzamelde zich tot grote plassen, zelfs binnen onze tent. We waren ontmoedigd door het gebrek aan bereidheid om te helpen, aangezien het personeel eerder onbehulpzaam was dan meedenkend. Dit zorgde voor frustratie en maakte onze ervaring nog erger. De sanitaire voorzieningen waren ondermaats en in sommige gevallen onbruikbaar vanwege hun staat van verval. Het was duidelijk dat er te weinig voorzieningen waren voor het aantal gasten dat de camping aantrok. Ons advies voor toekomstige reizigers: vermijd deze camping om teleurstelling te voorkomen.

Petra 7 aug 2023
Reageer
S

Drukte en rokers..

Hoewel het vakantiepark op veel vlakken positieve aspecten had, waren er enkele punten die onze ervaring minder ideaal maakten. De aanwezigheid van meer tieners en rokers dan gezinnen met jongere kinderen was opmerkelijk. We merkten ook op dat er weinig toezicht was bij de ingang van het zwembad, waar roken eigenlijk niet was toegestaan. Dit vereist mogelijk meer aandacht van het personeel. Onze accommodatie, een bungalow, was over het algemeen bevredigend en de omgeving was aantrekkelijk. We hopen dat het park blijft streven naar verbetering en dat toekomstige bezoeken nog meer positieve verrassingen zullen opleveren.

Stien 4 aug 2023
Reageer
J

Teleurstelling in algehele ervaring

Onze ervaring op deze camping was helaas teleurstellend. De hoge verwachtingen die werden gecreëerd door de viersterrenbeoordeling werden niet waargemaakt. Inschrijven voor activiteiten voor de kinderen bleek moeilijk en het sanitair was vaak vies en ongeschikt voor gebruik. De problemen met afwatering op de kampeervelden waren duidelijk merkbaar, en het gebrek aan adequate respons op klachten was frustrerend. We voelden ons in de steek gelaten door het gebrek aan aandacht voor onze bezorgdheid. Het zwembad, hoewel aantrekkelijk, werd helaas ook geplaagd door onhygiënisch gedrag van sommige gasten. Pogingen om contact op te nemen met de receptie en het management resulteerden niet in bevredigende oplossingen. Onze ervaring was verre van wat we hadden gehoopt en we kunnen deze camping niet aanbevelen aan anderen.

Jasper 4 aug 2023
Reageer
L

Sterren beloofd, niks gekregen

Onze recente ervaring op deze camping viel helaas ver onder de verwachtingen die werden gewekt door de vermeende viersterrenstatus. De kampeervelden kampten met overstromingen door een gebrekkig afwateringssysteem, wat leidde tot ondergelopen tenten en ongemakkelijke omstandigheden. Ondanks onze verzoeken om hulp en oplossingen, leek het management weinig interesse te hebben in het bieden van adequate ondersteuning. Dit leidde tot een gebrek aan respons en verergerde onze teleurstelling. De staat van de sanitaire voorzieningen was ver ondermaats en leidde tot ongemakkelijke situaties. Er waren simpelweg niet genoeg voorzieningen voor het aantal gasten dat de camping aantrok. We raden andere reizigers aan om deze camping te vermijden om teleurstelling en frustratie te voorkomen.

Lisa 3 aug 2023
Reageer
J

Onbevredigende veranderingen na Jaren van trouw

Na jarenlang trouw te zijn geweest aan deze camping, hebben we helaas een neergang in de algehele ervaring opgemerkt. De zorg voor de gasten lijkt achteruit te zijn gegaan, met vuile en verouderde sanitaire voorzieningen. Het park zelf lijkt te verwaarlozen en zelfs de gebruikelijke schoonmaakstandaarden worden niet gehandhaafd. Dit is een schande voor een locatie die ooit zo veelbelovend was. De enige positieve noot was het eten, dat nog steeds van goede kwaliteit was. Hopelijk zal het management zich inspannen om de algehele kwaliteit van de faciliteiten te verbeteren en de gastenervaring weer op het gewenste niveau te brengen.

Jelle 3 aug 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Groenlo.

Over Marveld Recreatie

Bij Marveld Recreatie kan je op verschillende manieren een ontspannen vakantie of een actief weekendje weg tegemoet gaan. Of je nou gaat kamperen op de camping of een bungalow wilt huren op het bungalowpark, veel is mogelijk om er een geslaagde vakantie van te maken. Neem een duik in het mooie subtropisch zwembad met wildwaterbaan en spraypark, ga relaxen in de jacuzzi of bezoek een sauna om heerlijk tot rust te komen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Groenlo, Gelderland
  • https://www.marveld.nl
  • info@marveld.nl