Marjoleinelisabeth.nl

Marjoleinelisabeth.nl

4.7 reviewscore • 10 reviews
A

De perfecte blouse

Ik ben zeer te spreken over de blouse die ik bij Marjolein Elisabeth heb aangeschaft. Deze blouse blinkt uit in zowel pasvorm als stofkwaliteit. De kleur is ideaal voor mij en accentueert mijn stijl op een subtiele manier. Ik waardeer vooral de duurzaamheid en het comfort dat deze blouse biedt. Het is duidelijk dat er veel zorg en aandacht is besteed aan het ontwerp en de productie ervan. Ik ben ervan overtuigd dat deze blouse een langdurige toevoeging zal zijn aan mijn garderobe, gezien de uitstekende kwaliteit en het tijdloze ontwerp.

Anouk 20 dec 2023
Reageer
L

Echt uitstekende service

Mijn ervaring met de klantenservice van Marjolein Elisabeth was buitengewoon positief. Toen mijn pakket verloren raakte, werd dit probleem snel en efficiënt opgelost. De communicatie was direct en oprecht, wat ik zeer waardeerde. Het feit dat mijn bestelling zonder enige complicatie opnieuw werd verzonden, versterkte mijn vertrouwen in het merk. Deze ervaring heeft mij ervan overtuigd dat ik ook in de toekomst weer bij hen zal bestellen, dankzij hun betrouwbare en klantvriendelijke benadering.

Laura 26 aug 2023
Reageer
I

Duurzame en snelle service

Mijn aankoopervaring bij Marjolein Elisabeth was indrukwekkend, met name vanwege de prachtige, duurzame kledingstukken en de vlotte levering. De responsiviteit op mijn e-mails en de bereidwilligheid om vragen te beantwoorden, maakten de service nog beter. Marjolein Elisabeth straalt uit dat ze veel waarde hechten aan hun klanten, wat te zien is in hun uitstekende klantenservice en kwaliteitsproducten. Als klant voelde ik me echt gewaardeerd en goed verzorgd.

Iris 24 okt 2022
Reageer
E

Persoonlijke touch

Mijn aankopen bij Marjolein Elisabeth hebben mijn verwachtingen overtroffen. De zorg en persoonlijke aandacht die in elk aspect van de service zit, maken winkelen bij dit merk tot een unieke en aangename ervaring. De twee jurken die ik heb gekocht, zijn van uitzonderlijke kwaliteit en stijl. De veelzijdige collectie zorgt ervoor dat ik keer op keer terugkom voor meer kwaliteitsaankopen.

Emma 8 aug 2022
Reageer
L

Ideaal voor lange lengtes

Als een vrouw met een langere lengte is het vaak een uitdaging om passende jurken te vinden. Marjolein Elisabeth heeft deze uitdaging perfect opgelost. Hun jurken hebben een ideale pasvorm en lengte voor mijn gestalte. De kleuren op de website komen overeen met de realiteit, wat het online winkelen vergemakkelijkt. De snelle levering is een bijkomend voordeel dat mijn winkelervaring nog beter maakte.

Lotte 28 feb 2022
Reageer
J

Uitstekende kwaliteit en stijl

Ik ben zeer onder de indruk van de kwaliteit en stijl van de kleding van Marjolein Elisabeth. De levering was snel en de kledingstukken zelf zijn van uitstekende kwaliteit en vakmanschap. Voor liefhebbers van de stijl die Marjolein Elisabeth aanbiedt, raad ik het absoluut aan om hun kleding te proberen. Ik ben van plan om in de nabije toekomst meer aankopen te doen.

Julia 12 jan 2022
Reageer
S

Kwalitatief en comfortabel

Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit en het comfort van de kleding van Marjolein Elisabeth. De levering was snel en de stof van de kleding voelt zeer aangenaam aan. Ik kijk ernaar uit om het kleedje te dragen totdat het volledig versleten is, wat de duurzaamheid en het comfort van de kleding benadrukt. Wel een klein minpuntje is dat het voor mij wel wat aan de dure kant is.

Sanne 10 jan 2022
Reageer
E

Zonder twijfel vijf sterren waard

Ik geef Marjolein Elisabeth zonder twijfel vijf sterren voor hun uitmuntende stoffen, kleuren en pasvormen. Elk kledingstuk valt perfect op maat en ik ben ontzettend blij met mijn eerste vijf aankopen. De kwaliteit en het ontwerp van elk kledingstuk zijn buitengewoon en maken elke aankoop waardevol. Ik hoef nooit meer ergens anders te shoppen dan bij Marjolein Elisabeth.

Eva 10 jun 2021
Reageer
S

Prachtige presentatie van bezorging

De producten van Marjolein Elisabeth zijn niet alleen prachtig, maar ook de presentatie ervan was bijzonder. De website functioneert uitstekend en mijn bestelling werd zorgvuldig ingepakt met een versiering en een persoonlijk kaartje. Het is alsof je een cadeautje ontvangt in plaats van een pakketje. Deze aandacht voor detail maakt het winkelen bij Marjolein Elisabeth een unieke en speciale ervaring.

Sheila 4 jun 2021
Reageer
L

Aangenaam verrast door de bezorging

Mijn eerste bestelling bij Marjolein Elisabeth was een zeer positieve ervaring. Mijn bestelling arriveerde de volgende dag, vergezeld van een schattig, persoonlijk handgeschreven briefje. De maatvoering op de website is helder en duidelijk, en de kwaliteit van de kleding is uitzonderlijk. Ik zou dit merk zeker aanbevelen aan mijn vrienden en zal zelf blijven kopen.

Lisa 7 mrt 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Marjoleinelisabeth.nl

Marjolein Elisabeth is een merk dat slimme kleding ontwerpt die zo comfortabel is dat je het de hele dag en bij elke gelegenheid wilt dragen. De collectie bestaat uit vaste ontwerpen die het hele jaar door verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en stoffen, waardoor je altijd die leuke rok of jurk opnieuw kunt kopen. De stijl van Marjolein Elisabeth kenmerkt zich door tijdloos design in opvallende kleuren en patronen, wat resulteert in kleurrijke slow fashion. De kleding is vrouwelijk en heeft een comfortabele en perfecte pasvorm. Het merk hecht veel waarde aan eerlijke arbeidsomstandigheden en produceert de kleding in Europa, waarbij duurzame stoffen zoals biologisch katoen, Tencel, Modal en EoVero viscose worden gebruikt. Marjolein Elisabeth is opgericht door Marjolein, die voorheen als duurzaamheidsmanager werkzaam was en haar eigen modelabel begon omdat ze het moeilijk vond om kleurrijke maar formele kleding te vinden die comfortabel genoeg was om de hele dag te dragen. Duurzaamheid staat bij haar voorop.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.marjoleinelisabeth.nl
  • hallo@marjoleinelisabeth.nl