MarinaPark Bad Nederrijn

MarinaPark Bad Nederrijn

4.5 reviewscore • 4 reviews
J

Echt heerlijk ontspannen

We hadden een geweldige ervaring tijdens ons verblijf op MarinaPark Bad Nederrijn in Maurik. Vanaf het begin werden we gastvrij ontvangen door het vriendelijke personeel aan de receptie die ons alles over het complex en de accommodaties konden vertellen. Ons huisje was prachtig ingericht, schoon en had alles wat we nodig hadden. Hygiëne was een belangrijk punt voor ons en dat was hier absoluut aanwezig. We hebben ons ultiem kunnen ontspannen en zullen zeker MarinaPark aanbevelen aan onze familie en vrienden. Het enige minpunt was dat de Brasserie de Loswal om 21.30 uur sloot. Maar over het algemeen hadden we een heerlijke ervaring.

Jouke 28 nov 2022
Reageer
R

Fantastische dag gehad!

Wij hebben een geweldige tijd gehad tijdens ons verblijf in MarinaPark Bad Nederrijn, vooral tijdens de herfstvakantie. De locatie was geweldig, met veel mogelijkheden voor wandelen en fietsen. Ons vakantiehuis was luxe ingericht en had alles wat we nodig hadden, waaronder een ruime tuin en terras. Onze kind van 5 vond de speelplaats op het park ook geweldig. We zullen zeker terugkomen met mooier weer!

Raoul 23 nov 2022
Reageer
R

Genieten van de luxe

We hebben een prachtige vakantie gehad in een luxe vakantievilla aan het water. Het park is rustig gelegen en biedt een prachtig uitzicht op de jachthaven. De ligging van het park is perfect, centraal gelegen en met veel fiets- en wandelmogelijkheden. De woningen zijn nieuw en comfortabel ingericht, en de mensen op het park zijn vriendelijk en behulpzaam. Er is ook een mooie brasserie waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. De villa's beschikken over comfortabele bedden en een prachtige, moderne badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche.

Ronald Marina 22 nov 2022
Reageer
F

Best teleurstellend

We hadden ons zo verheugd op ons verblijf in een 4 persoons Maritiem huisje aan het water ter gelegenheid van mijn vrouw haar verjaardag, maar helaas was de locatie een grote teleurstelling. Ons huisje (nummer 70) was direct naast het restaurant gelegen, met zicht op de speeltuin en slechts een beetje zicht op het water met een paar bootjes erop. Hoewel het huisje zelf goed was uitgerust, was het binnen ontzettend warm, vooral de eerste dagen toen het buiten bijna 30 graden was. Een airconditioning was zeer welkom geweest, ik denk dat het in de zomer onmogelijk is om het huis te verblijven. We hadden onze hond bij ons en er waren weinig of geen wandelmogelijkheden op en rond het park en ook was onze hond niet welkom in het restaurant, dus we hebben daar ook niet gegeten. Het park is zeer rustig, er is alleen een restaurant en een receptie aanwezig. Samengevat, voor ons niet geschikt voor herhaling.

F. Ming 1 sep 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Maurik.

Over MarinaPark Bad Nederrijn