Lidl-Shop.nl

Lidl-Shop.nl

5.0 reviewscore • 1 review
J

Smarthome verlichting van de Lidl

Ik doe altijd boodschappen bij de Lidl en sinds kort weet ik van het bestaan van de Lidl webshop af. Ze verkopen echt bijna alles in de webshop van Lidl, van elektronica tot kleding. Je kunt het zo gek niet bedenken en ze hebben het.
Vorige week heb ik Smarthome verlichting besteld in de Lidl shop en ik had het de volgende dag al in huis. Philips Hue vond ik altijd aan de dure kant en ik wist dat Ikea ook iets soortgelijks heeft, maar aangezien ik toch altijd boodschappen doe bij de Lidl heb ik besloten om het in de Lidl shop te bestellen.
Over de webshop, betaling en verzending heb ik niks te klagen. Ook niet over de producten, want ik ben zeer tevreden met mijn Smarthome verlichting. Het werkt perfect en het ziet er echt schitterend uit. Daarom geef ik de Lidl shop de maximale beoordeling en ik weet zeker dat ik er in de toekomst nog vaker producten ga bestellen.

Johanna 22 jun 2021
Reageer
Beste warenhuizen

Dit zijn de beste warenhuizen van maart 2023.

Over Lidl-Shop.nl

Lidl-Shop.nl is een webshop met diverse non-food producten en wijnen. Van kleding tot gereedschap, je kan het allemaal vinden in de webshop van Lidl-Shop.nl. Wanneer je iets besteld op Lidl-Shop.nl, krijg je 90 dagen bedenktijd en kun je je bestelling gratis retourneren.