LEGO

LEGO

4.3 reviewscore • 4 reviews
D

Lego Technic

Vandaag de McLaren Formule 1 racewagen in elkaar gezet. Dit is een Technic set en het was echt een geweldige ervaring. Het eindresultaat is echt prachtig. Ik heb hem al in de kast gezet. Dit is niet mijn eerste Lego set. Vaak koop ik Technic en dan vind ik het ook leuk om mijn eigen bouwwerken te maken of alternatieve bouwinstructies via internet te zoeken.

De service van Lego is echt geweldig. Via hun website kun je eenvoudig extra steentjes bestellen en deze krijg je vaak gratis als je ze bent verloren of niet in je set zitten! Hier doen ze vaak ook totaal niet moeilijk over. Ze verdienen echt een pluim, want dat is een geweldige service. De kwaliteit van de Lego steentjes zijn ook echt goed. Ik denk beter dan vroeger, want vroeger wouden ze nog wel eens verkleuren.

Dirk 18 jan 2024
Reageer
S

Modulaire gebouwen

Ik heb al twee modulaire gebouwen van lego. Het politiebureau en de jazz club. Deze vind ik goed bij elkaar passen. In totaal wil ik er drie hebben zodat ik ze mooi naast elkaar kan plaatsen op een plank. Het nieuwe museum vind ik qua kleurstelling helaas niet zo mooi. Ik wacht op volgend jaar tot er weer een nieuwe uitkomt. Het beste van de modulaire gebouwen vind ik dat er geen gebruikt wordt gemaakt van stickers. Ik zit er ook nog aan te denken om mijn gebouwen te verlichten met een lichtset. Dit wordt helaas niet door lego gemaakt maar door andere bedrijven. Het bedrijf waar ik voor ga kiezen heet light my bricks voor mensen die hier ook in geïnteresseerd zijn. Zo komen je lego gebouwen echt tot leven.

Samuel 7 jan 2024
Reageer
L

Beetje duur

Ik vind LEGO echt geweldig. Fantastische sets voor volwassenen. Het enige nadeel is het prijskaartje. Waarom moet een set meer dan 600 euro kosten? Dit is toch niet normaal? Dit kan ik echt niet betalen, maar die dure sets zijn wel geweldig. Wat ik wel moet toegeven is dat LEGO zijn waarde behoudt. Je kunt het altijd weer verkopen en hier zijn ook veel verzamelaars voor. Op Marktplaats heb ik al verschillende sets verkocht voor bijna de nieuwprijs. Het is namelijk zo dat wanneer er een set uitgaat, deze vaak ook zeer zeldzaam en gewild wordt. Echt oude sets kun je zelfs met een flinke winst verkopen. Maar toch blijft die prijs een grote drempel. Het liefst had ik alles gekocht.

Lucas 3 okt 2023
Reageer
S

Goed verjaardagscadeau

Voor mijn neefje een leuke Lego set bij de Intertoys gekocht. Deze was ook goed afgeprijsd. Dat doet de Intertoys wel vaker. Mijn neefje was heel blij met zijn cadeau en dat was erg leuk om te zien. Hij begon gelijk met bouwen! Hij vond sommige delen alleen een beetje moeilijk. Ik weet niet of er bepaalde leeftijdscategorieën zijn. Als dat zo is, heb ik hier niet op gelet. Ik heb gewoon wat gekozen wat mij leuk leek! Misschien kan Lego hier mij meer over vertellen? Dan weet ik dat voor in de toekomst, want ik neem aan dat hij wel vaker Lego voor zijn verjaardag wil, haha.

Sandra de Waard 27 mei 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over LEGO

Er zijn 4 reviews geschreven over LEGO op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.lego.com/nl-nl
  • hello@support.lego.com