Landgoed Het Grote Zand

Landgoed Het Grote Zand

4.0 reviewscore • 3 reviews
J

Fijn park voor de rust

Het park is een aangename plek zonder overbodige franje. Ons verblijf in een comfortabele wellness bungalow was uitgerust met alle noodzakelijke voorzieningen. Het park beschikt over een eenvoudig maar gezellig zwembad, een restaurant en enkele buitenspeelvoorzieningen voor kinderen. Dit is geen park voor mensen die van animatie houden, maar wel geschikt voor degenen die graag op uitstap gaan. Het park ligt op loopafstand van Hooghalen.

J.A Zweistra 13 dec 2022
Reageer
J

Beetje vies en oud

We hadden een ruim huisje, maar helaas was het vies. Er lag een hondenbrok onder de tafeltjes en een vieze tennisbal onder de TV. De bank was aan één kant ingestort en het was verwonderlijk dat de schoonmaak dit niet had opgemerkt. De wasbak in de badkamer was verstopt, maar dit werd snel opgelost. Rondom de kleedruimte in het zwembad was het nogal vies. Ik zou geen e-bike huren via dit park, omdat deze oudere e-bikes van een andere verhuurder komen en de prijs te hoog is, 125 euro voor een week. De standaard prijs voor deze fiets met voorwielmotor is 80 euro, of 100 euro voor een middenmotor. In Hooghalen vraagt de verhuurder ook 95 euro voor een e-bike. Hoewel de locatie prachtig is, met slechts een paar stappen naar het grote zandstrand, hebben we wel genoten van ons verblijf. Ook is het belangrijk om op te merken dat dit geen Roompot park is, maar van "Succes Holidayparcs" dus er is ook geen Koos Konijn aanwezig.

Joantine 12 okt 2022
Reageer
V

Wij komen nog een keertje terug

Het park is een heerlijke plek, met voldoende privacy, ruimte en groen rondom het huis. Hier kun je echt tot rust komen. Wij zijn er al vaak geweest. Een verbeterpunt zou zijn als het huisje al beschikbaar was om 15:00 uur in plaats van 16:00 uur. Na al vele keren hier te zijn geweest, komen we gewoon weer een keertje terug!

Van der Kwaak 6 sep 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Hooghalen.

Over Landgoed Het Grote Zand