Landgoed Het Grote Zand

Landgoed Het Grote Zand

3.6 reviewscore • 10 reviews
K

Uiteindelijk genoten na een moeizame start

Bij aankomst in bungalow 275 ontdekten we dat het vies was en naar rook stonk. Het onderhoud was ook slecht, al met al geen fijn huisje. Na het klagen mochten we een andere bungalow kiezen, en dat werd nummer 9. Dit was een grote verbetering, het was fris, licht en redelijk schoon. Uiteindelijk hebben we 5 van de 8 dagen kunnen genieten. Een medewerkster was erg vriendelijk en begreep onze situatie. Het zwembad was aan het einde van de dag vies bij de kleedruimten, er lag modder op de vloer waar je overheen moest lopen na het douchen. Rondom het zwembad was het netjes en warm. Het water voelde echter koud aan door de omgevingstemperatuur van het zwembad. Het bubbelbad werd gekoeld door koude lucht, waardoor het ook kouder was. Misschien kan hier een tijdklok worden geïnstalleerd zodat het af en toe aangaat, dan blijft het warmer. Ondanks deze problemen hebben we een erg leuke tijd gehad.

Kim 24 mrt 2023
Reageer
J

Kan beter

Bij aankomst rook het heerlijk fris naar gloor.
Maar dat was denk ik bedoeld om het te doen lijken of het super schoon is.
Nou dat was het niet.
De glazen plakten in de kast en waren vet weggezet
De koekenpannen zat geen antianbaklaag meer op en zat nog vol met roerei vd vorige mensen.
In de kastjes een zooi niet netjes de borrelnootjes van de vorige bezoekers nog in de kastjes los
De badkamer vol schaamhaar op de randen
Overal stof en de stopcontact afgeplakt met plakband.
De oven en afzuigkap vet en goor
Ramen vies nog een afvalzak bij de schuur niet van onsbedden vreselijk slaapkamer muf
Wij hebben geen dag gekookt hier in die pannen .
Verder ons vermaakt mooie omgeving
Maar de schoonmaak vreselijk.
Er stond zelfs een hondebak tussen de schalen bah bah
Schoonmaakster in ons chalet wist de gloor fles goed te gebruiken maar dat moest er op lijken of er grondig schoongemaakt was

Jeannette 1 sep 2023
Reageer
K

Heerlijk en mooi huisje nr 347 direct aan bos

Prachtig en heel gezellig ingericht huis (nr.347). Je voelt je meteen thuis bij binnenkomst. Alles is aanwezig in de keuken. Horren bij de ramen. En een gezellige gashaard waardoor het lekker warm en gezellig is in de woonkamer. Vanaf de bank kijk je zo het bos in. Perfecte plek om tot rust te komen. Veel privacy. Goede bedden. Heerlijke douche. Aanrader dus!

Karin 18 mei 2023
Reageer
K

Leuke verblijfservaring

Het park is prachtig en heerlijk rustig. Ons huisje (Chalet DZ015) beviel goed en was goed onderhouden. Het huisje had een mooie ligging in het bos. We hebben genoten van fietstochten door de bossen en hoogveengebieden, waarbij we gebruik konden maken van fietsverhuur bij de fietsenwinkel in het dorp Hooghalen. Het dorp zelf had een kleine supermarkt. Het park beschikt over een binnenbad, dat wel wat aan de kleine kant is voor dit park, en er is beperkt toezicht. Het zwembad was schoon maar gedateerd. Op het park zijn er veel speeltuintjes, wat vooral leuk is voor gezinnen met jonge kinderen. Voor oudere kinderen is er minder te doen.

Kevin 9 mei 2023
Reageer
P

Ontdek het prachtige Drenthe vanaf dit park

Dit park is redelijk groot en biedt verschillende soorten bungalows. Het restaurant is prima en tijdens ons verblijf was het rustig. Het dorp Hooghalen is op loopafstand bereikbaar en heeft een goede bakker en een kleine supermarkt. In Hooghalen kun je ook fietsen huren bij Schreurs. Er zijn mooie fietsroutes door het Hijkerveld, waar vaak een schaapskudde te zien is, en naar Grolloo, waar je kunt genieten van heerlijke warme appelbollen bij restaurant Hofsteenge. Ook Westerbork is goed te bereiken. Het herinneringscentrum is zelfs op loopafstand van het park. 's Avonds heerst er een indrukwekkende stilte. De receptie is prima en het restaurant was tijdens ons verblijf rustig. Let op: het park ligt in de buurt van een drukke spoorlijn, dus kies zorgvuldig waar je wilt verblijven.

Patricia 5 mei 2023
Reageer
M

Groot park in het hart van Drenthe

Dit park is een goede uitvalsbasis om Drenthe te verkennen per fiets, auto of te voet. Sommige bungalows zijn wat donker vanwege de bomen eromheen. Het dorp Hooghalen is op loopafstand bereikbaar en heeft een goede bakker en een COOP supermarkt. Fietsverhuur is mogelijk bij Schreurs in Hooghalen.

Het Hijkerveld is een mooie plek om te fietsen en vaak kun je daar een schaapskudde zien. Ook Grolloo is een leuke bestemming met een heerlijk restaurant genaamd Hofsteenge waar je kunt genieten van warme appelbollen. Er zijn verschillende knooppuntroutes beschikbaar en Westerbork is goed te bereiken. Het herinneringscentrum ligt zelfs op loopafstand. 's Avonds is het er indrukwekkend stil. De receptie is prima en het restaurant was rustig tijdens ons verblijf. Er is ook een snackbar beschikbaar via het restaurant. Houd er rekening mee dat het park dicht bij een drukke spoorlijn ligt, dus let op bij het kiezen van een verblijfslocatie.

Mark 27 apr 2023
Reageer
J

Teleurstellende ervaring in huisje 275

Huisje 275 was verouderd, eenvoudig en niet erg schoon. Onze andere familie verbleef in huisje 276+277 en die waren veel mooier en luxer (bij huisje 277 betaal je iets meer, maar dat zouden wij de volgende keer zeker doen). De receptie was erg vriendelijk en het zwembad was prima. Het was fijn dat er een aparte kleedruimte was voor baby's. Helaas ging er veel mis bij het reserveren en het aanpassen van de reservering. De medewerkers bij het hoofdkantoor van Roompot hadden geen idee hoe ze de aanpassingen correct moesten verwerken. Ik moest drie keer bellen voordat de aanpassing eindelijk goed werd verwerkt. Het was overduidelijk dat ze geen kennis hadden van het park. Ondanks deze problemen hebben we wel een leuke tijd gehad en we merkten op dat veel huisjes particulier eigendom waren. Hopelijk komt er ooit een lijst beschikbaar bij het hoofdkantoor, zodat je specifieker een accommodatie kunt boeken die wel schoon is. We raden huisje 275 in ieder geval niet aan, tenzij de eigenaren verbeteringen doorvoeren.

Jan 5 mrt 2023
Reageer
J

Fijn park voor de rust

Het park is een aangename plek zonder overbodige franje. Ons verblijf in een comfortabele wellness bungalow was uitgerust met alle noodzakelijke voorzieningen. Het park beschikt over een eenvoudig maar gezellig zwembad, een restaurant en enkele buitenspeelvoorzieningen voor kinderen. Dit is geen park voor mensen die van animatie houden, maar wel geschikt voor degenen die graag op uitstap gaan. Het park ligt op loopafstand van Hooghalen.

J.A Zweistra 13 dec 2022
Reageer
J

Beetje vies en oud

We hadden een ruim huisje, maar helaas was het vies. Er lag een hondenbrok onder de tafeltjes en een vieze tennisbal onder de TV. De bank was aan één kant ingestort en het was verwonderlijk dat de schoonmaak dit niet had opgemerkt. De wasbak in de badkamer was verstopt, maar dit werd snel opgelost. Rondom de kleedruimte in het zwembad was het nogal vies. Ik zou geen e-bike huren via dit park, omdat deze oudere e-bikes van een andere verhuurder komen en de prijs te hoog is, 125 euro voor een week. De standaard prijs voor deze fiets met voorwielmotor is 80 euro, of 100 euro voor een middenmotor. In Hooghalen vraagt de verhuurder ook 95 euro voor een e-bike. Hoewel de locatie prachtig is, met slechts een paar stappen naar het grote zandstrand, hebben we wel genoten van ons verblijf. Ook is het belangrijk om op te merken dat dit geen Roompot park is, maar van "Succes Holidayparcs" dus er is ook geen Koos Konijn aanwezig.

Joantine 12 okt 2022
Reageer
V

Wij komen nog een keertje terug

Het park is een heerlijke plek, met voldoende privacy, ruimte en groen rondom het huis. Hier kun je echt tot rust komen. Wij zijn er al vaak geweest. Een verbeterpunt zou zijn als het huisje al beschikbaar was om 15:00 uur in plaats van 16:00 uur. Na al vele keren hier te zijn geweest, komen we gewoon weer een keertje terug!

Van der Kwaak 6 sep 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Hooghalen.

Over Landgoed Het Grote Zand

Roompot Landgoed Het Grote Zand is gelegen te Hof van Halenweg 2 in Hooghalen. Omringd door uitgestrekte bossen, weelderige velden en schilderachtige heidevelden, biedt dit park een oase van rust en ontspanning. Op het landgoed vind je een divers aanbod van bungalows, zelfs met sauna en bubbelbad. Elk huis is met zorg ingericht en biedt moderne voorzieningen, een volledig uitgeruste keuken en een eigen terras waar je kunt genieten van het prachtige landschap. Voor de actieve vakantiegangers zijn er tal van faciliteiten beschikbaar. Neem een verfrissende duik in het zwembad, spring op de trampoline, of huur een fiets en verken de omgeving op je eigen tempo. Er is ook een speeltuin en animatieteam voor de kinderen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hooghalen, Drenthe
  • https://www.hetgrotezand.nl
  • info@hetgrotezand.nl