Landgoed de Scheleberg

Landgoed de Scheleberg

4.0 reviewscore • 4 reviews
C

Slecht

Bungelow niet erg schoon, heel de dag hondengeblaf, midden in de nacht brandalarm piepen/ batterij leeg, gebruiksaanwijzingen niet aanwezig, parasol kapot stofzuiger niet aanwezig 2 x moeten bellen, overlast asfalteren weg 2 dagen lang, peuken op het terras. Bij verblijf wordt er niets aan gedaan, de monteur kwam s'nachts wel het brandalarm verwijderen.

Eerste keer en de laatste keer daar geweest.

C. Cramer 9 jun 2023
Reageer
A

Topweekend

Echt een topweekend gehad. Hele mooie bungalow met mooi meubilair en alles was schoon. Zelfs een jacuzzi buiten die al lekker stond te bubbelen. Wat ook erg attent was dat er een welkomspakketje klaar lag met producten van Rituals. Het parkrestaurant is ook zeer goed. We hebben hier heerlijk gegeten. Snackbar was ook goed en met zeer schappelijke prijzen. Voor kinderen is er een speeltuin en trampoline aanwezig. Het buitenbad was lekker verwarmd en schoon. We hebben een topweekend gehad en komen graag terug.

Annette 5 sep 2022
Reageer
A

Mooi stukje Veluwe

Landgoed de Scheleberg staat op een mooi stukje Veluwe. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. De Wekeromse Zandverstuiving is bijvoorbeeld een prachtig gebied om te wandelen. Het park ligt op loopafstand van dit prachtige gebied.

Het park ligt midden in het bos, vlakbij Ede. We werden zeer vriendelijk ontvangen. We hadden een prachtig comfort huisje. Van binnen helemaal nieuw en het was heel mooi ingericht. Ook een heel goed bed met een lekker matras en kussen. Het park ligt er net als het huisje zeer goed bij. Erg goed onderhouden. We voelden ons gelijk thuis!

Anja Dal 12 aug 2022
Reageer
B

Geen schone villa

We vonden onze villa niet heel erg schoon. Dat hadden we wel verwacht aangezien het niet goedkoop was. Dat was wel jammer en het was ook jammer dat de airco niet gratis was. Toen we aankwamen hebben we de boel eerst maar zelf schoongemaakt dus dat is wel een kwalijke zaak. Verder hebben we wel een leuke week gehad. Lekker kunnen ontspannen in de jacuzzi en we hebben ook lekker gegeten in het parkrestaurant.

Bert 23 jul 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Lunteren.

Over Landgoed de Scheleberg

Er zijn 4 reviews geschreven over Landgoed de Scheleberg op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Lunteren, Gelderland
  • https://www.topparken.nl/landgoed-de-scheleberg
  • info@topparken.nl