Landal Waterparc Veluwemeer

Landal Waterparc Veluwemeer

3.5 reviewscore • 9 reviews
K

Verkenning per fiets in een mooie regio

Ondanks het tegenvallende weer hebben we een prachtige vakantie beleefd in een ruime Landal woning voor vier personen. We hebben de omgeving verkend op de fiets, zowel door wind en regen als op zonnige momenten. Onze tochten leidden ons langs het Veluwemeer, door bossen en heidegebieden, en zelfs naar een dierenpark. Op een regenachtige dag bracht een bezoek aan Urk ons geluk toen de zon eindelijk doorbrak. Ook zijn we naar het outlet winkelcentrum in Lelystad geweest na de storm. Kortom, ondanks het weer was het een geslaagde vakantie.

Karel 12 jul 2023
Reageer
J

De eerste en de laatste keer!

Bij aankomst leek ons huisje aan het water veelbelovend, maar de idyllische aanblik werd al snel overschaduwd door een tuin die bezaaid lag met ganzenexcrementen, wat geen prettig ontvangst was. Binnenin het huisje was duidelijk een opknapbeurt nodig. De banken waren doorgezakt, de eetkamerstoelen wiebelig en de keukenplint hing los. Bovendien waren het tuinmeubilair beschadigd en waren er nog meer tekortkomingen. Het park zelf bood weinig animatie en vermaak. Gelukkig mochten we gebruik maken van de faciliteiten op een naburige camping. Het zwembad was aardig, maar er was overlast van jongeren op scooters. De binnenspeeltuin was klein en het tienerhok voelde niet gastvrij aan. Al met al was dit ons eerste en laatste bezoek aan dit park.

Joost 4 aug 2023
Reageer
M

Verouderd park met tekortkomingen

De foto's op de website beloofden een mooie ervaring, maar bij aankomst bleek de realiteit anders. De bungalows vertoonden tekenen van veroudering, met vuile muren, kapotte terrassen en kleverige lampen. Het terras was vies en de bungalow was vergeven van de vliegen. De kamers waren klein en de kleerkasten op onhandige plekken. Ondanks de term "luxe" voldeed onze bungalow hier niet aan. Zelfs de sauna was krap en de faciliteiten op het park waren gedateerd. Het buitenzwembad was klein en de binnenspeelruimte viel tegen. Al met al was onze ervaring zowel met het park als de omgeving teleurstellend.

Max 9 jul 2023
Reageer
L

Heerlijk verblijf!

We hebben een fantastisch weekend gehad in een huis met allerlei luxe en voorzieningen. Ons gezelschap, variërend in leeftijd van 10 tot 20 jaar, heeft genoten, zelfs van de sauna en zonnebank. Zowel het binnen- als buitenzwembad waren top en de supermarkt bood alles wat we nodig hadden. Het strand was op loopafstand, maar we kozen ervoor om fietsen te huren. Kortom, een verblijf dat zeker voor herhaling vatbaar is!

Liesbeth 28 jun 2023
Reageer
J

Fantastisch mooi park en heerlijke huisjes!

We hebben een week vakantie gevierd op dit prachtige park, voor de tweede keer alweer. Dit is te danken aan de schitterende locatie van het park en de comfortabele huisjes. Het park biedt een prachtige omgeving en met het Veluwemeer op loopafstand is het helemaal geweldig. We hebben genoten van wandelingen en activiteiten in de omgeving. Hoewel er enkele kleine schoonmaakproblemen waren en het groenonderhoud beter kon, hebben we een positieve ervaring gehad en overwegen we om volgend jaar terug te komen.

Jolanda 17 mei 2023
Reageer
P

Altijd weer een fijne plek

Opnieuw hebben we een ontspannen weekend beleefd op dit park, voor de derde keer alweer. Deze keer verbleven we in een luxe villa voor zes personen, inclusief sauna en zonnebank. De faciliteiten zoals het zwembad en de supermarkt bevonden zich op het naastgelegen park, maar dat beïnvloedde onze ervaring niet. Alles was schoon en goed verzorgd, en zelfs een probleem met de kachel werd snel opgelost. We kijken alweer uit naar ons volgende verblijf!

Pjotr 6 mrt 2023
Reageer
C

Niet te vergelijken met andere landal parken

Dit park onderscheidt zich duidelijk van andere Landal parken en heeft niet dezelfde uitstraling. Ook de faciliteiten, zoals het zwembad, vallen niet te vergelijken. Het park heeft een andere sfeer en voelt niet als de typische Landal ervaring. Dit is deels positief, maar ook deels negatief omdat je toch in een andere omgeving komt dan je gewend kunt zijn.

Caroline 14 feb 2023
Reageer
W

Heerlijk gerelaxt!

Voor de vijftiende keer bezochten we dit park en werden verwelkomd met een fles wijn door het vriendelijke receptiepersoneel. Dit keer verbleven we in een bungalow in plaats van een appartement, maar ons verblijf was nog steeds geweldig. Hoewel de appartementen wat luxer zijn en een prachtig uitzicht bieden, was ook onze bungalow prima in orde.

Wim 1 feb 2023
Reageer
S

Matig

Bij aankomst aantal dingen vies aangetroffen in huisje.
Ook dacht ik dat ik een ander type had geboekt.
Is geen wandelroute langs het meer,dus datviel erg tegen.De faciliteiten zijn niet van Landall maar van Molecaten.
Deze zijn matig,en de parkshop gaat om 12 uur dicht.
Nee geen aanrader dus,geen Landall wat ik gewend ben.

Schill 9 nov 2021
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Biddinghuizen.

Over Landal Waterparc Veluwemeer

Er zijn 9 reviews geschreven over Landal Waterparc Veluwemeer op Reviews.nl. Met een 3.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Biddinghuizen, Flevoland
  • https://www.landal.nl/parken/waterparc-veluwemeer
  • veluwemeer@landal.com