Landal Villapark Livingstone

Landal Villapark Livingstone

3.4 reviewscore • 8 reviews
M

Teleurstellende ervaring bij Landal Livingstone

Onze verwachtingen werden helaas niet waargemaakt tijdens ons verblijf in Landal Livingstone. Eerdere positieve ervaringen met Landal deden ons uitkijken naar deze vakantie, maar we werden geconfronteerd met een onaangenaam verrassende situatie. Het huisje dat we aantroffen was allesbehalve schoon en hygiënisch. Stof en haren waren alomtegenwoordig en de staat van het huisje liet te wensen over. De algehele conditie van het pand was verre van wat we gewend waren van Landal. Dit was niet het niveau van comfort waarvoor we hadden betaald en het heeft onze vakantie flink beïnvloed. Ons vertrouwen in Landal is hierdoor geschaad en we overwegen serieus om in de toekomst elders onze vakanties te boeken.

Merel 30 dec 2022
Reageer
J

Rustige getaway, maar met minpunten

Een vlucht naar rust en stilte bracht ons naar Landal Livingstone. Het park bood een serene omgeving, maar al snel merkten we enkele gebreken op. De villa waarin we verbleven, leek enigszins verwaarloosd en vertoonde tekenen van ouderdom. Hoewel we onze tijd hebben genoten, hadden we meer voorzieningen verwacht die geschikt zijn voor kinderen, vooral tijdens regenachtige dagen. Het ontbreken van een nabijgelegen zwembad werd gevoeld, vooral door onze kleinzoon, die zich soms verveelde. Desondanks was het een ervaring van ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven.

Jasper 30 jul 2022
Reageer
M

Zeelandse verrassingen

Zeeland bood ons prachtige landschappen en we besloten deze natuurlijke pracht te ervaren bij Landal Livingstone. De villa waarin we verbleven, bood comfort, hoewel enkele gebieden wat aandacht vereisten. Onze verkenningen omvatten fietstochten naar schilderachtige bestemmingen en wandelingen langs de kustlijn. Het park bood een oase van rust, maar het viel tegen dat er extra kosten waren verbonden aan WiFi, wat tegenwoordig als standaard zou moeten worden beschouwd. Desondanks hebben we genoten van de rust en de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Mariska 26 sep 2021
Reageer
M

Honden een uitdaging, toch prachtig

Landal Livingstone verwelkomde ons opnieuw met zijn schitterende omgeving. We hadden eerder hier genoten en besloten om terug te keren. Hoewel het park en de villa ons de gebruikelijke rust boden, werden we ditmaal geconfronteerd met een uitdaging. Naast ons verbleef een gezin met meerdere honden, wat leidde tot onverwacht lawaai en geblaf. Dit beïnvloedde onze ervaring, vooral omdat we rust en ontspanning zochten. We hebben echter nog steeds kunnen genieten van de lokale restaurants en de mooie omgeving.

Mandy 25 jun 2021
Reageer
L

In harmonie met de natuur

Landal Livingstone bood ons een harmonieuze ontsnapping te midden van de natuurlijke pracht van Zeeland. Onze bungalow, omringd door weelderige groene tuinen, bood een toevluchtsoord van de dagelijkse drukte. Hoewel sommige aspecten van de accommodatie aandacht behoefden, konden we profiteren van de sauna, zonnebank en andere voorzieningen. Het park zelf was rustig en sereen, en we verkenden de nabijgelegen eetgelegenheden en het pittoreske dorp Burgh Haamstede.

Laura 13 jun 2019
L

Aanvulling nog:
De locatie was gunstig, met nabijgelegen supermarkten en eetgelegenheden. Dit verblijf bood de perfecte balans tussen ontspanning en verkenning. Zeker handig om te weten dat je dus niet veel voedsel hoeft mee te smokkelen.

Laura 14 jul 2019
D

Ontspanning met enkele tekortkomingen

Onze zoektocht naar rust en ontspanning bracht ons naar Landal Livingstone. Terwijl we genoten van de serene omgeving en de rust van het park, waren er enkele gebreken die onze ervaring beïnvloedden. Onze bungalow vertoonde enkele mankementen en er waren beperkte eetgelegenheden vanwege seizoensgebonden sluitingen. Ondanks deze tekortkomingen hebben we geprofiteerd van de nabijgelegen restaurants en genoten van momenten van rust.

Daan 6 feb 2019
Reageer
J

Teleurstellend en beperkt

Onze vakantie bij Landal Livingstone liet ons met gemengde gevoelens achter. Hoewel we op zoek waren naar een leuke tijd voor de kinderen, vonden we beperkte faciliteiten en veel van de aangeboden activiteiten vereisten extra betaling. Onze bungalow was teleurstellend en enkele meubelstukken waren in slechte staat. Het park bood weinig speelruimte en we voelden ons beperkt in onze keuzes voor entertainment.

Jorni 3 aug 2018
J

Nu een half jaar verder... Er zijn nog steeds reparaties nodig. Op zoek naar een toevluchtsoord van het alledaagse leven, vonden we een oase van rust in Landal Livingstone. Terwijl we genoten van de vredige sfeer, merkten we enkele gebreken op in onze accommodatie. Ondanks de problemen met enkele items, slaagden we erin om te ontspannen en te genieten van ons verblijf. We maakten gebruik van de nabijgelegen restaurants en vonden heerlijke maaltijden om van te genieten.

Jorni 17 jan 2019
W

Misleidende impressies

Landal Livingstone viel tegen vanwege misleidende beelden die de indruk wekten dat de bungalows aan het water lagen. Dit was echter slechts het geval voor een klein aantal bungalows en niet voor alle typen. Het gebrek aan privacy was merkbaar omdat de meeste bungalows naast elkaar stonden. Ondanks enkele problemen en onderhoudskwesties in de bungalow, probeerden we het beste te maken van onze situatie en genoten we van de vriendelijke service van het personeel. De prijs-kwaliteitverhouding was echter teleurstellend in vergelijking met andere opties in de regio.

Wouter 20 jun 2018
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Burgh-Haamstede.

Over Landal Villapark Livingstone

Landal Villapark Livingstone is gelegen te Daleboutsweg 3 in Burgh-Haamstede. Op Landal Villapark Livingstone kun je genieten van comfortabele en luxe vakantievilla's, die van alle gemakken zijn voorzien. De villa's zijn modern ingericht en bieden voldoende ruimte en privacy voor een ontspannen verblijf. Het vakantiepark ligt op 2.5km van het strand, heeft een indoorspeelplaats, tennisbanen, bowlingbanen en golfbanen, als ook fietsverhuur en diverse restaurants. In de omgeving van Landal Villapark Livingstone is er ook genoeg te beleven. Maak prachtige wandelingen of fietstochten door de duinen en bossen, ontdek de mooie stranden van Zeeland, of bezoek nabijgelegen attracties zoals Deltapark Neeltje Jans of de historische stad Zierikzee. Daarnaast kun je in Burgh-Haamstede zelf ook genieten van gezellige restaurants, winkels en terrasjes. Proef de lokale specialiteiten en geniet van de gastvrijheid die Zeeland te bieden heeft.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Burgh-Haamstede, Zeeland
  • https://www.landal.nl/parken/villapark-livingstone
  • haamstede@landal.nl