Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

3.3 reviewscore • 3 reviews
R

Geweldig weekend met vrienden

De huisjes waren prima, maar het zou handig zijn als er wat meer opbergruimte was. Desondanks hebben we een heerlijk weekend gehad. We hebben genoten van een heerlijke gourmet, perfect geregeld. Er kwam zelfs iemand van de technische dienst langs voor een kleine reparatie aan de wastafel. Het personeel was super vriendelijk, net als alle andere medewerkers. Alles straalt professionaliteit en gezelligheid uit. Ik begrijp eigenlijk niet waarom er negatieve beoordelingen zijn, sommige mensen hebben altijd wel iets te klagen. Wij komen zeker terug.

Rob 6 jun 2023
Reageer
K

Teleurgesteld en bedrogen

We komen hier al sinds 2017 meerdere keren per jaar. In het begin was alles natuurlijk nieuw en netjes. Vorig jaar augustus kwamen we echter terecht in een bungalow waar het zitgedeelte volledig versleten was. Alles was kapot of versleten. Bij de receptie werd mij verteld dat alles binnen een half jaar vervangen zou worden en als compensatie zou ik 200 euro terugkrijgen. Helaas kwamen we afgelopen maart weer in dezelfde oude rommel terecht als vorig jaar. Het is onbegrijpelijk dat zoiets verhuurd wordt en dat voor een hoge prijs. Ik heb opnieuw geklaagd bij de receptie en deze keer zou ik 135 euro terugkrijgen. Het is gewoon verwaarloosde oude troep geworden. Ik kan er niets anders van maken. Het vervangen had veel eerder moeten gebeuren. Ons verblijf was daardoor een grote ergernis. Oh ja, na 3 dagen mochten we verhuizen naar een andere bungalow. Belachelijk.

Kim 17 mrt 2023
Reageer
S

Kleine huisjes in prachtig duingebied

Het park is prachtig gelegen in een duingebied. Op loopafstand van het strand. Het viel ons echter tegen. We hadden een 2-persoonshuisje, maar de indeling was vrijwel hetzelfde als die van een 4-persoonshuisje. De woonkamer was veel te klein en de keuken te compact. De slaapkamers en badkamers waren wel netjes. Helaas konden we geen fietsen in de berging parkeren. Ik twijfel over de schoonmaak.

Sanne 18 feb 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Ouddorp.

Over Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Vakantiepark Landal Strand Resort Ouddorp Duin is gelegen te Westerweg 18 in Ouddorp, direct aan de prachtige Zuid-Hollandse kust. Op het park vind je een divers aanbod aan luxe vakantievilla’s. Daarnaast beschikt het park over diverse faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, een speeltuin, een restaurant en een fietsverhuur. Het vakantiepark is ideaal gelegen voor liefhebbers van zon, zee en strand. Je kunt heerlijk uitwaaien op het strand, zwemmen in de zee of relaxen op een van de strandpaviljoens. Ook in de omgeving is er genoeg te doen, zoals fietsen en wandelen door de duinen, een bezoek aan de historische stad Goedereede of een dagje naar het nabijgelegen Deltapark Neeltje Jans.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ouddorp, Zuid-Holland
  • https://www.landal.nl/parken/strand-resort-ouddorp-duin
  • ouddorpduin@landal.com