Landal Sallandse Heuvelrug

Landal Sallandse Heuvelrug

4.0 reviewscore • 13 reviews
M

Prachtig park met een knus huisje

We vonden een heel mooi plekje in Nederland. Het was een prachtig park met een knus huisje. De medewerker daar was aardig en begroette ons met een glimlach, waardoor het voelde alsof we thuis waren. Het huisje was knus en had een mooi uitzicht op de natuur eromheen. De omgeving was ook leuk, met veel geheime plekjes en vriendelijke mensen. Het was een perfecte vakantieplek, waar elke glimlach en elk uitzicht mooie herinneringen maakte die we altijd zullen koesteren. Dit park is echt een betoverende plek waar je de schoonheid van Nederland kunt ervaren.

Max 12 okt 2023
Reageer
L

Landal Sallandse Heuvelrug niet helemaal klaar

Mijn verblijf was niet zo goed als ik had gehoopt, zoals op de LANDAL-website stond. Ondanks dat de plek vrij nieuw is, lijkt het nog niet helemaal klaar. Verschillende dingen waren niet zo luxe als ze zouden moeten zijn. Het leek alsof ze nog bezig waren met het maken van alles wat beloofd was, en dat maakte de hele ervaring niet zo fijn. Ik hoop dat ze in de toekomst het beter zullen maken zoals beloofd.

Liv 4 dec 2023
Reageer
T

Kabbelend geluid te horen

Bij de receptie waren dames die zeer vriendelijk waren, en dat was opmerkelijk anders dan bijvoorbeeld de receptie bij Landal Esonstad. Het vakantieoord bevindt zich nog in zijn beginfase en is daardoor erg recent. Hierdoor is er een gebrek aan afzondering. Achter het huisje bevindt zich de uitstroom van regenwater. Tijdens het liggen in bed, blijft er voortdurend een kabbelend geluid te horen. Dat maakte het moeilijk voor ons om in slaap te vallen.

Thomas 29 nov 2023
Reageer
N

Veel mooie herinneringen

Hoewel we eerder hebben gemerkt dat Sandal Green Park soms wat duur kan zijn, hebben we toch besloten om opnieuw te boeken. We vinden de plek gewoon te leuk en hebben er veel mooie herinneringen aan. Het is altijd de moeite waard, zelfs als het wat meer kost. We kijken ernaar uit om weer terug te komen en een fijne tijd te hebben te midden van al het mooie groen bij Sandal.

Noud 18 nov 2023
Reageer
I

Een prachtige accommodatie

Een prachtige accommodatie met een keurige en eigentijdse vormgeving, comfortabele bedden, een goed uitgeruste en ruime keuken, en een zeer aangename douche. Langs de waterkant is het schitterend bij nacht. Het vakantiepark oogt heel verzorgd. Helaas was de snackbar op de avond voor ons vertrek gesloten, dus we moesten toch naar de winkel gaan en ons eigen eten klaarmaken.

Isabel 18 nov 2023
Reageer
N

Het park is nog niet helemaal af

Het park is nog niet helemaal af; er wordt nog gebouwd. We moeten wachten totdat alles groter wordt en het echt een mooi park wordt. Maar ondanks dat is het nu al fijn om hier te zijn. Het is lekker rustig. Het idee dat alles nog gaat groeien en veranderen, maakt het zelfs een beetje spannend. We kijken ernaar uit tot de dag dat het park helemaal klaar is en er nog mooier uitziet. Het is nu al een fijne plek tussen al het groen.

Nora 13 nov 2023
Reageer
J

Binnenfaciliteiten op zondag gesloten

Het park en de huizen zien er mooi uit, maar het is jammer dat de binnenfaciliteiten op zondag gesloten zijn. Als we dat van tevoren hadden geweten, zouden we een ander park hebben gekozen. Het voelde als een onverwachte teleurstelling die de sfeer een beetje bederft. Toch moeten we toegeven dat de buitenkant van het park en de huizen er erg mooi uitzien. Het is een les om van tevoren goed te informeren, zodat toekomstige bezoekers hier rekening mee kunnen houden.

Julian 1 nov 2023
Reageer
R

Sallandse heuvelrug mijn ervaring

Het huisje bij het water is echt een fijne plek waar je 's ochtends rustig naar de zonsopgang kunt kijken. Het is heel kalm en prettig langs het water, waardoor de dag goed begint. Het lijkt wel een plekje helemaal voor jezelf, weg van alle drukte. Het is echt mooi om de zon langzaam te zien opkomen. Het huisje is gewoon een heel bijzondere plek met een hele mooie sfeer in de ochtend.

Rosa 30 okt 2023
Reageer
B

Niet goed opgeruimd

Het huisje was helaas niet goed opgeruimd. De vaatwasser zat vol met vuile borden en bestek, de vloeren waren vies en kleverig, en er zat nog was in de wasmachine die er al een tijdje in zat. Daarnaast heeft het park een gunstige ligging en biedt het uitstekende voorzieningen. De accommodaties zijn aantrekkelijk en bieden voldoende ruimte.

Boaz 23 okt 2023
Reageer
E

Het park was wel gezellig om te ontspannen

We kozen dit park omdat iemand in onze groep minder goed kon bewegen. Maar toen we aankwamen, merkten we dat alleen het huisje en de badkamer makkelijk te bereiken waren met een rollator of rolstoel. Hoewel het buiten het huisje minder handig was, hebben we toch geprobeerd er het beste van te maken tijdens ons verblijf. Het park was wel gezellig om te ontspannen, maar mensen die in de toekomst komen en ook wat hulp nodig hebben, kunnen beter vragen of het hele terrein goed toegankelijk is.

Elise 12 okt 2023
Reageer
O

Prachtige eigentijdse woningen

We hebben een geweldige tijd gehad tijdens ons verblijf op het park. Prachtige eigentijdse woningen bevinden zich in een recent ontwikkeld deel van het park. Het gebied wordt verrijkt door een recreatieplas en een fantastische speeltuin. Het aangrenzende park heeft diverse voorzieningen te bieden, en er zijn tal van activiteiten in de nabije omgeving. Als het aan mij ligt, ben ik volgend jaar weer hier.

Olivia 10 okt 2023
Reageer
A

Fijne plek

Het huisje met nummer 324 was een fijne plek, maar het was best warm, zelfs in september. We moesten de airco flink aanzetten. Dat was een beetje jammer, maar het heeft onze vakantie niet bedorven. Het vakantiepark was nog in aanbouw, maar daar merkten we weinig van. We waren blij verrast met het lekkere eten bij de buren op park Hoge Hexel. Ondanks de warmte en het bouwwerk hebben we toch een gezellige tijd gehad met lekker eten.

Amber 3 okt 2023
Reageer
L

Spinnenwebben bij Sallandse Heuvelrug

Een weekendje weg met volwassen kinderen en ouders werd een bijzondere ervaring in een schitterend huis. De inrichting was heerlijk en de ruimte overvloedig. Helaas ontsierden spinnenwebben en handafdrukken de ramen, waardoor het uitzicht enigszins vertroebeld werd. Het huis voelde ook wat stoffig aan, wat de frisheid niet ten goede kwam. Desondanks wist de warmte van het gezelschap deze kleine ongemakken te overwinnen en werd het een onvergetelijk weekend vol verhalen en gelach.

Lauren 25 sep 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Hoge Hexel.

Over Landal Sallandse Heuvelrug

Vakantiepark Landal Sallandse Heuvelrug is gelegen te Bruine Hoopsweg 6 in Hoge. Dit vakantiepark ligt aan een recreatiemeer en biedt diverse faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad en een recreatiestrand. Het ligt vlakbij het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, waar bezoekers kunnen genieten van een rustige en open omgeving, ideaal voor wandelingen of fietstochten door bossen en heidevelden. De recreatievijver van het park biedt mogelijkheden voor zwemmen, vissen, en strandactiviteiten zoals zandkastelen bouwen of beachvolleybal. Daarnaast is het mogelijk om diverse soorten fietsen te huren voor tochten in de prachtige omgeving van Twente, zoals naar de Lemelerberg of de Sallandse Heuvelrug zelf.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hoge Hexel, Overijssel
  • https://www.landal.nl/parken/sallandse-heuvelrug
  • sallandseheuvelrug@landal.com