Landal Sallandse Heuvelrug

Landal Sallandse Heuvelrug

3.8 reviewscore • 4 reviews
E

Het park was wel gezellig om te ontspannen

Ook met rolstoel is dit park goed te doen. Huisje en badkamer zijn allemaal gelijkvloers dus en bij entrees is overal aan gedacht dus goed geregeld. Hadden dit vooraf wel even nagevraagd maar het is toch altijd de vraag of het wel echt zo is. Dus grote pluim naar dit park!

Elise 12 okt 2023
Reageer
L

Landal Sallandse Heuvelrug niet helemaal klaar

De landal website was top en dus af gegaan op foto's van hoe het park zou zijn met alle informatie etc... Helaas toen we aankwamen zagen we al snel dat niet alles helemaal zo is zoals staat aangegeven op de website. Kanttekening: het is een nieuw park dus oke, kan gebeuren. Maar voor ons toch wel jammer, hadden er meer van verwacht. Kost toch al met al best wat geld dus dan verwacht je wel wat meer.

Liv 4 dec 2023
Reageer
T

Kabbelend geluid te horen

Landal Sallandse Heuvelrug is nog vrij nieuw waardoor je toch weinig beschutting had bij de huisjes. Het groen moet nog wel 1 a 2 jaartjes flink opgroeien voordat het goed is. Kan het park verder niks aan doen en ben ervan overtuigd dat het wel super mooi gaat worden. Voor nu zal ik er nog niet heen gaan tenzij ze de prijzen verlagen.

Thomas 29 nov 2023
Reageer
I

Een prachtige accommodatie

Fijne bedden en mooie accommodaties met alles wat je nodig hebt inclusief een fijne douche en ruime keuken. In de avonduren langs de waterkant lopen is heel rustgevend met een mooi uitzicht.

Isabel 18 nov 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Hoge Hexel.

Over Landal Sallandse Heuvelrug

Er zijn 4 reviews geschreven over Landal Sallandse Heuvelrug op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hoge Hexel, Overijssel
  • https://www.landal.nl/parken/sallandse-heuvelrug
  • sallandseheuvelrug@landal.com