Landal Port Greve

Landal Port Greve

3.5 reviewscore • 12 reviews
M

Fantastisch

Het verblijf in het huis met acht slaapplaatsen was uiterst plezierig. De accommodatie bood luxueuze voorzieningen, zoals een sauna, drie toiletten en twee badkamers. Er was veel privacy en een sfeervolle open haard. De ruime tuin rondom het huis en een nieuwe overkapping waren zeer aangenaam. De nabijheid van Grevelingermeer en de mogelijkheid om binnen 15 minuten naar zee te fietsen, maakten de locatie ideaal. Bovendien waren er diverse eetgelegenheden in de buurt en was het stadje Brouwershaven charmant. Op het park waren meerdere speeltuinen en alles was goed bereikbaar te voet of per fiets. Het eten in het restaurant was smakelijk en het strandhuis aan het Grevelingen meer bood heerlijke spareribs en visgerechten. Een enkel minpunt was de prijs van de supermarkt, maar op korte afstand was er een ruimere en betaalbaardere supermarkt beschikbaar. We beleefden een geweldige week met ons gezin.

Martin 7 aug 2023
Reageer
S

Niet onze keuze

Het park is wellicht geschikt voor volwassen fietsliefhebbers, maar voor gezinnen met kinderen viel het tegen. De animatie en activiteiten waren beperkt en vaak tegen extra kosten. Het park zelf bood weinig vermaak. Het zwembad was leuk voor kinderen, maar miste uitdaging voor oudere kinderen. Ons huisje voldeed niet aan de verwachtingen. De inrichting was gedateerd en er waren slechts vijf comfortabele zitplaatsen in de woonkamer. Onder de bank lag stof en haren en de verlichting was ongezellig. Ook in de keuken ontbraken handige voorzieningen zoals handdoekhaken en voldoende opbergruimte. De douche beneden had geen bad, wat wel mogelijk zou zijn geweest, en de waterdruk was laag. Boven ontbraken stoelen om kleding op te hangen en er was gebrek aan isolatie en comfort. Het park voldeed niet aan onze verwachtingen voor een gezinsvakantie.

Saskia 25 apr 2023
Reageer
L

Geweldige ervaring

We hebben enorm genoten van ons verblijf op dit park. Het was schoon en goed onderhouden. Het zwembad was groot genoeg en hoewel er meer activiteiten hadden kunnen zijn, was er genoeg te doen. De supermarkt was ruim en het wandelgebied uitstekend. Hoewel de prijzen op de plaza aan de hoge kant waren, weerhield dit ons er niet van te genieten van het heerlijke eten in het restaurant. De huisjes waren ruim, en de toevoeging van een sauna was geweldig. De twee badkamers en veel privacy rondom het huisje waren zeker pluspunten. We raden dit park absoluut aan, al viel op dat veel huisjes eigendom leken te zijn.

Loes 19 mrt 2023
Reageer
A

Onaangename ervaring

Het zespersoons huisje dat we kregen was verouderd en niet goed onderhouden. De zitplaatsen in de woonkamer waren beperkt en onder de bank lag stof en haren. De verlichting was kil en fel, en er ontbraken handdoekhaakjes en opbergruimte in de keuken. De douche had geen bad en de waterdruk was laag. Ook boven ontbrak het aan comfort en isolatie, met muizen die boven het plafond liepen. De algemene hygiëne was ver te zoeken. Het park bood weinig vermaak en was zeker niet geschikt voor gezinnen. De beschikbare activiteiten waren prijzig en het zwembad was teleurstellend. Al met al was onze ervaring onplezierig en stonden de prijs en kwaliteit niet in verhouding.

Arthur 5 jan 2023
Reageer
M

Matig

Het park liet te wensen over. Veel faciliteiten waren aan vervanging toe, waaronder de pooltafel en de kinderactiviteiten op de plaza. Het huisje had weliswaar een mooi uitzicht, maar het onderhoud was ontoereikend. De dekbedden waren vies en tussen de bank lagen spullen van vorige gasten. Ook de schoonmaak was ondermaats. De klachten over de dekbedden werden weliswaar opgepakt, maar de oplossing was niet bevredigend. De keuken was te klein en gebrekkig uitgerust. De personeelstekorten zorgden ervoor dat veel voorzieningen gesloten waren. Het zwembad was klein en beperkt, maar onze tieners konden er nog enigszins van genieten. Al met al was het park geen succes voor ons gezin.

Marissa 28 okt 2022
Reageer
B

Genoten van ons verblijf

Ons verblijf op het park was heerlijk. De speeltuinen, het zwembad en het restaurant waren uitnodigend en zorgden voor vermaak. De huisjes boden veel privacy en ons specifieke huis was ruim en goed ingericht. Toch viel de schoonmaak tegen, met hier en daar spinnenwebben en muggen op de muren. Het huis was duidelijk met aandacht ingericht, maar er waren nog enkele slordigheden. Ondanks enkele minpuntjes kijken we terug op een positieve ervaring.

Bas 30 aug 2022
Reageer
S

Teleurstellend

Bij aankomst op het park werden we begroet door een onaangename rioollucht en een vies huisje met vuil beddengoed. Het huisje vertoonde tekenen van ouderdom en verwaarlozing, met beestjes achter schilderijen en spinnenwebben. Het onderhoud liet sterk te wensen over. Na melding bij de receptie duurde het lang voordat er actie werd ondernomen. Zelfs na schoonmaak was het huisje nog niet op niveau en ontbraken faciliteiten zoals een omheining voor onze honden. De algehele ervaring was teleurstellend en onze klachten werden niet adequaat aangepakt.

Sanne 24 aug 2022
Reageer
L

Voldeed niet aan onze verwachtingen

Onze verwachtingen werden niet waargemaakt bij aankomst op het park. Het huisje dat we toegewezen kregen, verschilde sterk van de foto's en was gedateerd en verwaarloosd. De geur van rook was onaangenaam en de meubels waren versleten. Hoewel de receptie ons een ander huisje aanbood, bleef het verschil groot. De supermarkt sloot vroeg op de dag van aankomst en de service was niet zoals beloofd. Het park voldeed niet aan onze verwachtingen en we kijken terug op een teleurstellende ervaring.

Lars 12 feb 2022
Reageer
D

Geweldig verblijf

Dit park bood een fantastische ervaring, vooral voor kinderen. De faciliteiten zoals de speelpleinen en het indoor speelparadijs waren populair bij de kinderen. De animatie was goed verzorgd en er was voldoende te doen, ondanks de beperkingen door de pandemie. Het restaurant bood heerlijk eten en de Spar was dichtbij voor boodschappen. De huisjes waren ruim en comfortabel, hoewel de schoonmaak beter kon. Kleinere minpunten waren er, zoals het gebrek aan wateractiviteiten op warme dagen, maar over het geheel genomen hadden we een geweldig verblijf.

Daan 10 aug 2021
Reageer
M

Verschrikkelijke vakantie

Het was verschrikkelijk

Het huisje zit vol met schimmel in de douches, de oven is vies, de koelkast zit vol met schimmel. Er was een dekbed heel vies, gelukkig een nieuwe gekregen.
Het matrasje van de baby stonk naar plas, pas savonds een ander matrasje gekregen.
Er lag overal veel stof. We hebben zelf schoongemaakt en dat op je vakantie, het was zo vies.
Met de corona lijkt het mij toch dat je alles schoon wilt hebben voor je gasten?
Helaas hadden ze ook niks om de schimmel weg te halen, dus ik hoop dat we niet ziek worden.

Uiteindelijk een cadeaubon gekregen voor uiteten, om het een beetje goed te praten.
Je betaald zoveel geld voor een heel vies huis.
Ik kan mijn baby niet eens in bad doen omdat er schimmel in zit.
Ik ben heel benieuwd wat landal hiermee gaat doen..

We zijn ontzettend boos en teleurgesteld.

Totaal niet aan te raden.

Marloes 4 aug 2021
Reageer
L

Aangename vakantie

Ondanks de beperkingen door COVID-19 hebben we een fijne vakantieweek gehad op dit park. De kinderen hebben genoten van de activiteiten en voorzieningen. Het huisje waarin we verbleven was modern ingericht en bood veel comfort, inclusief een groot terras en tuin. Het park voldeed aan onze verwachtingen en we zijn van plan volgend jaar opnieuw te boeken.

Lianne 30 jun 2021
Reageer
T

Redelijke ervaring

Hoewel het park over het algemeen in orde was, waren er enkele teleurstellende aspecten. De huisjes waren verouderd en particulier eigendom, wat invloed had op de kwaliteit. Vooral het restaurant liet ons in de steek door ons te weigeren voor een maaltijd en gebrekkige service te bieden. Ondanks deze minpunten hadden we een redelijke ervaring op het park.

Tim 22 feb 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Brouwershaven.

Over Landal Port Greve

Het vakantiepark Landal Port Greve is gelegen te Heernisweg 1 in Brouwershaven. Op vakantiepark Landal Port Greve vind je vakantiewoningen voor kleine groepen en grote groepen van tot wel 12 personen. De huisjes bieden alle benodigde faciliteiten voor een aangenaam verblijf, zoals een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer en comfortabele slaapkamers. Sommige accommodaties hebben zelfs een eigen sauna of bubbelbad voor extra ontspanning. Het park zelf biedt verschillende activiteiten voor alle leeftijden, zoals een overdekt zwembad met glijbanen en een apart peuterbad, een speeltuin, een sportveld, een minigolfbaan en een animatieteam dat leuke activiteiten organiseert. Daarnaast kun je genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant of een drankje op het terras. De omgeving van vakantiepark Landal Port Greve biedt ook tal van mogelijkheden voor verkenning. Zo kun je prachtige strandwandelingen maken, watersporten beoefenen zoals zeilen of kitesurfen, en de pittoreske dorpjes en historische steden in de buurt verkennen. Het bekende Deltapark Neeltje Jans en de gezellige stad Renesse liggen ook binnen handbereik.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Brouwershaven, Zeeland
  • https://www.landal.nl/parken/port-greve
  • socialmedia@landal.com