Landal Orveltermarke

Landal Orveltermarke

3.9 reviewscore • 10 reviews
M

Geweldig leuk verblijf

Het personeel was vriendelijk en het zwembad, hoewel klein, voldeed aan onze verwachtingen. We hebben genoten van heerlijke cocktails in het restaurant en de omgeving was erg mooi. Helaas werd het park geadverteerd als vuurwerkvrij, maar toch werd er door een aantal mensen vuurwerk afgestoken. Hoewel de klacht niet serieus werd genomen door het hoofdkantoor, was het receptiepersoneel wel betrokken en bereid om te helpen.

Maartje 5 jan 2023
Reageer
E

Verbeterde ervaring met prachtige omgeving

Deze keer was de accommodatie schoner dan de vorige keer dat we er verbleven. Er zijn echter wel enkele minpunten, zoals kastjes in de slaapkamers die bijna uit elkaar vallen en een wat verouderde uitstraling van het huisje. Over het algemeen kan het huisje wel een opfrisbeurt gebruiken. Desondanks hebben we hier wel een fijne vakantie gehad in de prachtige omgeving.

Eline 20 mrt 2023
Reageer
J

Zeer aangenaam park!

Het park wordt goed onderhouden en heeft nette wegen met duidelijke bewegwijzering. Over het algemeen zien de woningen en terrassen er goed uit, hoewel sommige interieurs enigszins gedateerd zijn. Ons verblijf in bungalow 305 was prima, met een goede keuken en alles wat we nodig hadden. De slaapkamer op de begane grond voldeed ook aan onze verwachtingen.

Jeroen 3 jan 2023
Reageer
T

Goed, maar niet het juiste park voor ons

Hoewel het park netjes was en ons huisje schoon en ruim, voldeed de opzet van het park niet aan onze verwachtingen. De bungalows stonden te dicht op elkaar en de plaatsing van de bomen en struiken gaf geen speels gevoel. We geven de voorkeur aan andere parken, zoals Coldehove of Miggelenberg in Vaals.

Tanja 13 okt 2022
Reageer
L

Vies en gebrekkig onderhoud

We hebben verschillende problemen ervaren, zoals dode vliegen in de vensterbank, vuile keukenkastjes en schimmel in de badkamer. Daarnaast was er overlast van andere gasten die verdovende middelen gebruikten en 's nachts met auto's reden, wat voor veel geluidsoverlast zorgde. Het park had ook parkeerproblemen en er ontbraken gebruiksaanwijzingen voor apparaten.

Laura 1 okt 2022
Reageer
E

Vriendelijkheid, ongeschoold personeel, schoonmaak

Het park heeft een mooie centrale ligging en het receptiepersoneel was vriendelijk en attent. Het zwembad was aan de kleine kant maar acceptabel. Helaas voldeed de schoonmaak van de accommodatie niet aan onze verwachtingen, en er ontbraken pakketten zoals beddengoed en handdoeken. De magnetron en oven waren vies en de badkamer was niet schoon. Ook hadden we last van vliegen en was het huisje gehorig. We hebben ons ongenoegen gemeld bij de receptie en er werden excuses aangeboden.

Emma 20 aug 2022
Reageer
B

Uitstekend verblijf

We waren erg onder de indruk van dit prachtige park. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Hoewel de winkels iets verder weg waren, konden we genieten van heerlijke broodjes uit het eigen winkeltje. De fietsroutes in de omgeving waren prachtig en we kwamen volledig tot rust in ons mooie huisje. We hebben ook genoten van een heerlijk diner in Westerbork. Kortom, we hadden een fantastische vakantie.

Brandon 16 jul 2022
Reageer
S

Geweldig

Dit was al ons vierde verblijf op dit park en opnieuw waren we zeer tevreden. Het park is mooi met veel groen, en onze ruime en schone bungalow bood veel privacy. De bedden waren comfortabel en de natuurspeeltuin was een groot succes voor onze kinderen. We hebben ook veel plezier gehad in het natuurzwembad en de naastgelegen MTB-track. Het dorp Orvelte is gemakkelijk te bereiken en het hele verblijf was fantastisch.

Stewart 15 jul 2022
Reageer
D

Mooi, maar niet helemaal ons park

Hoewel het park mooi was, maakte het nabijgelegen dorp iets te veel indruk op ons. De bungalows stonden dicht bij elkaar en hadden dunne gordijnen die veel licht doorlieten. Dit was vooral vervelend in de vroege ochtend. Het restaurant was niet alle dagen geopend vanwege een personeelstekort, wat jammer was. Het park had een jonge uitstraling en de beplanting gaf niet echt een bosgevoel. Het water-speelpark was wel erg leuk. Over het algemeen waren we tevreden, maar we zouden hier niet nogmaals verblijven.

Dorine 14 jun 2022
Reageer
R

Geweldig team

Dit is misschien niet de review die iedereen hoopt te schrijven. Op 4 november overleed mijn partner plotseling in ons huisje. Ik wil graag mijn diepste respect uiten voor het geweldige team dat ons heeft bijgestaan tijdens deze moeilijke tijd. Ze toonden ongelooflijke betrokkenheid en steun, en gingen ver boven hun taken uit. Hoewel het resultaat tragisch was, voelden we ons enorm gesteund door het team. Dank jullie wel!

Rita 24 apr 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Witteveen.

Over Landal Orveltermarke

Vakantiepark Landal Orveltermarke is gelegen te Meester J.b. Kanweg 3 in Witteveen. Het park biedt een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie in de natuur. Op het park vind je een ruim aanbod aan comfortabele en sfeervolle vakantiehuizen, geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Voor de actievelingen zijn er tal van mogelijkheden op en rondom het park, zoals een golfbaan, watersporten, een binnenspeeltuin en fietsverhuur. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven, zoals een overdekt zwembad, speeltuinen en een uitgebreid animatieprogramma. In de omgeving van Landal Orveltermarke is er ook genoeg te zien en te doen. Bezoek het nabijgelegen dorpje Westerbork, bekend van het voormalige kamp, of ontdek de hunebedden in de omgeving. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de prachtige bossen, heidevelden en vennetjes die Drenthe te bieden heeft.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Witteveen, Drenthe
  • https://www.landal.nl/parken/orveltermarke
  • orveltermarke@landal.com