Landal Landgoed Aerwinkel

Landal Landgoed Aerwinkel

3.0 reviewscore • 2 reviews
D

Geschikt voor rustzoekers....

Het huisje voldeed aan onze verwachtingen en het park bood een zeer rustige, groene en verzorgde omgeving. Er was echter weinig te doen. Het restaurant, de bar, de bowlingbaan, het zwembad en de receptie hadden beperkte openingstijden. Bovendien sloten ze stipt om vijf uur, zonder uitloop. Dit was niet wat we gewend waren van Landal.

David 1 jul 2023
Reageer
P

Geweldige vakantie-aanrader

Dit park is fantastisch en heeft een prachtige ligging. We verbleven in mooie huisjes bij de ingang van het park, samen met onze kinderen. De aanwezigheid van Bollo was een groot succes. Het restaurant was uitstekend en de bowlingbaan was erg leuk. Het zwembad voldeed volledig aan onze wensen. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Pieter 27 mrt 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Posterholt.

Over Landal Landgoed Aerwinkel

Vakantiepark Landal Landgoed Aerwinkel is gelegen te Zwembadweg 1 in Posterholt. Het park is gevestigd op een historisch landgoed en biedt een ideale plek voor rust, ontspanning en het verkennen van de mooie omgeving. Op het park vind je een diverse selectie van gezellige bungalows. Landal Landgoed Aerwinkel biedt ook een scala aan faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Het park heeft een Grand Café, een overdekt zwembad met peuterbad, een bowlingbaan en speeltuinen voor de kinderen. De omgeving van Landal Landgoed Aerwinkel is ideaal voor natuurliefhebbers en biedt prachtige wandel- en fietsroutes door bossen, heidevelden en pittoreske dorpjes. Daarnaast zijn er in de buurt verschillende attracties en bezienswaardigheden te vinden, zoals Nationaal Park De Meinweg en het gezellige stadje Roermond met zijn designer outlet.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Posterholt, Limburg
  • https://www.landal.nl/parken/landgoed-aerwinkel
  • aerwinkel@landal.com