Landal Kaatsheuvel

Landal Kaatsheuvel

3.4 reviewscore • 3 reviews
M

Noodnummers niet bereikbaar

Wij verbleven een weekendje op landal kaatsheuvel en hier gingen de eerste nacht midden in de nacht alle brandalarmen af! Wij hebben ze zelf uit proberen te zetten maar dit lukte niet! We hebben toen een noodnummer proberen te bellen en bij de receptie gekeken of er een nachtwaker was maar beide niet gezien of te pakken gekregen! Na contact met brandweer kregen we na een uur contact met de parkmanager maar deze zei steeds hulp te sturen maar deze bleef uit! Na 2 uur buiten in de kou te hebben gestaan is er geen hulp gekomen en bleek de parkmanager weer lekker te zijn gaan slapen, echt zeer triest!
We hebben hierover contact gehad met landal greenparks dat dit echt niet kan maar deze schepen ons af en willen ons een kleine tegenmoed koming doen! Dit had veel erger af kunnen lopen!

Meijers 30 nov 2023
Reageer
M

Een fijn verblijf met enkele punten van aandacht

Het huisje was netjes en de bank leek nieuw. Het opgemaakte bed was echter rommelig, waardoor ik me afvroeg of het al gebruikt was. Gelukkig had ik mijn eigen lakens en kussen meegenomen. De automatische verlichting in het toilet was erg storend, vooral 's nachts. Het was positief om te zien dat er beplanting is aangebracht voor meer privacy. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en het was rustig tijdens de nacht. Na een mindere ervaring vorig jaar, hebben we besloten dit park weer een kans te geven. Het enige nadeel is dat het in vergelijking met andere parken wat duurder is.

Michelle 25 feb 2023
Reageer
T

Een geluk bij een ongeluk

Onlangs verbleef mijn oma (84 jaar) met familie op het Landal vakantiepark. Helaas is ze gevallen en heeft het weekend een nare nasmaak gekregen. Maar we willen graag de positieve reactie van het personeel benadrukken. Van de receptioniste tot de bedrijfshulpverlener, iedereen was lief, betrokken en deskundig. Mijn oma is nu aan het revalideren, maar ze heeft iets om naar uit te kijken, want Landal heeft beloofd om het weekend kosteloos over te doen. We willen onze dank uitspreken aan de directie en het personeel dat betrokken was bij deze situatie. Geweldig werk!

Thomas 21 jan 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Kaatsheuvel.

Over Landal Kaatsheuvel

Vakantiepark Landal Kaatsheuvel is gelegen te Duinlaan 5 in Kaatsheuvel. Het park ligt op slechts een steenworp afstand van attractiepark de Efteling en biedt comfortabele accommodaties voor een ontspannen verblijf. Op het vakantiepark heb je de keuze uit verschillende vakantiehuizen, vrijstaand of geschakeld, voor allerlei groepsgroottes. De accommodaties zijn volledig uitgerust en bieden alle benodigde voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Landal Kaatsheuvel biedt ook allerlei faciliteiten, zoals een overdekt zwembad en fietsverhuur, broodjesservice en animatie en een minishop. De omgeving van Landal Kaatsheuvel is perfect voor natuurliefhebbers en avonturiers. Het natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen biedt uitgestrekte zandvlaktes en prachtige wandel- en fietspaden. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan de historische steden Tilburg en 's-Hertogenbosch, beide op korte afstand van het park.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Kaatsheuvel, Noord-Brabant
  • https://www.landal.nl/parken/kaatsheuvel
  • kaatsheuvel@landal.nl