Landal Duinpark 't Hof van Haamstede

Landal Duinpark 't Hof van Haamstede

3.8 reviewscore • 11 reviews
E

Gezellige sfeer, keuken upgrade nodig

Een betoverende locatie wachtte ons, omgeven door natuurlijke pracht. Ons huisje straalde een warme en uitnodigende sfeer uit, met een charmante tuin. Toch riep de keuken om verbetering (nr55). De vaatwasser staakte zijn dienst en zelfs yoghurt werd een ijsje in de koelkast. Het oude gasfornuis was duidelijk aan vervanging toe. Bovendien ontbrak een tuintafel en was de vloer niet brandschoon. Ons vertrek resulteerde ironisch genoeg in een schoner huisje dan bij aankomst.

Esther 14 apr 2023
Reageer
R

Hygiene liet te wensen over

De eerste indruk was betoverend, met fraaie buitenkant van de huisjes. Helaas stelde het interieur teleur. Het was overduidelijk dat een opknapbeurt hoognodig was, en de soberheid was merkbaar. Hygiëne was een struikelblok, vooral in de keuken. De geur bij binnenkomst was afstotend en vooral het toilet had een onprettige geur. Ondanks huisdiervriendelijkheid, ontbrak het aan frisheid. Een kleed en kussens zaten vol hondenpluisjes. Ondanks de aantrekkelijkheid van het park en de omgeving, viel de huiselijke ervaring tegen.

Rick 24 sep 2022
Reageer
M

Schitterende omgeving, privacyschaarste

Het park was visueel aantrekkelijk, maar de onthulling beroofde ons van privacy. De huisjes stonden zo dicht bij elkaar dat de nabijheid van buren onontkoombaar was. Dit gebrek aan isolement stoorde. De schoonmaak liet te wensen over, vooral in de keuken en op het aanrecht. Hoewel het park en de locatie aangenaam waren, bleef het huisje achter bij de verwachtingen.

Michelle 22 sep 2021
Reageer
L

Matige privacy

De schoonheid van het park was evident, nabij de prachtige duinen en het levendige Burgh. Het huisje was schappelijk en gaf een knusse indruk. Toch ontbrak een kledingkast en misten we kussens voor de tuinstoelen. De buitenruimte bood enige afzondering. Het park leende zich uitstekend voor verkwikkende wandel- en fietstochten.

Lucas 2 jul 2020
Reageer
L

Ontspannen verblijf met wellness touch

Ons verblijf omhelsde weldadige ontspanning, verrijkt door wellnessfaciliteiten zoals een zonnehemel en sauna. Het park lag ingebed in de natuurlijke pracht van de duinen, zonder auto's. Twee eetgelegenheden verfraaiden de parkervaring met heerlijke kwaliteit voedsel. De inrichting van het huisje was plezierig en comfortabel, met fraai meubilair en weldadige bedden.

Lotte 27 mei 2019
Reageer
Y

Genieten van de stilte

Ons comfortabele huisje verwelkomde ons met een zonnehemel en sauna, een welkome verrassing na onze reis. Het autovrije duinpark bood een verkwikkende ontsnapping te midden van natuurlijke schoonheid. Hoewel de keuken wat somber oogde, was deze goed uitgerust en praktisch. Het hoogtepunt was de serene duinomgeving, waar we de dagelijkse stress konden achterlaten en de natuur konden omarmen. Hoewel er ruimte is voor verbetering, bood het huisje een comfortabele en luxueuze ervaring. Voor wie op zoek is naar een rustige toevlucht en de pracht van de duinen wil ontdekken, is dit een uitstekende keuze.

Yvette 4 mrt 2019
Reageer
S

Enkele issues maar verder goed

Bij aankomst werden we omhuld door een betoverende natuurlijke pracht, ideaal voor ontspannende wandelingen en levendige marktavonturen. Het verfrissende zwembad bood vermaak, hoewel de drukte, vooral van buitenaf, soms wat beperkingen met zich meebracht. Niettemin boden de levendige markten een verrukkelijke ontdekkingstocht van lokale smaken en ambachten. Ondanks de lichte uitdagingen van overbevolking bij het zwembad, slaagden we erin om volop te genieten van de serene natuurlijke omgeving en culturele ervaringen. Deze bestemming blijft ons bij als een gedenkwaardige reis, ondanks enkele kleine hiccups onderweg.

Sanne 5 nov 2018
Reageer
S

Rustgevend park met druk zwembad

Bij aankomst werden we verwelkomd door de betoverende natuurlijke pracht, ideaal voor serene wandelingen en bruisende marktbezoeken. Het vermakelijke zwembad bood verfrissing, maar buitenstaande drukte bracht enkele beperkingen met zich mee. Desondanks voegden de levendige markten een dynamische sfeer toe, terwijl het zwembad ons vermaakte tijdens zonnige dagen. Het enige nadeel was de soms overvolle toestand, waarbij niet-gasten de faciliteiten deelden. Deze uitdaging terzijde, genoten we van de omringende natuurlijke schoonheid en de levendige ambiance van de markten, waardoor ons verblijf al met al bevredigend was.

Sanne 5 nov 2018
Reageer
M

Harmonieus verblijf met minpuntjes

We ervoeren een harmonieuze week met ons gezin in een comfortabel huisje. Enkele kanttekeningen betroffen het gebrek aan kussens voor de tuinstoelen en de vroege vertrektijd op onze laatste dag. Desondanks sierde rust het park en trok het mensen aan die naar stilte hunkerden. Wij kwamen met een leeg hoofd weer terug thuis.

Maarten 24 aug 2018
Reageer
M

Negatieve ervaring in huisje vol onfrisheid

De locatie was omgeven door pracht, maar ons huisje (nr. 48) onthulde verontrustende onfrisheid. Een bedompte geur en onaangename geuren uit vuilniszakken verwelkomden ons. Onvoldoende schoonmaak resulteerde in aanwezige vliegen, haren en kruimels. Voor de hoge prijs was dit gebrek aan hygiëne en onderhoud teleurstellend. Een klacht hielp helemaal niets.

Martin 5 sep 2017
Reageer
S

Voldoening met enkele bedenkingen

Ons gezin deelde een plezierig verblijf in een ruim 8-persoonshuisje, dat ruimte en netheid bood, en een vredige sfeer creëerde. De locatie, perfect voor strandplezier en ontdekkingstochten, was gunstig. Echter, enkele kanttekeningen bleven hangen, zoals het ontbreken van tuinstoelkussens en een beperkt servies en bestek, wat soms onze maaltijdervaring beïnvloedde. Toch bracht ons verblijf een positieve samensmelting van ons gezin en bood een comfortabele uitvalsbasis. Hoewel enkele details aandacht vereisten, blijven de fijne herinneringen aan ons 8-persoonshuisje duidelijk gegrift in ons geheugen.

Simion 24 aug 2017
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Burgh-Haamstede.

Over Landal Duinpark 't Hof van Haamstede

Vakantiepark Landal Residence 't Hof van Haamstede is gelegen te Hogeweg 57 in Burgh-Haamstede. Op Landal Residence 't Hof van Haamstede verblijf je in comfortabele en sfeervolle vakantiewoningen, die van alle gemakken zijn voorzien. Je hebt altijd een eigen terras of tuin waar je kunt genieten van de omgeving en het buitenleven. Het vakantiepark biedt diverse faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Neem een verfrissende duik in het verwarmde buitenzwembad, speel een potje tennis op de tennisbanen, of huur fietsen om de prachtige omgeving te verkennen. Voor de kinderen is er een speeltuin en een recreatieprogramma met leuke activiteiten. De omgeving van Landal Residence 't Hof van Haamstede biedt talloze mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Maak lange strandwandelingen, ontdek de uitgestrekte duinen, of breng een bezoek aan de gezellige dorpjes in de buurt. Ook natuurgebied de Oosterschelde en de nabijgelegen steden Zierikzee en Middelburg zijn zeker een bezoekje waard.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Burgh-Haamstede, Zeeland
  • https://www.landal.nl/parken/duinpark-t-hof-van-haamstede
  • socialmedia@landal.com