Landal Domein De Schatberg

Landal Domein De Schatberg

2.5 reviewscore • 6 reviews
L

Grote teleurstelling, verouderd en vies

Zeer teleurstellend. Wij hebben als familie (4 gezinnen) 3 huisjes gehuurd samen. Echter, de huisjes waren niet goed schoongemaakt en de keukens waren niet goed ingericht.

Het zwembad is klein en veel te vol.

Wij hebben samen met de hele familie gegeten in het restaurant maar de service was zeer traag en het eten matig. Het duurde anderhalve uur om het hoofdgerecht te krijgen (en nog een uur voor het toetje).

Daarnaast vonden wij het park erg onhandig ingericht.

En LET OP: Volgens het website van Landal mag je “gebruik maken van de faciliteiten bij aankomst en vertrek” maar daarmee bedoelen ze alleen eigenlijk een kleine buiten speeltuin en het zwembad. De rest (midgetgolf enzo) zijn allemaal dicht op maandag en vrijdagen (en ze horen sowieso ook niet bij het park, dus daar moet je extra voor betalen).

Wij raden het absoluut niet aan en komen nooit meer terug.

Leigh 6 mei 2024
Reageer
V

Heerlijk relaxed weekje ..

Toen ik dit vakantiehuis had geboekt, besloot ik om de reviews te bekijken. Ik was erg geschrokken van alle negatieve reacties en vroeg me af of ik wel de juiste keuze had gemaakt. Maar toen we bij het vakantiehuis aankwamen, waren we blij verrast. Het was een prima huisje op een rustige locatie aan het water, ver weg van de drukte van de camping. We hadden een klacht, maar na melding werd deze direct opgelost. Het personeel bij de receptie was ontzettend vriendelijk en het personeel in het restaurant was ook erg aardig. We hebben heerlijk ontspannen op de loungebanken gezeten en genoten van de prachtige omgeving tijdens het fietsen langs de knooppunten. We waren ook blij dat we onze fietsen bij ons hadden, zodat we snel boodschappen konden doen bij de Spar...

Veronique 23 jun 2023
Reageer
A

Groot park met enkele vakantiehuisjes

Het huisje was vies en de keuken was oud en leek totaal niet op de foto's op de website. De vaatwasser en het Nespresso-apparaat werkten niet goed. Er zat een grote scheur in het laken en de bedden schoven uit elkaar, terwijl beloofd was dat ze opgemaakt zouden zijn bij aankomst. Om bij het huisje te komen, moesten we over een groot park lopen. Twee keer hebben we last gehad van keiharde muziek tot 's avonds laat. De weg naar het park en op het park zelf zat vol met kuilen en heeft dringend een nieuwe laag nodig. Er was geen mogelijkheid om een elektrische auto op te laden en er was geen fietsenrek bij de receptie/winkel. De omgeving was mooi, maar het was beter om deze vanuit een andere locatie te verkennen.

Anneke 24 mei 2023
Reageer
A

Nooit meer

Onze ervaring op Landal Schatberg was zeer teleurstellend. Het ontvangst was onpersoonlijk en het bungalowpark had slechte bewegwijzering. Het huisje dat we kregen, was totaal anders dan wat we in de app hadden gezien. Het huisje was niet echt schoon, met spinnenwebben onder de kasten en tafels en een vieze wc-vloer.

Het plaza-gebied was ongezellig en het personeel was niet gastvrij. Bij het verlaten van het park moesten we de auto uit om de sleutels in te leveren. Het park was niet vriendelijk voor dieren, want in een groot deel van Landal Schatberg was wandelen met de hond niet toegestaan. Het enige voordeel was de rust in het zwembad tijdens de midweek. Ondanks de korting vonden we het zonde van het geld.

Annelies 12 mei 2023
Reageer
M

Zonnig Park, in de winter met jonge kinderen niet

We verbleven in een 6-persoons kinderbungalow met een omheining en speeltuin. Het huis was in goede staat. Het zwembad had wel wat roestplekken, maar de kinderen vonden het leuk. Er waren veel speeltuinen, maar alles was buiten, dus tijdens de 5 regendagen in de winter was dat een tegenvaller. De animatie was beperkt in vergelijking met andere parken en veel activiteiten waren gericht op kinderen ouder dan 10 jaar. Het ballenbad was teleurstellend. Wat niet in orde was, was de weg naar de huisjes. Die zat vol met gevaarlijke bobbels en kuilen die je in het donker niet zag. Met een step of fiets werd je gelanceerd. Het was slecht verlicht en gevaarlijk om in de schemer of avond met kinderen te fietsen. Toverland en Matelplay zijn in de buurt, maar daar hangt ook een flink prijskaartje aan. We hebben het niet gedaan, en Matelplay was gesloten na een grote brand. We kozen voor een groot park met veel faciliteiten tijdens de schoolvakantie, maar uiteindelijk was het zwembad open en was er dagelijks een uurtje knutselen. We hebben Bollo slechts twee keer gezien in 5 dagen, terwijl we op andere parken dagelijks entertainment zagen. Ook was er geen binnenspeeltuin op het park!

Michelle 7 jan 2023
Reageer
S

Gewoon nee

Het park was verouderd en slecht onderhouden. Er reden voortdurend serviceauto's en tractortjes die veel lawaai maakten. Gasten, inclusief die van de naastgelegen camping, reden te hard over het park. De serviceauto's parkeerden zelfs op het gras en de schoonmakers liepen luid telefonerend heen en weer met draaiende motoren. Dan het huisje zelf: we moesten eerst de raamkozijnen schimmelvrij maken. De koelkast sloot nauwelijks vanwege dikke aangevroren ijsbrokken. Het beddengoed bestond uit een tweepersoonslaken (waardoor de bedden aan elkaar zaten) en een veel te klein kussensloop waar een kussen in gepropt moest worden. De dekbedovertrek had gaten en vlekken, maar rook gelukkig schoon. Douchen in het bad zorgde voor een waterballet en de douche beneden rook erg muf. Er was veel stof en vlekken op de vloer en meubels en in de gordijnen zaten scheuren.

Saskia 6 jan 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Sevenum.

Over Landal Domein De Schatberg

Er zijn 6 reviews geschreven over Landal Domein De Schatberg op Reviews.nl. Met een 2.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Sevenum, Limburg
  • https://www.schatberg.nl
  • info@schatberg.nl