Landal Coldenhove

Landal Coldenhove

4.0 reviewscore • 10 reviews
J

Geweldig dichtbij

We hebben hier een week doorgebracht en waren aangenaam verrast door de nabijheid en geweldige ervaring. Als je gewend bent aan grote parken zoals Vennebos en ze leuk vindt, kan ik begrijpen dat dit park kleinschaliger overkomt. Echter, het heeft ons positief verrast. Ons huisje was goed schoon en had een prachtige vrije ligging. De horeca op het park was geweldig en veel beter dan die op de grote parken. Er is genoeg te doen voor kinderen en alles wordt goed onderhouden en schoongehouden. Bovendien was mijn vrouw jarig tijdens ons verblijf en werd ze verrast met een fles wijn en een kaart. Dat was heel attent en iets wat we nog nooit eerder hebben meegemaakt. Er is eigenlijk niets om over te klagen, dus voor ons was het nu al een geweldige week. Bedankt aan al het personeel!

Jorien 6 jul 2023
Reageer
C

Prachtig groen

Wat een heerlijk mooi park midden in de bossen van Eerbeek. Ik ben aangenaam verrast door dit park. Het buitenzwembad is groot en slechts een paar minuten rijden met de auto, en de Jumbo, Action en andere winkels zijn vlakbij.

Het personeel is erg vriendelijk en er zijn veel konijntjes te zien op het park. De parkwinkel is ruim en goed voorzien. Twee kleine minpuntjes: het zwembadwater is echt koud, zelfs het bubbelbad was niet warm genoeg. Daarnaast kan de schoonmaak van de huisjes echt beter. Bij aankomst vonden we nog haren van de vorige gasten in het doucheputje, vette vingers op de spiegel en vuile pannen in de kast.

Corine 23 jul 2023
Reageer
C

Verouderde en gebrekkige huisjes

We verbleven hier voor een midweek. Het personeel is vriendelijk. Ons huisje, W659, had een sterke en aanhoudende rookbrandgeur die overal bleef hangen, ondanks al onze pogingen om ervan af te komen. Na één nacht in het huisje te hebben geslapen, hebben we dit gemeld bij de receptie en kregen we een ander huisje toegewezen, W274. Helaas werden we 's nachts wakker gehouden door geluiden van knagende en trippelende muizen tussen het dak en het latjesplafond. Dat was niet prettig. Het personeel was echter behulpzaam en we kregen weer een ander huisje toegewezen waar we goed hebben geslapen. Het park heeft wel een opknapbeurt nodig, vooral de oude en muffe huisjes. De volgende keer hopen we op een betere accommodatie.

Chenay 21 jul 2023
Reageer
S

Niet goed onderhouden

Bij aankomst was ons huisje ronduit smerig, met nog overal etensresten en viezigheid op het toilet. We moesten lang wachten voordat het enigszins schoon werd gemaakt. Het huisje was verouderd en slecht onderhouden. Het restaurant en de pizzeria waren gesloten en er waren zeer weinig kinderactiviteiten. Dit was niet goed en we komen ook niet meer terug.

Sylvia 21 jun 2023
Reageer
I

Beperkte horeca

Ons huisje was prima en schoon. De omgeving van het park is mooi. De binnenspeeltuin was erg leuk voor de kinderen en het zwembad was klein maar fijn. We vonden het wel jammer dat de brasserie slechts 3 keer open was tijdens onze 7-daagse vakantie en de pizzeria gesloten was. Ook de kidsclub was slechts een uur per dag open. We begrijpen dat er tekorten zijn, maar het zou beter zijn als dit vooraf bij het boeken wordt gecommuniceerd. Ook werden sommige activiteiten die op de app werden aangeboden, tweemaal geannuleerd toen we er naartoe gingen. We raden dit park wel aan, maar de communicatie kan beter dan wat we twee jaar geleden hebben ervaren.

Isabelle 8 jun 2023
Reageer
L

Fijn weekend in de bossen

We verbleven in een 6-persoons kids huisje. Het was basic, maar schoon en voldeed aan onze behoeften. De extra speelkamer was niet echt nodig. De badkamer was wat aan de kleine kant, maar het bed was comfortabel. Het park ligt mooi verscholen in de bossen en we hebben veel konijntjes, vogels en eekhoorns gezien. Wel zijn er veel steile heuvels en sommige huisjes zijn lastig te bereiken. Het zwembad was prima en geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. Er was genoeg animatie voor de kinderen en alles was schoon en goed onderhouden. Voor ons was het een fijn weekend, mede dankzij de prachtige omgeving. Het was lekker rustig vanwege het laagseizoen.

Lieke 23 apr 2023
Reageer
N

Gezellig park met veel activiteiten

We verbleven in een 6-persoons huisje tijdens een drukke week. Het huisje was ruim en voorzien van alles wat we nodig hadden, inclusief een sauna. We hadden de hele dag door eekhoorntjes en vogels voor ons raam. Het huisje was vrij netjes schoon.

Er is ontzettend veel te doen op het park en het animatieteam doet echt hun best om het leuk te maken. Voor sommige activiteiten moet je extra betalen, maar dat is normaal op een bungalowpark en je eigen keuze. Er zijn ook genoeg gratis activiteiten beschikbaar. Onze kinderen vonden de binnenspeeltuin en het zwembad fantastisch. We hebben heerlijk gegeten in de brasserie. Het personeel was altijd vriendelijk en behulpzaam.

Nadia 23 feb 2023
Reageer
Y

Mooi verblijf met koud zwembad

Ons huisje was prima en luxe, met een sauna. Alleen de schoonmaak liet te wensen over. Er waren verstopte filters en weinig druk op de kranen. Bij aankomst waren alleen nieuwe zakken in de vuilnisbakken geplaatst, maar ze waren niet schoongemaakt. De ligging van het park is prachtig en we hebben genoten van de rustige omgeving en de natuur. Het zwembad was echter veel te koud, zelfs het bubbelbad was niet warm genoeg. In het peuterbad zaten kleine kindjes met blauwe lipjes. Dat kan echt niet. De brasserie was ook aan de frisse kant. De indoor speeltuin en toiletten waren niet goed schoongemaakt. Er waren families die eigen drankjes meenamen naar binnen, waardoor er geen plaats was voor gasten die iets wilden nuttigen. Daarnaast waren er te veel auto's op het park zelf, wat niet veilig is voor kinderen. Bij het in- en uitchecken verliep alles prima, maar buiten het park bij sommige huisjes stonden wel drie auto's geparkeerd.

Yvonne 20 feb 2023
Reageer
S

Mooi verblijf met uitstekende faciliteiten

Het park is mooi en heeft goede faciliteiten. Het is misschien niet hypermodern, maar dat was voor mij prima. Het personeel was erg vriendelijk. Ons huisje was behalve de vaatwasser heel schoon en de keuken was goed uitgerust, wat erg prettig was. Het huisje zelf was mooi en het bed was comfortabel. We hebben veel eekhoorntjes in de tuin gezien en er hing een rustige sfeer in het park. Het voelde echt als vakantie in deze prachtige omgeving. Het was rustig vanwege het laagseizoen.

Het zwembad was ook niet te druk en prima om te gebruiken. Het zwemwater was wel aan de koude kant, dus we konden er niet lang in blijven. De speeltuinen binnen en buiten waren mooi en onze zoon heeft zich goed vermaakt. Ik heb ook genoten van de vakantie!

Suzanna 24 nov 2022
Reageer
J

Prima verblijf

Het park is mooi gelegen. We verbleven in een baby bungalow met alles wat we nodig hadden. Het voordeel was dat er in deze 4-persoonsbungalow drie slaapkamers waren, wat ideaal was voor onze twee kleine kindjes. Het huisje was wel aan de kleine kant en erg gehorig. Ook het onderhoud liet te wensen over. De schoonmaak was "normaal", niet slecht.

De omgeving en ligging van het park waren prachtig. Het zwembad was geschikt voor onze kleine kinderen. De pizzeria was helaas gesloten, wat een groot minpunt was. Ook het restaurant was twee dagen van onze midweek dicht vanwege personeelstekort. Dat was teleurstellend, vooral omdat dit niet duidelijk was gecommuniceerd vooraf. Over het algemeen hebben we een prima midweek gehad.

Janssen 1 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Eerbeek.

Over Landal Coldenhove

Vakantiepark Landal Coldenhove is gelegen te Boshoffweg 6 in Eerbeek. Dit prachtige vakantiepark is omringd door uitgestrekte bossen en biedt een ideale omgeving voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Op het park vind je diverse accommodaties, van bungalows en safaritenten tot chalets en babybungalows. Elke accommodatie is voorzien van moderne faciliteiten. Landal Coldenhove biedt een breed scala aan faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Zo kun je heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad, spelen in de speeltuinen, meedoen aan sportactiviteiten op de boogschietbaan of genieten van een hapje en drankje in het restaurant. Daarnaast is het vakantiepark een perfecte uitvalsbasis om de prachtige natuur van de Veluwe te verkennen. Maak wandelingen of fietstochten door de bossen, spot wilde dieren in Nationaal Park De Hoge Veluwe of breng een bezoek aan de nabijgelegen steden Apeldoorn en Arnhem.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Eerbeek, Gelderland
  • https://www.landal.nl/parken/coldenhove
  • coldenhove@landal.nl