Landal Beach Resort Ooghduyne

Landal Beach Resort Ooghduyne

3.6 reviewscore • 12 reviews
a

Diverse keren geweest prachtig park.

Niets op of aan te merken,diverse keren geweest.
Alles naar wens,vriendelijk personeel,super schoon ,vriendelijk hondenpark.
Je geraakt er niet snel uitgekeken.
Het strand op loopafstand was ook super ,ik had nooit iets met het Nederlandse strand maar Julianadorp maakte alles weer goed.
Ook het resort zelf is mooi aangelegd,een park naar mijn hart.
Nu hebben wij nooit klachten met Landal parken steeds alles naar wens een echte aanrader.

anoniem 15 feb 2024
Reageer
Y

Bespaar jezelf de tijd, geld, en moeite

Onze reservering omvatte de trouwlocatie op 3 november en huisjes van 2 tot 5 november om een 50 jaar trouw jubileum te vieren. Bij aankomst op 2 november hebben we de fietsverhuur geannuleerd bij de receptie. Hoewel de receptioniste zei dit al te hebben gedaan vanwege het slechte weer, ontvingen we later toch een kassabon voor betaling.

De huisjes vertoonden bij binnenkomst in twee ervan een zware rioollucht, en onder de bedden was het niet schoon. In een ander huisje ontbrak toiletpapier, waarbij men slechts enkele velletjes kon aanbieden. Het verwarmingssysteem was verwarrend: aanvankelijk te warm en vervolgens niet functionerend. Ook deed de sauna in het huisje het niet.

Op de eerste verdieping voor het trouwdiner was geen personeel aanwezig om de tafels en stoelen te arrangeren. De opstelling was ongeïnspireerd, sommige stoelen waren kapot en vies.

Zowel bij de feest- als receptielocaties op de begane grond was een rioollucht aanwezig en ontbrak personeel. Tijdens het diner ontdekten we per toeval dat het dessertbuffet, dat we hadden besteld, was vergeten. Als 'compensatie' werden half gesmolten soorten ijs haastig geserveerd.

Op 4 november hadden we de bowlingbanen afgehuurd, maar het duurde lang voordat deze werden voorzien van de namen van de spelers. De bediening van drankjes en snacks was slecht vanwege een falend digitaal systeem. Bovendien heeft een lid van ons bezoek meerdere keren op en neer moeten lopen met een dienblad met daarop de bestelde drankjes.

Het diner in Juliana's restaurant was teleurstellend: bestellingen werden vergeten, de kwaliteit van het eten was matig en het dessert werd niet aangeboden, zelfs niet na verzoeken aan het personeel.

We zijn erg teleurgesteld in ons verblijf en raden iedereen AF om hier naartoe te gaan…

Yannai 15 dec 2023
Reageer
G

Een Teleurstellende Ervaring

Dit ouderwetse park bood weinig vermaak. Het zwembad was leuk voor een uurtje, maar helaas was het water erg koud, zelfs het bubbelbad. De bedden in het huisje waren van zeer slechte kwaliteit, en voor de prijs die je betaalt, verwacht je toch betere kwaliteit.

Het personeel bij de receptie was niet allemaal even vriendelijk.

De speeltuinen waren klein maar wel leuk opgezet.

De afstand naar het strand was goed te doen.

Ghislaine 2 mrt 2023
Reageer
M

Teleurstellende animatie

Het 4-persoons huisje was netjes en schoon. Het strand was lekker dichtbij. Het park is klein, maar dat vond ik juist fijn. Helaas viel de animatie erg tegen. Wanneer mijn zoon hulp nodig had bij een activiteit, werd hem verteld dat hij het zelf moest doen. Sommige van het animatieteam zaten op een stoel met hun telefoon en hadden geen aandacht voor de kinderen. Bij een bezoek aan Bollo moest je maar geluk hebben om op de foto te kunnen, omdat Bollo snel weer vertrok. Jammer, want het was geen prettige ervaring.

Maud 21 okt 2022
Reageer
Y

Landal Beach Resort Ooghduyne oud en vies

Dit was onze eerste en laatste keer hier. Het huisje was verouderd en overal vies. Alleen de badkamer was redelijk schoon, maar verder kon je niks aanraken zonder vast te plakken. Er waren dikke stofraggen aan de bedden en overal waren spinnenwebben. De oven, magnetron, broodtrommel, keukenkastjes, vloer en vloerkleed waren allemaal vies. We hebben een klacht ingediend, maar kregen slechte service. We konden kiezen tussen een uur bowlen of dat ze nog wat zouden schoonmaken. Met vijf kinderen in het huisje was schoonmaken zelf een hele klus.

Yo 19 okt 2022
Reageer
N

Geweldig verblij

We verbleven 3 dagen met 6 personen in een luxe villa voor 6 personen met 2 badkamers, 3 slaapkamers en een sauna. Alles was tiptop schoon en de woning en tuin waren opvallend ruim. Het personeel bij de receptie was vriendelijk en behulpzaam. We hebben heerlijk gefietst naar Texel op gloednieuwe e-bikes en ook de familie golf op het naastgelegen golfterrein was een aanrader. Het strand en de duinen waren op loopafstand van het park!

Niels 28 jun 2022
Reageer
R

Prima Weekendverblijf

We verbleven een weekend in een kinderhuisje voor 6 personen. De kinderen vonden het huisje heel leuk. Wij vonden het huisje prima ingericht met voldoende faciliteiten, maar de schoonmaak liet echt te wensen over. Bij aankomst moesten we zelf een doekje door het huis halen. Er is niet heel veel te doen op het park, maar wat er wel is, is goed geregeld en het personeel was zeer vriendelijk. Gelukkig was er voor onze zoon die glutenvrij moet eten voldoende keuze en waren de medewerkers in het restaurant goed op de hoogte. Het zwembad was leuk voor een uurtje, voor ons ook prima. De omgeving is mooi, ongeveer 25 minuten lopen naar het strand. Den Helder is ook leuk om te bezoeken. Na het weekend hadden we het wel gezien, maar we hebben toch een fijn verblijf gehad! Wat wel jammer was, is dat alles via een app ging, hierdoor hebben de kinderen Bollo niet gezien.

Roos 8 mrt 2022
Reageer
E

Versleten appartement, omgeving mooi

Het appartement was verouderd, en we hebben al regelmatig diverse Landal parken bezocht, maar deze ervaring was echt de slechtste tot nu toe. Het huisje en het meubilair waren letterlijk versleten en de schoonmaak liet ook te wensen over. Er zaten vlekken op de muren. Ondanks dit gezeur, was de ligging van het park mooi en ook de omgeving. Het personeel was vriendelijk.

Eveliene 22 okt 2021
Reageer
T

Landal Beach Resort Ooghduyne top review

In april verbleven we hier voor een midweek in een 2-persoons appartement met sauna. We hebben volop genoten tijdens deze dagen. We maakten gebruik van de broodjesservice, wat een aanrader was. Ze leverden heerlijke verse broodjes in diverse soorten en maten. Ook de dinerservice beviel goed, aangezien alles nog gesloten was. De gerechten waren lekker en smaakvol. Als je een voorgerecht en hoofdgerecht bestelde, werd het voorgerecht precies op de aangegeven tijd bezorgd en het hoofdgerecht een half uur later. Klasse! De sauna was heerlijk, hoewel hij wel erg klein was. Met twee personen was het krap. Het enige minpunt waren de kussens op het bed, die al 3 jaar aan vervanging toe waren.

Timo 11 sep 2021
Reageer
L

Genieten aan Zee

Dit is een heel leuk park, lekker dicht bij zee, met voldoende faciliteiten voor kinderen om zich te vermaken zoals bowlen, indoor en outdoor spelen, en een leuk zwembad. Met een peuter van 3 jaar is het een stukje lopen naar zee (ongeveer 20 minuten), maar met een gehuurde fiets was dit prima te doen. Onze luxe bungalow was netjes, gezellig ingericht en schoon. Het enige minpuntje was het traphekje, wat in onze ogen niet helemaal veilig was. Gelukkig was er beneden ook een slaapkamer waar onze kleine kon slapen. Het restaurant Sandz bij het park had attente en zeer (kind)vriendelijke bediening en het eten was heerlijk! We bevelen dit park van harte aan, we hebben genoten!

Lucas 10 aug 2021
Reageer
E

Leuk park dichtbij de duinen

Het park ligt gunstig voor strand- en duinbezoekers. Er is helaas geen supermarkt, maar de verse broodjesservice werkte goed. We hadden helaas onze tuin/zonkant aan het pad aan de voorkant van het huisje, dus we hadden geen privacy. Het huisje was verder goed uitgerust, maar het hekje op de trap was niet helemaal veilig. Gelukkig was er beneden ook een slaapkamer waar onze kleine kon slapen. Het restaurant Sandz bij het park had attente en zeer (kind)vriendelijke bediening en het eten was heerlijk! We bevelen dit park van harte aan, we hebben genoten!

Esmee 10 aug 2021
Reageer
T

Aanrader

Het huisje was mooi, maar het was erg jammer dat de vaatwasser het niet deed (dit gemeld bij de receptie). We hebben eten besteld en in het huisje gegeten. De pizza was geen aanrader; we zouden de volgende keer bestellen bij een pizzazaak. Ook waren de patat en snacks niet echt super. Het zwembad was leuk om in te zwemmen (helaas nog zonder glijbaan), en we hebben ook gebowld en het strand bezocht.

Tom 8 jun 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Julianadorp.

Over Landal Beach Resort Ooghduyne

Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne is gelegen te Van Foreestweg 20 in Julianadorp. Op het park vind je comfortabele appartementen en ruime villa’s, van waaruit je kunt genieten van het mooie uitzicht op de omgeving. Veel accommodaties beschikken over een eigen terras of balkon, waar je kunt genieten van de frisse zeelucht. Landal Beach Resort Ooghduyne biedt een scala aan faciliteiten voor jong en oud. Neem een verfrissende duik in het overdekte zwembad, speel een potje tennis of midgetgolf, of maak gebruik van de bowlingbanen. Voor de kinderen is er een uitgebreid animatieprogramma en een speelparadijs waar ze zich helemaal kunnen uitleven. Het park is ook ideaal gelegen voor buitenactiviteiten. Maak lange wandelingen of fietstochten door de duinen, geniet van een dagje op het strand of verken de nabijgelegen historische stadjes en pittoreske dorpjes.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Julianadorp, Noord-Holland
  • https://www.landal.nl/parken/beach-resort-ooghduyne
  • ooghduyne@landal.nl