Landal Beach Resort Ooghduyne

Landal Beach Resort Ooghduyne

2.8 reviewscore • 3 reviews
a

Diverse keren geweest prachtig park.

Niets op of aan te merken,diverse keren geweest.
Alles naar wens,vriendelijk personeel,super schoon ,vriendelijk hondenpark.
Je geraakt er niet snel uitgekeken.
Het strand op loopafstand was ook super ,ik had nooit iets met het Nederlandse strand maar Julianadorp maakte alles weer goed.
Ook het resort zelf is mooi aangelegd,een park naar mijn hart.
Nu hebben wij nooit klachten met Landal parken steeds alles naar wens een echte aanrader.

anoniem 15 feb 2024
Reageer
Y

Bespaar jezelf de tijd, geld, en moeite

Onze reservering omvatte de trouwlocatie op 3 november en huisjes van 2 tot 5 november om een 50 jaar trouw jubileum te vieren. Bij aankomst op 2 november hebben we de fietsverhuur geannuleerd bij de receptie. Hoewel de receptioniste zei dit al te hebben gedaan vanwege het slechte weer, ontvingen we later toch een kassabon voor betaling.

De huisjes vertoonden bij binnenkomst in twee ervan een zware rioollucht, en onder de bedden was het niet schoon. In een ander huisje ontbrak toiletpapier, waarbij men slechts enkele velletjes kon aanbieden. Het verwarmingssysteem was verwarrend: aanvankelijk te warm en vervolgens niet functionerend. Ook deed de sauna in het huisje het niet.

Op de eerste verdieping voor het trouwdiner was geen personeel aanwezig om de tafels en stoelen te arrangeren. De opstelling was ongeïnspireerd, sommige stoelen waren kapot en vies.

Zowel bij de feest- als receptielocaties op de begane grond was een rioollucht aanwezig en ontbrak personeel. Tijdens het diner ontdekten we per toeval dat het dessertbuffet, dat we hadden besteld, was vergeten. Als 'compensatie' werden half gesmolten soorten ijs haastig geserveerd.

Op 4 november hadden we de bowlingbanen afgehuurd, maar het duurde lang voordat deze werden voorzien van de namen van de spelers. De bediening van drankjes en snacks was slecht vanwege een falend digitaal systeem. Bovendien heeft een lid van ons bezoek meerdere keren op en neer moeten lopen met een dienblad met daarop de bestelde drankjes.

Het diner in Juliana's restaurant was teleurstellend: bestellingen werden vergeten, de kwaliteit van het eten was matig en het dessert werd niet aangeboden, zelfs niet na verzoeken aan het personeel.

We zijn erg teleurgesteld in ons verblijf en raden iedereen AF om hier naartoe te gaan…

Yannai 15 dec 2023
Reageer
G

Een Teleurstellende Ervaring

Dit ouderwetse park bood weinig vermaak. Het zwembad was leuk voor een uurtje, maar helaas was het water erg koud, zelfs het bubbelbad. De bedden in het huisje waren van zeer slechte kwaliteit, en voor de prijs die je betaalt, verwacht je toch betere kwaliteit.

Het personeel bij de receptie was niet allemaal even vriendelijk.

De speeltuinen waren klein maar wel leuk opgezet.

De afstand naar het strand was goed te doen.

Ghislaine 2 mrt 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Julianadorp.

Over Landal Beach Resort Ooghduyne

Er zijn 3 reviews geschreven over Landal Beach Resort Ooghduyne op Reviews.nl. Met een 2.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Julianadorp, Noord-Holland
  • https://www.landal.nl/parken/beach-resort-ooghduyne
  • ooghduyne@landal.nl