Landal Aelderholt

Landal Aelderholt

3.5 reviewscore • 10 reviews
T

Prima verblijf in een nieuw huisje

We verbleven in een 16-persoons huis in het nieuwe gedeelte van het park, dat vrij nieuw was. Het huisje was compleet en goed ingericht, met meer voorzieningen dan we hadden verwacht. Wel hingen de schilderijen nogal lukraak aan de muren. De huizen stonden ruim van elkaar. Het zwembad had een lange glijbaan, maar de kinderglijbaan was te steil voor de kinderen en werd niet veel gebruikt. De indoor speelhal was erg leuk en had comfortabele zitplaatsen voor volwassenen. De sportsbar was ook gezellig. Midgetgolf zag er leuk uit, en de knutselhut van Bollo was gezellig met een leuke medewerker. Helaas was de snackbar teleurstellend, waarschijnlijk waren ze niet goed voorbereid op grote groepen. De patat was te bruin en klef, de kipsaté verbrand en de burgers veel te duur. De gourmet was daarentegen wel compleet en royaal.

Thomas 24 mrt 2023
Reageer
E

Leuk park,maar teleurstellend huisje

Het park bood veel vermaak voor de kinderen, met leuke animatie en een fijne speelhal voor als het regende. Het zwembad was klein maar wel aardig, alleen het water was wat aan de koude kant. Helaas was ons huisje teleurstellend. De badkamer en het toilet waren erg vies en versleten, met een aanhoudende urinelucht. De bedden waren ook slecht, de topper was te klein en doorgezakt, waardoor we beide naar het midden zakten.

Evelien 24 jul 2023
Reageer
F

Geen volgend bezoek

Ik had geen prettige ervaring op dit park. De hondenuitlaatplaats was lastig te vinden, en ons 6-persoonshuisje voelde erg krap en benauwd aan. Gelukkig was het huisje schoon, dat was het enige positieve punt. Mijn dochter en schoonzoon zijn naar het zwembad gegaan, maar keerden snel terug omdat het water te koud was. We hebben de open haard in het huisje aangezet om op te warmen. Het restaurant was wel goed, maar alles bij elkaar genomen zal ik hier niet meer naartoe gaan.

Femke 4 jul 2023
Reageer
A

Echt geweldig

We zijn net terug van een heerlijke week op Landal Aerdenholt. Ons huisje was schoon en van alle gemakken voorzien. Voor de kinderen was er van alles te doen, van een indoorspeelparadijs tot een binnenzwembad. Het fun en entertainment programma was geweldig, met activiteiten voor iedereen. Onze jongens hebben genoten van allerlei leuke activiteiten, zoals de Skyflyer, koekjes bakken, chocolade lolly's maken, bingo, wafels roosteren bij het kampvuur en spelen met Bollo. Toen onze auto niet wilde starten bij vertrek, kwam een medewerker ons met een starter helpen. Geweldige service! We komen zeker nog eens terug!

Annelie 12 mei 2023
Reageer
P

Genoten van een mooi en ruim park

Het park is mooi en ruim opgezet. Ons 10-persoons huisje was van alle gemakken voorzien. De indoor speeltuin was erg leuk voor de kinderen en het terras bij de buitenspeeltuin was fijn voor ons. De bowlingbaan was leuk, maar vertoonde wel wat slijtage door veel gebruik. Het zwembad was prima, en de Skyflyer was een geweldige ervaring. Het personeel was vriendelijk, en het park was schoon en bood veel activiteiten voor de kinderen.

Peter 16 apr 2023
Reageer
L

Vies en verouderd, geen aanrader

Ons 6-persoonshuisje was vies en teleurstellend. Overal waren spinnenwebben en het leek alsof er niet was schoongemaakt. Ook waren de matrassen vies en doorgezakt. We hebben zelf alles schoongemaakt. Toen we een stroomstoring hadden gemeld, kwam er wel een schoonmaker, maar we hadden het zelf al gedaan. Het zwembad was ook verouderd en het water was koud. Het voelde niet veilig voor onze kleine kinderen.

Laura 20 mrt 2023
Reageer
L

Niet helemaal top

Ondanks dat we veel goede ervaringen hebben met Landal parken, was dit huisje echt vies. Het was wel ruim, maar liet te wensen over. Misschien hadden de schoonmaaksters een dagje vrij. Verder is het park wel wat je gewend bent en hebben de kinderen zich goed vermaakt. Maar om weer 5 sterren te geven moet alles tip top zijn en dat was het niet. Wel is het gewoon leuk om naar een Landal park te gaan.

Linda 26 aug 2022
Reageer
N

Mooi, maar vies

Het huisje was ruim en mooi ingericht, zoals we van andere Landal parken gewend zijn. Helaas was het deze keer erg vies, met spinnenwebben en stoffige matrassen. We hebben zelf maar schoongemaakt, begrijpend dat schoonmakers soms weinig tijd hebben en gasten het soms niet netjes achterlaten. Toch zou er iets aan moeten worden gedaan!

Neles 26 aug 2022
Reageer
M

Een fantastische vakantie

We hebben al meerdere keren op Aelderholt verbleven en het was altijd fantastisch. Onze 8-persoons bungalow was van alle gemakken voorzien, met een inloopdouche en een extra toilet boven. Het personeel was erg vriendelijk en ons huisje was schoon bij aankomst. Het restaurant bood heerlijke gerechten en had ook vriendelijk personeel. De snackbar was goed, net als de supermarkt waar je 's ochtends verse broodjes kon kopen. Het zwembad was wat aan de kleine kant voor het park en werd aan het einde van de middag gebruikt voor zwemles voor kinderen uit de omgeving. Vanaf het park kon je mooie fietstochten maken.

Mark 15 jul 2022
Reageer
E

Verschrikkelijk vuil

Ons 6-persoonshuisje was vies en verouderd. Overal waren spinnenwebben en stof, en de badkamer zat onder de schimmel en roest. We hebben zelf alles schoongemaakt. Bij vertrek meldden we een stroomstoring, en ze wilden een schoonmaker sturen, maar we hadden het al zelf gedaan. Het zwembad was ook verouderd en had koud water. De hondenuitlaatplaats was lastig te vinden, en ons huisje voelde krap en benauwd aan.

Elkie 15 mei 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Aalden.

Over Landal Aelderholt

Vakantiepark Landal Aelderholt is gelegen te Aelderholt 4 in Aalden. Op Landal Aelderholt vind je een ruime keuze aan bungalows voor verschlilende groepen. Sommige accommodaties hebben zelfs een eigen sauna of bubbelbad, waar je heerlijk kunt ontspannen na een dag vol activiteiten. Het vakantiepark beschikt over veel faciliteiten en activiteiten zoals een achtbaan en tokkelbaan SkyFlyer, een entertainmentteam, een tennis- en squashbaan, een golfbaan en een beautysalon. Ook zijn er verschillende eet- en drinkgelegenheden. De omgeving van Landal Aelderholt biedt ook volop mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten. Verken de prachtige natuur van Drenthe met haar bossen, heidevelden en fietspaden. Breng een bezoek aan het nabijgelegen Wildlands Adventure Zoo Emmen, ontdek de hunebedden in Borger of maak een wandeling door het gezellige centrum van Assen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Aalden, Drenthe
  • https://www.landal.nl/parken/aelderholt
  • aelderholt@landal.nl