Landal Aelderholt

Landal Aelderholt

3.1 reviewscore • 7 reviews
M

Slechte binnenkomer

Wat een binnenkomer, hele versleten lelijke bank, niet te geloven! en dan komt je hele familie logeren, je schaamt je dood.
De medewerkers wisten het al langer maar er wordt niets aan gedaan, toen werd ik na geklaagd te hebben gebeld door een mevrouw.
Ze waren al bezig met een nieuwe bank maar ze kon niet toveren.
Dan hadden ze het huis niet moeten verhuren, we gaan vaak naar Landal maar dit hebben we nog nooit meegemaakt, kom hier zeker niet weer.
Ook het terras zag er niet uit, overal stond of lag wat.
Hebben een bon gehad van 150€, (te besteden bij Landal) maar dat is toch slecht, je betaald 1400 euro voor een weekend. Wat een bende!

Mentink 21 jan 2024
Reageer
E

Leuk park,maar teleurstellend huisje

Het park bood veel vermaak voor de kinderen, met leuke animatie en een fijne speelhal voor als het regende. Het zwembad was klein maar wel aardig, alleen het water was wat aan de koude kant. Helaas was ons huisje teleurstellend. De badkamer en het toilet waren erg vies en versleten, met een aanhoudende urinelucht. De bedden waren ook slecht, de topper was te klein en doorgezakt, waardoor we beide naar het midden zakten.

Evelien 24 jul 2023
Reageer
F

Geen volgend bezoek

Ik had geen prettige ervaring op dit park. De hondenuitlaatplaats was lastig te vinden, en ons 6-persoonshuisje voelde erg krap en benauwd aan. Gelukkig was het huisje schoon, dat was het enige positieve punt. Mijn dochter en schoonzoon zijn naar het zwembad gegaan, maar keerden snel terug omdat het water te koud was. We hebben de open haard in het huisje aangezet om op te warmen. Het restaurant was wel goed, maar alles bij elkaar genomen zal ik hier niet meer naartoe gaan.

Femke 4 jul 2023
Reageer
A

Echt geweldig

We zijn net terug van een heerlijke week op Landal Aerdenholt. Ons huisje was schoon en van alle gemakken voorzien. Voor de kinderen was er van alles te doen, van een indoorspeelparadijs tot een binnenzwembad. Het fun en entertainment programma was geweldig, met activiteiten voor iedereen. Onze jongens hebben genoten van allerlei leuke activiteiten, zoals de Skyflyer, koekjes bakken, chocolade lolly's maken, bingo, wafels roosteren bij het kampvuur en spelen met Bollo. Toen onze auto niet wilde starten bij vertrek, kwam een medewerker ons met een starter helpen. Geweldige service! We komen zeker nog eens terug!

Annelie 12 mei 2023
Reageer
P

Genoten van een mooi en ruim park

Het park is mooi en ruim opgezet. Ons 10-persoons huisje was van alle gemakken voorzien. De indoor speeltuin was erg leuk voor de kinderen en het terras bij de buitenspeeltuin was fijn voor ons. De bowlingbaan was leuk, maar vertoonde wel wat slijtage door veel gebruik. Het zwembad was prima, en de Skyflyer was een geweldige ervaring. Het personeel was vriendelijk, en het park was schoon en bood veel activiteiten voor de kinderen.

Peter 16 apr 2023
Reageer
T

Prima verblijf in een nieuw huisje

We verbleven in een 16-persoons huis in het nieuwe gedeelte van het park, dat vrij nieuw was. Het huisje was compleet en goed ingericht, met meer voorzieningen dan we hadden verwacht. Wel hingen de schilderijen nogal lukraak aan de muren. De huizen stonden ruim van elkaar. Het zwembad had een lange glijbaan, maar de kinderglijbaan was te steil voor de kinderen en werd niet veel gebruikt. De indoor speelhal was erg leuk en had comfortabele zitplaatsen voor volwassenen. De sportsbar was ook gezellig. Midgetgolf zag er leuk uit, en de knutselhut van Bollo was gezellig met een leuke medewerker. Helaas was de snackbar teleurstellend, waarschijnlijk waren ze niet goed voorbereid op grote groepen. De patat was te bruin en klef, de kipsaté verbrand en de burgers veel te duur. De gourmet was daarentegen wel compleet en royaal.

Thomas 24 mrt 2023
Reageer
L

Vies en verouderd, geen aanrader

Ons 6-persoonshuisje was vies en teleurstellend. Overal waren spinnenwebben en het leek alsof er niet was schoongemaakt. Ook waren de matrassen vies en doorgezakt. We hebben zelf alles schoongemaakt. Toen we een stroomstoring hadden gemeld, kwam er wel een schoonmaker, maar we hadden het zelf al gedaan. Het zwembad was ook verouderd en het water was koud. Het voelde niet veilig voor onze kleine kinderen.

Laura 20 mrt 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Aalden.

Over Landal Aelderholt

Er zijn 7 reviews geschreven over Landal Aelderholt op Reviews.nl. Met een 3.1 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Aalden, Drenthe
  • https://www.landal.nl/parken/aelderholt
  • aelderholt@landal.nl