Kwantum

Kwantum

3.4 reviewscore • 8 reviews
D

Laminaat new lumberville eiken van Kwantum

Bij kwantum een vloer gekocht: New Lumberville eiken.
De korte kant is een drama. Al meerdere keren de vloer weer vanaf de muur aangeslagen, maar de kieren blijven terugkomen. De korte kanten hebben geen goed kliksysteem wat in elkaar gehaakt blijft. De vloer ligt er nu een aantal maanden in en er blijven kieren terug en zelfs bij komen. We zijn er vrij vlot mee terug gegaan, we hadden 2 opties: de vloer retour en er dus helemaal uithalen (het ligt door ons hele huis, boven en beneden) of een kleine tegemoetkoming qua geld. We hadden geen zin om de complete vloer eruit te halen, we waren blij dat het er eindelijk in lag. Dus voor de tegemoetkoming gekozen. We dachten dat het bij een paar kieren zou blijven, maar er komen steeds meer kieren bij. Nu wel spijt dat we de vloer niet retour gedaan hebben, want het is een waardeloze vloer. Niet aan beginnen!

Durkje 10 mrt 2024
Reageer
L

Gordijnen altijd top bij Kwantum

Ik bestel mijn gordijnen altijd bij Kwantum vanwege hun ruime keuze en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De verwachte levertijd was 4 à 5 weken, maar ze hingen al binnen een paar weken prachtig in mijn huis. Ik ben er super blij mee. Een groot compliment aan Kwantum Zaandam is zeker op zijn plaats; het personeel is altijd zeer behulpzaam en vriendelijk.

Lucas van Dijk 28 feb 2024
Reageer
F

Kwantum Beverwijk 5 sterren

De service bij Kwantum Beverwijk was top! Verkoopster Samantha heeft mij fantastisch geholpen, alles tot in de details uitgezocht voor mijn aankopen en nam echt de tijd voor mij. Haar enthousiasme en vriendelijkheid waren opmerkelijk. Dankzij haar hulp ging ik met meerdere aankopen naar huis. Kwantum heeft goud in handen met zo'n werknemer en ik hoop dat ze nog lang mag blijven!

FleurD 27 feb 2024
Reageer
S

Vlot bestelproces voor vloerbedekking bij Kwantum

Onze ervaring met het bestellen van vloerbedekking bij Kwantum was positief. Het proces verliep soepel en de medewerkers waren erg behulpzaam. We kregen een duidelijk overzicht van onze wensen en de kosten. Hoewel niet iedereen even goed bekend was met het systeem, werd snel iemand met de juiste kennis erbij gehaald en werd ik goed geholpen.

SanderVM 25 feb 2024
Reageer
P

Mooie gordijnen op maat

De service bij de aanschaf van mijn op maat gemaakte gordijnen was uitstekend. De verkoper was zeer deskundig over het assortiment en hielp mij de juiste keuzes te maken. Alles was betaalbaar zelfs in 2024 en de levering was zelfs sneller dan verwacht. Het afhaalproces was goed georganiseerd en verliep vlot. Echt een topervaring bij Kwantum!

P J 24 feb 2024
Reageer
M

Top teamwerk

Het inmeten en bekleden van onze trappen en overlopen door Kwantum verliep uitstekend vanaf het begin. Ondanks dat het restafval officieel niet meegenomen wordt, deed het team van TVB woningstoffeerbedrijf dit toch als extra service en helemaal gratis voor ons. Ze hebben hard gewerkt en waren zeer klantvriendelijk. Kwantum zou trots moeten zijn op zo'n topteam!

M D J 21 feb 2024
Reageer
H

Trap bekleding

Gelegd met kale plekken terwijl er genoeg vloerbedekking was en een hele dikke bende achter gelaten
En in plaats van dicht lijmen alleen maar nieten.nieten nieten .jammer.en kan kwantum niet bellen alleen mailen en dan .nog steeds geen reactie.wel betaald .ook betaald apart voor dicht lijmen van de vloerbedekking legger zegt dat wordt niet gedaan.maar wel er voor betalen

H.ten kate 22 jan 2024
Reageer
I

Koop nooit een vinylvloer bij Kwantum

Koop nooit geen vloer bij Kwantum!
Eind november heengegaan om afspraak te maken om vinyl te laten leggen. Ik kon nog geen datum plannen om vloer te laten leggen, want ze moesten eerst langs komen om alles op te meten. Ze beloofden dat ze in december wel konden leggen. Afspraak gemaakt om ruimtes te laten opmeten. Er kwam een man heel gehaast binnen. Ik had amper de mogelijkheid om vragen te stellen en aan te geven om welke ruimtes het ging. Dag (1 december) later kreeg ik mail dat ik langs kon komen. Ik ben direct erheen gegaan. Plattegrond meegenomen en het meetrapport. Vloer uitgekozen, gevraagd wanneer ze vloer konden leggen mevrouw zei eerste week van januari. Ik had prijsopgave laten maken en vertelde dat ik direct de eerste mogelijkheid wilde reserveren om te leggen. Nu kon het pas in de eerste week van februari. Mevrouw erop gewezen dat het ineens weer 1 maand later was. Mevrouw kon niet verklaren waarom het ineens 1 maand later pas kon. Gevraagd of ze eerder konden komen als ze alleen zouden komen voor bovenverdieping. Mevrouw zei dat kan ik nu niet inplannen, maar in deze corona tijd vervallen er best veel afspraken. Ik zet u op een lijst neer zodat ze u kunnen bellen als er iemand uitvalt. U krijgt daar een mail over en moet deze dan bevestigen. Mevrouw zei dat de kans heel groot was, dat ze dus eerder konden komen voor 1 ruimte of de hele bovenverdieping met dat in mijn achterhoofd ging ik akkoord. Echter kreeg ik geen mail dat ik op de lijst was geplaatst, dus ik belde. Aan de telefoon kreeg ik te horen dat er geen lijst was en dat ik gewoon moest wachten tot februari. Winkelmedewerkster had dus gelogen tegen mij. Op de dag van het leggen was ik om 8 uur al aanwezig in mijn woning. De vloerenleggers zouden er om 8 uur zijn. Toen ze er om half 9 nog niet waren, begon ik met bellen. Helaas geen gehoor. Om half 10 kwam er pas iemand om de vloer te leggen. Deze meneer vertelde dat hij alleen aan het werk was. Er kwam geen collega. Meneer laadde zijn busje uit en meette alle ruimtes opnieuw. Hij kwam erachter dat 1 ruimte verkeerd was gemeten zo'n 10 cm te kort aan één zijde en dat het vinyl voor de overloop verkeerd was besteld verticaal in plaats van horizontaal. Gelukkig kon hij het gedeelte wat over was van de gang voor mijn overloop gebruiken en pastte het vinyl van de verkeerd gemeten kamer exact. De vloeren man had in overleg met mij het vinyl zonder volledige verlijming neergelegd. Hij gaf namelijk aan dat het niet kon bij mijn vloeren dat het alleen kon bij nieuwbouw vloeren. Hij was binnen enkele uren klaar en liet mij achter met het vinyl van de overloop wat niet pastte, het lijm en een heel pak ondervloer. Hij zei erbij dat ik dat waarschijnlijk kon inleveren bij Kwantum. Ik had daarna meteen Kwantum gemaild met dat het stuk van overloop niet paste dat de vloerenlegger geen lijm had gebruikt en dat ik ook nog één heel pak ondervloer overhad. Ik had bij mijn mail een overzicht gedaan met kosten/diensten waar ik wel voor betaald had, maar die niet afgenomen waren. Ik kreeg mail dat het naar de juiste afdeling werd gestuurd. Enkele weken later werd ik gebeld met de mededeling dat ik zo'n 500 euro terug zou krijgen als ik de producten die ik overhad zou terug brengen. Ik wilde dit op papier hebben,maar dat kon niet. Ik moest ze maar gewoon vertrouwen. Ik wilde ook meteen een afspraak maken om langs te komen om de spullen te leveren, dit kon ook niet. Ik mocht pas komen als de winkels weer volledig open waren. Vrijwel direct wanneer de winkels weer volledig open gingen, ging ik naar Zwolle met het overgebleven lijm en ondervloer. Het vinyl 4 x1,1 meter kreeg ik niet mee in de auto en liet ik thuis. Eenmaal in de winkel aangekomen, kreeg ik de mededeling dat ik alleen het geld van de lijm en ondervloer terug kreeg. Ik was het hier niet mee eens er was mij immers aan de telefoon wat anders beloofd. Ik legde uit dat ik nu had betaald voor volledig verlijming, maar dat ze dat niet hadden gedaan. Ik had drie potten lijm afgenomen en alle drie de potten zaten nog dicht, dus ze hadden geen lijm gebruikt. Medewerkster deed heel moeilijk ik zei dat ik twee namen had doorgegeven naar wie ik kon vragen. Medewerkster wilde haar collega er niet bij halen. Ik zei dan neemik alles weer mee en kom ik later terug. Mevrouw bedacht zich en wilde mij tegemoet komen. Ze zei nu dat ik ook het gedeelte van het verlijming terug kreeg en dat ze uitkwam op 300 euro.

Ilona 6 jun 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Kwantum

Kwantum is de toonaangevende woondiscounter in Nederland en België, met een verrassend compleet assortiment voor in en om het huis tegen de laagste prijs. Als marktleider in wand-, raam- en vloerproducten en een van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, woondecoratie, opbergartikelen, gereedschap en verf, hebben ze voor iedere woonwens een oplossing. Bij Kwantum vind je kant-en-klare gordijnen, maar ze maken ook graag gordijnen op maat in hun eigen atelier. Ze helpen je zelfs met het inmeten en ophangen van de gordijnen of raamdecoratie. Ook voor het leggen van vloeren kun je bij Kwantum terecht, waarbij ze de vloer vakkundig voor je kunnen inmeten en leggen. Met 99 winkels en een online shop is Kwantum altijd dichtbij en gemakkelijk bereikbaar.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.kwantum.nl
  • klantenservice@kwantum.nl