Kustpark Egmond aan Zee

Kustpark Egmond aan Zee

4.7 reviewscore • 3 reviews
E

Geweldig!

Wij hebben een week verbleven in accommodatie 6b. Deze was super schoon en netjes. Hoewel we buiten het hoogseizoen waren, was er zelfs kinderanimatie aanwezig, wat wij en onze kinderen echt super leuk en gaaf vonden. De service was echt goed en we hebben echt genoten van ons verblijf. Het is zeker een aanrader. Omdat het weer niet geschikt was om te zwemmen, kan ik geen oordeel geven over het zwembad. Het enige minpuntje was dat wij het snackbar menu, bestaande uit berenklauw en hamburger, niet lekker vonden.

Elanora 27 aug 2022
Reageer
A

Echt de moeite waard!

Het park is prachtig en heerlijk om te verblijven. Als je slecht ter been bent, is het aan te raden om dit bij de boeking aan te geven, omdat er een voetgangersgedeelte is waar de auto niet toegestaan is. Verder hebben we een heerlijke midweek gehad, het huisje was mooi en de bedden waren heerlijk comfortabel. Wij raden het park aan aan iedereen die op zoek is naar een heerlijke vakantie in een mooie omgeving, waar ook rekening wordt gehouden met mensen die slecht ter been zijn.

Anja Conny John 12 nov 2022
Reageer
A

Heerlijk direct aan de duinen

Het is een rustig park gelegen op loopafstand van de duinen en de zee. De chalets zijn eenvoudig, maar bieden voldoende comfort voor een aangenaam verblijf. Wij hebben al vele jaren ervaring met dit park en zullen dit ook in de toekomst blijven doen. Het park biedt de ideale locatie voor een ontspannen vakantie, dichtbij de natuur en de zee en met een rustige omgeving.

Antoinette De jong 7 jan 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Egmond aan Zee.

Over Kustpark Egmond aan Zee

Vakantiepark te Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen, Noord-Holland.