Koterstore

Koterstore

4.7 reviewscore • 3 reviews
K

Speelgoed voor kinderen gekocht

Recent heb ik speelgoed voor mijn eigen kinderen gekocht hier. Ze hebben veel keuze en voor iedere leeftijd ook een categorie waar je uit kunt kiezen. Dit maakt het makkelijker ook als je een cadeau zoekt. Ik heb deze site op aanraden van een vriendin bezocht en ik zal hier zeker vaker terugkeren om leuke dingen te kopen. Ze hebben veel te koop, de service is goed en het wordt snel bezorgd. Een goede reden dus om terug te komen.

Karin 10 jan 2024
Reageer
S

Boekentips gevonden

Ik was op zoek naar leuke boeken tips voor mijn nichtje van 3 en neefje van 1 jaar oud. Ik heb zelf geen kinderen en vond het lastig om wat te vinden wat bij de leeftijd past want ik heb er geen ervaring mee. Gelukkig hebben ze informatieve blogs en goede mensen bij de klantenservice die goed meedenken.

Ik heb leuke cadeaus besteld, snel bezorgd en de kids waren heel blij met het resultaat. Dus hier zit een tevreden tante!

Saskia 4 jan 2024
Reageer
J

Leuke cadeautjes met een persoonlijke service

Koterstore heeft een leuk assortiment met mooi speelgoed,het bestelde cadeautje was leuk ingepakt met een persoonlijke boodschap. Ook was het cadeautje snel geleverd. Superfijn! Het cadeautje viel erg in de smaak bij de jarige! Iedere keer als ik op de webshop kijk zijn er weer nieuwe producten toegevoegd. Ik bestel zeker nog in de bij Koterstore.

Jaap Kooijman 10 aug 2021
I

Wij hebben ook al een keer flink geshopt bij Koterstore. Ons zoontje houdt van bouwen en dus hebben we eens een architecten puzzel voor hem gekocht. Vind hij nog steeds geweldig, hij bouwt er op los. Ben ook benieuwd of die later zelf architect zal worden. Wij wonen zelf in Gorinchem waardoor de bezorging gratis was en naar mijn weten was het er ook de volgende dag al. Prima service! Ben het ook helemaal eens met bovenstaande review.

Irene 10 aug 2021
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Koterstore

Er zijn 3 reviews geschreven over Koterstore op Reviews.nl. Met een 4.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.koterstore.nl
  • info@koterstore.nl