Koterstore

Koterstore

5.0 reviewscore • 1 review
J

Leuke cadeautjes met een persoonlijke service

Koterstore heeft een leuk assortiment met mooi speelgoed,het bestelde cadeautje was leuk ingepakt met een persoonlijke boodschap. Ook was het cadeautje snel geleverd. Superfijn! Het cadeautje viel erg in de smaak bij de jarige! Iedere keer als ik op de webshop kijk zijn er weer nieuwe producten toegevoegd. Ik bestel zeker nog in de bij Koterstore.

Jaap Kooijman 10 aug 2021
Reageer
I

Wij hebben ook al een keer flink geshopt bij Koterstore. Ons zoontje houdt van bouwen en dus hebben we eens een architecten puzzel voor hem gekocht. Vind hij nog steeds geweldig, hij bouwt er op los. Ben ook benieuwd of die later zelf architect zal worden. Wij wonen zelf in Gorinchem waardoor de bezorging gratis was en naar mijn weten was het er ook de volgende dag al. Prima service! Ben het ook helemaal eens met bovenstaande review.

Irene 10 aug 2021
Over Koterstore

Koterstore weet precies wat kinderen nodig hebben en heeft hier op ingespeeld door een online speelgoed webshop te lanceren. Koterstore verkoopt hoogwaardig, duurzaam en kwalitatief speelgoed waarbij ze kinderen willen uitdagen in hun ontwikkeling en fantasie door het juiste speelgoed aan te bieden.