Klein Vink

Klein Vink

4.8 reviewscore • 4 reviews
W

Voor jong en oud

Het park is mooi gelegen in een prachtige omgeving. Echter zou er wat meer georganiseerde activiteiten kunnen zijn. Het eten in het buurland Duitsland is goed en betaalbaar. Klein Vink heeft een fijn zwembad en ook de plassen in het park zijn prima voor zwemmen of het huren van een supboard of bootje. Voor kinderen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar zou er wat meer georganiseerd kunnen zijn naar mijn mening. Al met al een fijn vakantiepark.

Wijersma 26 jul 2022
Reageer
I

Toppie gehad hier!

Onze ervaring in een voor ons onbekende streek heeft ons aangenaam verrast, net zoals ons verblijf op Klein Vink. We komen zeker terug om te genieten van de rust, ruimte en de natuur op het park en in de omgeving. Maar ook om te fietsen en wandelen en zeker om het Thermaalbad en de sauna te bezoeken. De streek en ons verblijf hebben ons overtuigd om terug te keren.

Ingrid Teunissen 24 nov 2022
Reageer
P

Heerlijk gerelaxed

Het hotel is gezellig, het ontbijt is uitstekend. Bij de thermenbaden en sauna's voelde ik me veilig door de aanwezigheid van badmeesters. De omgeving is rustig en er zijn leuke activiteiten in de buurt. De medewerkers zijn vriendelijk. Echter, de koffie/thee op de kamer wordt na de eerste dag niet meer bijgevuld en de twee kopjes worden niet vernieuwd.

Ponks-Jans 24 aug 2022
Reageer
Z

Nog een keer? JA!

De accommodatie is basic en gelegen in de natuur, met veel privacy. Het park is ruim opgezet en de supermarkt is handig voor de dagelijkse boodschappen. Het personeel is vriendelijk en gericht op service. Het centrum van Arcen is gezellig met diverse eetgelegenheden. De Kasteeltuinen zijn zeker een aanrader om te bezoeken en natuurlijk het park ook met deze geweldige ligging!

Zijderveld 7 jun 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Arcen.

Over Klein Vink

Vakantiepark te Arcen, Limburg.