KitchenetteOnline

KitchenetteOnline

5.00/5.00 • 2 reviews
M

Mooie keuken gekocht

Ik heb eerder nooit van gehoord, keuken online bestellen, even op internet en kwam ik meteen op hun site terecht, mooie showroom, erg veel keukens op voorraad en diskundige eigenaar of medewerker, in een uur tijd heb ik mijn keuken samengesteld en 4 weken later was netjes geleverd. Ik zag er erg tegenop om mijn keuken te renoveren maar Kitchenetteonline heeft mij veel werk uit de handen genomen, al met al zeker een aanrader.

Menno 2 sep 2022
Reageer
J

Goedkope keuken van KitchenetteOnline

In de aanbieding een hele leuke keuken besteld met een hele hoge korting! Dit was een showroom model dus vandaar de hoge korting, maar het scheelde mij meer dan € 2.000 euro! Inclusief inbouwapparatuur, zoals een koelkast met vriesvak, oven, vaatwasser, kookplaat, spoelbak en kraan. Ik heb een busje gehuurd en de keuken zelf opgehaald. Inbouwen kan ik gelukkig zelf dus daar hoefde ik geen extern bedrijf voor in te huren. Het is echt een schitterende keuken en het maakt mij niks uit dat het een showroommodel geweest is. De korting zal het ook meer dan goed maken. Kwalitatief is het een erg goede keuken en de inbouwapparatuur lijkt ook van zeer hoge kwaliteit. Ik ben dus erg blij dat ik deze aanbieding ben tegengekomen. Ik denk niet dat ik zo'n keuken voor een lagere prijs bij een concurrent had kunnen vinden. Alleen voor de apparatuur ben je al bijna het geld kwijt voor wat ik voor de gehele keuken heb betaald. Deze aanbieding stond op de outlet pagina van KitchenetteOnline. Ik weet niet hoe vaak ze zulke aanbiedingen hebben, maar het is zeker de moeite waard om even te kijken!

Jacob 3 sep 2021
Reageer
Beste keukenwinkels

Dit zijn de beste keukenwinkels van december 2022.

Over KitchenetteOnline

Bij KitchenetteOnline kun je je eigen keuken samenstellen dankzij de handige keukenconfigurator. Precies zoals jij het wilt, compleet op maat en tegen een zeer scherpe prijs. Ook verkopen ze complete keukens, dus er is voor ieder wat wils. Voor goedkope zelfbouw keukens kijk je op de website van KitchenetteOnline.

  • Nog niet geverifieerd