KitchenetteOnline

KitchenetteOnline

3.7 reviewscore • 10 reviews
A

prima levering

wij hebben een kleine keuken voor op zelder besteld,bedrijf is per mail beter bereikbaar dan telefoon maar al met al was de levering binnen 3 weken en alles verliep eigenlijk goed prima service een aanrader.
aandacht punt is dat jij zelf de kasten in elkaar moet zetten dit is een soort Ikea concept maar de handleidingen zijn prima, neem even de tijd dan lukt het prima

Anton 5 dec 2023
Reageer
R

Razendsnelle levering

We hebben een prachtige zwarte schuine afzuigkap besteld via hun website en deze werd razendsnel geleverd. Helaas bleek er een productiefout aanwezig te zijn. Na contact met hun klantenservice, werden we vriendelijk geholpen. We mochten de defecte kap behouden en ontvingen snel een gloednieuwe, inclusief 2 gratis koolstoffilters. We zijn zeer verheugd met de afzuigkap; deze is nu geïnstalleerd en oogt schitterend.

Rob 24 aug 2023
Reageer
R

Na jaren nog geen oplossing

Mijn keuken werd in december 2021 besteld en betaald, maar daarna bleef het oorverdovend stil. Er was geen mogelijkheid tot contact: telefoongesprekken werden niet beantwoord en de mailbox was overvol. Uiteindelijk kon ik pas contact krijgen met dit bedrijf nadat de beheerder van het gebouw waar hun showroom is gevestigd, ingreep. De communicatie verliep sindsdien per e-mail en was bedroevend: er werd alleen gereageerd na talloze herinneringen, zonder enig vooruitzicht op levering of enige alternatieve oplossing.
Mijn verzoek om terugbetaling in juni 2022 bleef onbeantwoord. Pas in augustus 2022 heb ik hen formeel in gebreke gesteld. Het document werd zowel per e-mail als per aangetekende post verzonden. Pas daarna werd mijn aankoopbedrag teruggestort. Merk op dat de postzending onbestelbaar retour kwam vanwege een onjuist bedrijfsadres op hun website.

Renee 27 sep 2022
Reageer
M

Mooie keuken gekocht

Ik heb eerder nooit van gehoord, keuken online bestellen, even op internet en kwam ik meteen op hun site terecht, mooie showroom, erg veel keukens op voorraad en diskundige eigenaar of medewerker, in een uur tijd heb ik mijn keuken samengesteld en 4 weken later was netjes geleverd. Ik zag er erg tegenop om mijn keuken te renoveren maar Kitchenetteonline heeft mij veel werk uit de handen genomen, al met al zeker een aanrader.

Menno 2 sep 2022
Reageer
M

Geen enkele reactie van het bedrijf

Het duurde erg lang voordat we eindelijk onze keuken ontvingen. Toen we deze eindelijk kregen, ontbrak er een compleet onderdeel. Ondanks herhaalde e-mails en telefoontjes kunnen we de keuken nu, drie maanden later, nog steeds niet gebruiken. We ontvangen bovendien geen enkele reactie meer van het bedrijf. Dit is een zeer teleurstellende ervaring, en we hebben weinig hoop dat dit nog goedkomt. Ons geld is verdwenen, samen met de helft van onze keuken...

Marleen 25 jul 2022
Reageer
J

Twee keukens met scherpe prijzen

Voor mijn appartementen had ik twee keukens nodig, en met de handige keukenplanner op hun website stelde ik er zelf twee samen en plaatste een bestelling. In nog geen twee weken ontving ik alle benodigde apparatuur, en binnen twee weken daarna waren ook alle kasten en het aanrechtblad binnen. Over het algemeen ben ik erg tevreden met mijn aankoop. Telefonisch kon ik hen altijd gemakkelijk bereiken, hoewel je wat geduld moest hebben met e-mails. Kortom, een mooie collectie met scherpe prijzen.

Jan 19 jun 2022
Reageer
H

Wat gebeurt er na de betaling?

Mijn ervaring is er eentje die misschien net iets te vroeg wordt geplaatst, vandaar de 3 sterren, maar... Ik plaatste een bestelling en betaalde, maar daarna hoorde ik niets meer. Bellen was onmogelijk; hun voicemail zat vol, en ze reageerden ook niet op e-mails. Ik begin me ernstig zorgen te maken dat mijn geld is verdwenen en dat we nooit een keuken zullen ontvangen.

Hanneke 7 jun 2022
Reageer
P

Zwaar beschadigde spullen

Het bestellen en betalen van de keuken verliep vlot en eenvoudig. Bij levering waren er echter twee kastdeuren beschadigd, waaronder die van de koelkast. Hierdoor heb ik de koelkast niet uitgepakt. Toen ik de nieuwe deuren ontving en de koelkast wilde plaatsen, ontdekte ik dat de binnenkant van de koelkast zwaar beschadigd was. Het antwoord dat ik kreeg, was dat ik dit zelf had veroorzaakt, wat absoluut niet waar was. Wees voorzichtig als je hier bestelt.

Paul 21 apr 2022
Reageer
T

Wacht nog op delen kitchenette uit Duitsland

Eind november heb ik een kitchenette besteld. Op de website stond dat de levering in week 3 zou plaatsvinden. Vervolgens ontving ik een e-mail waarin stond dat de levering al binnen 4 of 5 weken zou zijn, waarbij eerst de koelkast en spoelbak per post zouden worden verzonden, gevolgd door de kitchenette uit de Duitse fabriek. Op 21 december arriveerde de kitchenette uit Duitsland, zonder voorafgaande kennisgeving. De koelkast en spoelbak heb ik echter nog steeds niet ontvangen. Contact opnemen is vrijwel onmogelijk; ze reageren niet op e-mails en telefoontjes worden niet beantwoord. Nu kan ik alleen maar hopen dat ik mijn spullen ooit zal ontvangen.

Tom 3 feb 2022
Reageer
J

Goedkope keuken van KitchenetteOnline

In de aanbieding een hele leuke keuken besteld met een hele hoge korting! Dit was een showroom model dus vandaar de hoge korting, maar het scheelde mij meer dan € 2.000 euro! Inclusief inbouwapparatuur, zoals een koelkast met vriesvak, oven, vaatwasser, kookplaat, spoelbak en kraan. Ik heb een busje gehuurd en de keuken zelf opgehaald. Inbouwen kan ik gelukkig zelf dus daar hoefde ik geen extern bedrijf voor in te huren. Het is echt een schitterende keuken en het maakt mij niks uit dat het een showroommodel geweest is. De korting zal het ook meer dan goed maken. Kwalitatief is het een erg goede keuken en de inbouwapparatuur lijkt ook van zeer hoge kwaliteit. Ik ben dus erg blij dat ik deze aanbieding ben tegengekomen. Ik denk niet dat ik zo'n keuken voor een lagere prijs bij een concurrent had kunnen vinden. Alleen voor de apparatuur ben je al bijna het geld kwijt voor wat ik voor de gehele keuken heb betaald. Deze aanbieding stond op de outlet pagina van KitchenetteOnline. Ik weet niet hoe vaak ze zulke aanbiedingen hebben, maar het is zeker de moeite waard om even te kijken!

Jacob 3 sep 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over KitchenetteOnline

Bij KitchenetteOnline.nl kun je eenvoudig je eigen keuken samenstellen en online bestellen. Ze staan bekend om hun snelle levering, binnen slechts 3-4 weken wordt je bestelling bij jou thuis afgeleverd. Als extra service bieden ze ook de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding de kasten gemonteerd te laten bezorgen. Het bestellen van je keuken duurt slechts 15 minuten, waardoor het proces snel en efficiënt verloopt. Met KitchenetteOnline.nl ben je verzekerd van een moeiteloze ervaring bij het samenstellen en bestellen van je nieuwe keuken. De combinatie van gemak, snelle levering en eventuele montageservice maakt het een aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.kitchenetteonline.nl
  • info@kitchenetteonline.nl