KitchenetteOnline

KitchenetteOnline

4.9 reviewscore • 7 reviews
A

prima levering

wij hebben een kleine keuken voor op zelder besteld,bedrijf is per mail beter bereikbaar dan telefoon maar al met al was de levering binnen 3 weken en alles verliep eigenlijk goed prima service een aanrader.
aandacht punt is dat jij zelf de kasten in elkaar moet zetten dit is een soort Ikea concept maar de handleidingen zijn prima, neem even de tijd dan lukt het prima

Anton 5 dec 2023
Reageer
M

Ik ben erg tevreden

De pakket was beschadigd tijdens het transport, ik heb Kitchenetteonline gebeld en 3 dagen later had ik een compleet nieuwe kast binnen, een top service en ben erg blij mee.

M 20 jun 2024
Reageer
L

top

Ben erg blij met mij keuken snelle levering en behulpzame medewerkers aan de telefoon. aanbod is te groot maar als je ze belt wordt je snel geholpen.

Liz 13 jun 2024
Reageer
J

Gewoon goed zoals het hoort

Ik ben na lang zoeken eindelijk op de site van kitchenetteonline beland.

Nadat de bestelling online geplaatst was had binnen 2 weken mijn keuken, gewoon top en ik ben erg tevreden, ze zijn ook goed bereikbaar maar inderdaad beter per mail dan telefoon, blijkbaar is het altijd druk bij hun.
Dank voor de goede service

Jan 12 apr 2024
Reageer
R

Razendsnelle levering

We hebben een prachtige zwarte schuine afzuigkap besteld via hun website en deze werd razendsnel geleverd. Helaas bleek er een productiefout aanwezig te zijn. Na contact met hun klantenservice, werden we vriendelijk geholpen. We mochten de defecte kap behouden en ontvingen snel een gloednieuwe, inclusief 2 gratis koolstoffilters. We zijn zeer verheugd met de afzuigkap; deze is nu geïnstalleerd en oogt schitterend.

Rob 24 aug 2023
Reageer
M

Mooie keuken gekocht

Ik heb eerder nooit van gehoord, keuken online bestellen, even op internet en kwam ik meteen op hun site terecht, mooie showroom, erg veel keukens op voorraad en diskundige eigenaar of medewerker, in een uur tijd heb ik mijn keuken samengesteld en 4 weken later was netjes geleverd. Ik zag er erg tegenop om mijn keuken te renoveren maar Kitchenetteonline heeft mij veel werk uit de handen genomen, al met al zeker een aanrader.

Menno 2 sep 2022
Reageer
J

Goedkope keuken van KitchenetteOnline

In de aanbieding een hele leuke keuken besteld met een hele hoge korting! Dit was een showroom model dus vandaar de hoge korting, maar het scheelde mij meer dan € 2.000 euro! Inclusief inbouwapparatuur, zoals een koelkast met vriesvak, oven, vaatwasser, kookplaat, spoelbak en kraan. Ik heb een busje gehuurd en de keuken zelf opgehaald. Inbouwen kan ik gelukkig zelf dus daar hoefde ik geen extern bedrijf voor in te huren. Het is echt een schitterende keuken en het maakt mij niks uit dat het een showroommodel geweest is. De korting zal het ook meer dan goed maken. Kwalitatief is het een erg goede keuken en de inbouwapparatuur lijkt ook van zeer hoge kwaliteit. Ik ben dus erg blij dat ik deze aanbieding ben tegengekomen. Ik denk niet dat ik zo'n keuken voor een lagere prijs bij een concurrent had kunnen vinden. Alleen voor de apparatuur ben je al bijna het geld kwijt voor wat ik voor de gehele keuken heb betaald. Deze aanbieding stond op de outlet pagina van KitchenetteOnline. Ik weet niet hoe vaak ze zulke aanbiedingen hebben, maar het is zeker de moeite waard om even te kijken!

Jacob 3 sep 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over KitchenetteOnline

Er zijn 7 reviews geschreven over KitchenetteOnline op Reviews.nl. Met een 4.9 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.kitchenetteonline.nl
  • info@kitchenetteonline.nl