Kerstpakket Online

Kerstpakket Online

4.2 reviewscore • 11 reviews
B

Indrukwekkende snelle bezorging

Kort na het afronden van mijn aankoop kreeg ik tot mijn verbazing de kerstpakketten al thuisbezorgd. Dit snelle handelen was echt opmerkelijk en versterkte het enthousiasme over mijn keuze. Familie en vrienden hebben ook complimenten gegeven over de uitstekende samenstelling van de pakketten. De service van het bedrijf maakte de ervaring echt compleet, en ik kan niet wachten om volgend jaar weer gebruik te maken van hun aanbod.

Bart 16 jan 2023
Reageer
E

Ongekend goede klantenservice

Tot mijn grote verbazing kon ik, na het plaatsen van mijn bestelling, nog een dringende aanpassing doorvoeren die ik voor onmogelijk had gehouden. Dit werd werkelijkheid dankzij een uitzonderlijk behulpzame medewerker die verder ging dan wat ik van standaard klantenservice verwachtte. Deze medewerker toonde een persoonlijke betrokkenheid en een oprechte wil om mij te helpen, iets wat in deze tijden van geautomatiseerde en onpersoonlijke service zelden voorkomt. Deze ervaring herinnerde me eraan hoe waardevol menselijk contact en authentieke dienstverlening kunnen zijn. De inzet en toewijding van deze medewerker hebben niet alleen mijn probleem opgelost, maar hebben ook mijn waardering en loyaliteit aan het bedrijf versterkt.

Emma 11 jan 2023
Reageer
A

Fantastisch pakket zonder veel moeite

Op goed geluk koos ik voor 13 kerstpakketten enkel gebaseerd op een enkele foto. Wat een aangename verrassing toen het "bedankpakket in goud" inderdaad een topper bleek te zijn. Elke collega vond iets van zijn of haar gading erin. Het proces van bestellen tot aan de bezorging was transparant, wat vooral in de drukke decembermaand gewaardeerd werd.

Arthur 11 jan 2023
Reageer
W

Gestroomlijnde bestelling en bezorging

Terwijl we nadachten over onze keuze bij Kerstpakket online, kwamen we erachter dat we te kort kwamen. Echter, hun ondersteunende team stond klaar om ons bij te staan, wat leidde tot een efficiënte toevoeging van pakketten. Het hele proces, van selectie tot bezorging, was naadloos en professioneel. Echt mijn pet af voor deze club.

Willem 8 jan 2023
Reageer
O

Waar voor je geld en uitmuntende communicatie

Onze online aankoopervaring overtrof alle verwachtingen. Wat we ontvingen, bood ons aanzienlijk meer waarde dan we initieel hadden ingeschat. Collega's waren het roerend eens: de kwaliteit en verscheidenheid van de producten waren top. Het is niet alleen het product zelf dat indruk maakte, maar ook de manier waarop alles werd afgehandeld. De open en duidelijke communicatie, samen met de punctuele levering, maakte de hele ervaring nog soepeler en bevredigender. Een speciale vermelding verdient de chatfunctie op hun website. Het was bijzonder gebruiksvriendelijk en bleek een uitstekend hulpmiddel voor snelle vragen en ondersteuning. Deze combinatie van hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice maakt dat ik deze aanbieder zeker opnieuw zou overwegen voor toekomstige aankopen.

Olivia 6 jan 2023
Reageer
T

Star en weinig aanpassingsvermogen

In een tijd waarin aanpassingsvermogen en begrip cruciaal zijn, vooral tijdens de onvoorspelbare situatie veroorzaakt door COVID-19, had ik meer flexibiliteit verwacht van de dienstverlener. Ze hebben inderdaad hun belofte met betrekking tot de bezorgtijd nagekomen, wat zeker te waarderen is. Echter, gezien de huidige omstandigheden voelde ik me enigszins beperkt in de opties die mij werden geboden.

Tim 21 dec 2022
Reageer
S

Frustrerend proces en communicatiegebrek

Ondanks heldere afspraken over de betaling en levering, was de uitvoering allesbehalve vlekkeloos. Mijn verwachtingen werden niet waargemaakt toen het pakket niet alleen te laat was, maar ook nog eens niet beschikbaar. Lange wachttijden en geen respons op mijn e-mails droegen bij aan mijn groeiende ontevredenheid. Jammer dat ik deze recensie moet schrijven met zoveel negativiteit.

Saskia 20 dec 2022
Reageer
E

Geslaagde eerste digitale aankoop

Voor de eerste keer besloot ik het traditionele pad te verlaten en een kerstpakket online te bestellen. Het was een gok, maar het pakte ongelofelijk goed uit. Mijn bestelling werd stipt op het afgesproken tijdstip bezorgd, wat op zich al een verademing was in de drukke feestperiode. Maar wat het nog specialer maakte, was de reactie van het personeel. Het kerstpakket bleek een schot in de roos en werd door iedereen enthousiast ontvangen.

Erika 18 dec 2022
Reageer
J

Prachtig maar niet volledig halal

Hoewel het merendeel van de feedback over het kerstpakket zeer positief was, vooral met betrekking tot de kwaliteit, was er helaas een onvoorziene tegenvaller. Ik had met grote zorgvuldigheid ervoor gezorgd dat alle producten halal waren, gezien de diversiteit van ons team. Desondanks bleek tot onze verbazing dat de marshmallows varkensgelatine bevatten. Dit was een grote teleurstelling en een onaangename verrassing, vooral omdat ik had vertrouwd op de informatie van de leverancier.

Jolien 26 dec 2021
Reageer
I

Goede ervaring met enkele kanttekeningen

Het was een late beslissing van mijn kant om kerstpakketten te bestellen, maar ik werd aangenaam verrast door de responsieve en klantgerichte service van het bedrijf. Ze deden duidelijk hun best om tegemoet te komen aan mijn last-minute verzoek. Echter, het proces was niet geheel vlekkeloos. Wat me opviel was de inconsistentie in de leveringsdata. Dit zorgde voor wat verwarring en onzekerheid aan mijn kant. Bovendien vond ik het opmerkelijk, zo niet zorgwekkend, dat er voor de levering geen handtekening vereist was. In een tijd waarin de waarde en het belang van pakketten, vooral rond de feestdagen, zo hoog zijn, had ik een striktere beveiliging verwacht. Desondanks waardeer ik de inspanningen van het bedrijf om aan mijn verzoeken te voldoen en zal ik deze punten meenemen in mijn overweging voor toekomstige bestellingen.

Isabella 20 dec 2021
Reageer
R

Veel verschillende kerstpakketten

Voor mijn bedrijf heb ik kerstpakketten besteld bij Kerstpakket Online. Ze hebben een zeer ruim aanbod aan verschillende kerstpakketten. Het was wel jammer dat al veel pakketten waren uitverkocht. Desalniettemin was er nog genoeg keuze en ben ik zeker geslaagd. De prijzen die ze hanteren zijn ook redelijk te noemen. Ze hebben allerlei kerstpakketten met verschillende thema's. Heel erg leuk gedaan. Ik heb gekozen voor de "Van Alles Wat" kerstpakketten. Goede prijs en zoals de titel al zegt, er zit van alles wat in. Daar was gelukkig nog wel voldoende voorraad van.

Kortom, Kerstpakket Online is een prima webshop voor het halen van je kerstpakketten. Veel keuze en goede prijzen. De pakketten die ze op voorraad hebben, hebben ze ook voldoende voorraad van.

Roderick 6 dec 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Kerstpakket Online

Kerstpakket Online biedt een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten, relatiegeschenken en eindejaarsgeschenken. De webwinkel heeft een duidelijke en overzichtelijke website, waar je gemakkelijk doorheen kunt navigeren en de juiste producten kunt vinden. De pakketten zijn met zorg samengesteld en van goede kwaliteit. Bovendien is er voor ieder budget wel een passend pakket te vinden. Het bestellen en betalen van de pakketten verliep vlot en de levering was snel en correct. Ook de klantenservice was behulpzaam en vriendelijk bij eventuele vragen of problemen. Kerstpakket Online is zeker een aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar een passend eindejaarsgeschenk voor hun medewerkers of relaties.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.kerstpakketonline.nl
  • service@kerstpakketonline.nl